1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Oglinzi si geamuri oglinzi la A4 B5 - inlocuire - reparatie - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de asterx, 6 Mar 2008.

1. zaietz 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 1,8, 20V, 1995
    Salut! Depinde de oglinda. Mufa pentru oglinda laterala, avand sticla cu reglaj electric si incalzita are 5 pini. Daca este fara oglinzi incalzite are doar 3, daca oglinzile au si rabatare electrica, numarul de pini creste la 8. Informatiile pe care ti le dau sunt valabile pt varianta de pre-facelift la B5. Daca vrei mai multe detalii ar fi bine sa-ti faci si timp sa-ti desfaci singur oglinzile si sa vezi despre ce e vorba sau apeleaza la cineva priceput.

2. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Prieteni, de doua zile nu mai functioneaza incalzirea pe oglinda din stanga. Ma ajuta cineva cu un sfat de unde sa incep cautarile?

3. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Sper sa nu gresesc dar.. Vezi intai siguranta nr. 9 , de 10 amperi , din cate stiu e pentru " heated mirrors " .. adica oglinzi incalzite . Daca e arsa schimb`o cu una la fel .
    Daca nu are nimic, desfa oglinda .. De asemenea incearca cu un aparat de masura daca ai curent in fire , sa nu fie vre`un fir intrerupt ..

Ps : Luneta si cealalta oglinda sa inteleg ca merg la actionarea butonului de degivrare nu ?

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    1. Verifici siguranta. Desi daca nu merge doar pe o oglinda nu e siguranta arsa.
    2. Scoate sticla si verific-o cu un aparat de masura. Eu cred ca ti-e arsa rezistenta.

5. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Multumesc de raspunsuri. Da, cealalta oglinda si luneta functioneaza. O sa le iau prin eliminare sa vad ce descopar. Ovidiu, despre ce rezistenta e vorba? o gasesc pe acolo in oglinda si se poate inlocui?

6. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Cred ca vorbeste de rezistenta din oglinda . Si trebuie inlocuita sticla cu totul ca rezistenta n`ai cum s-o schimbi . Sper sa nu ma certe daca am raspuns gresit:shrug:

7. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Asa e, ai dreptate, acum realizez care e rezistenta. In cazul meu ambele oglinzi au cate o pata de culoare maronie in partea de jos, asa a venit din Germania. Probabil ca e un inceput de sfarsit si va trebui sa le schimb.

8. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Eu am o problema cu demontarea oglinzilor, nu se desfac suruburile de la capac nici cum .. am dat cu spray.. am ciocanit in ele .. nu vreau sa le stric ca dupa cred ca tre sa dau gaura in ele ca sa le scot si mai stric si altceva... Ce naiba sa le fac ?

9. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    Ogyo, poti sa dai cu spray pana te plictisesti, ele sunt intepenite in suportul de antimoniu sau aluminiu, din ce-o fi el facut...Ca o solutie cred ca ar trebui sa retezi capetele cu un burghiu pentru ca mai apoi sa le gauresti cu un burghiu de acelasi diametru cu ele. Altfel, mi-e greu sa cred ca le vei scoate. Nu prea ai ce sa strici daca lucri cu atentie.

10. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    Da,are dreptate colegul,acele suruburi doar cu "cheia" Bosch le vei desface...

11. f l o r i n

f l o r i n Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    Passat,2.0TDI, 2010
    .... din pacate, cam asa este. Incearca sa le faci baie in degripant cateva zile sa vedem daca scapi - posibil sa nu ....

12. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Ori le desfac ori pun ciocanu pe ele . Sa fie cald afara si sa imi fac eu timp . De nu bag bormasina in ele daca nu se desfac

13. ady_mircea 2nd Gear Member

Locație:
    Medias
    Masina:
    audi A4 B5 1996 tdi 110 cp AFN
    Salutare,
    ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Unde gasesc de cumparat la oglinda interioara, partea de aluminiu sau antimoniu(talpa) care se lipeste pe parbriz? Mi-a cazut oglinda(s-a dezlipit) si cand am incercat sa scot piesa respectiva (fortind cu o surubelnita bineinteles, ca un cioban) s-a rupt.

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Din dezmembrari cumperi oglinda completa. Piesa aia nu o vinde nimeni separat. Bafta.

15. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    Si nu uita să iei si lipiciul ăla special!

16. ady_mircea 2nd Gear Member

Locație:
    Medias
    Masina:
    audi A4 B5 1996 tdi 110 cp AFN
    Merge si cu poxipol.

17. A4Avant2001 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 Avant, 8D5 ALZ, 2001
    Intrebare de 1000 de puncte, la fel cum si-au exprimat si alti membri dorinta, vreau si eu oglinzi simetrice pe masina din semnatura. Intrebarea este: pot monta/adapta oglinzi de B6 (sau poate oglinzi de A3) cu totul ?

Ultima editare de un moderator: 8 Apr 2014
  18. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi a4 b5 avant ajm 2000, Audi a4 b8 avant CAGA 2010
    Poti adapta oglinda de UK !

Ultima editare de un moderator: 8 Apr 2014
  19. A4Avant2001 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 Avant, 8D5 ALZ, 2001
    chiar astazi m-am intalnit cu un prieten ce are A3 8L facelift si are oglinda dreapta normala(nu mica). Am masurat din priviri si cu un subler si ar fi ok...ramane ca weekend-urile urmatoare sa le demontam si sa incercam daca se potrivesc. Sper sa se potriveasca, dar cele de B6, imi plac mai mult cum arata...

20. alexandrunenu 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a4 b5 afn 1996
    are cineva idee daca sticla de la oglinzile noastre e la fel ca cele de la golf 4 , bra sau passat? Asa ar parea la fel dar nu stiu ce sa zic

Distribuie pagina asta