1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Oglinzile exterioare si Oglinda interioara - lumini in oglinzi - la Audi A4 B8

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de zikova4, 8 Iul 2009.

1. paulkf

paulkf Audi Expert

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4 B8 AVANT, 2.0TDI CAGA 105KW, 2011, Manual
    Oglinda cu rabatare electrica ar trebui sa aiba cel putin doua fire in plus fata de a ta, in functie de optiunile oglinzii: incalzire, rabatare electrica, reglaj pe orizontala si verticala cu memorie, electrocrom si side assist. Daca oglinda are un fir roz si unul albastru, atunci are rabatare electrica. Cele doua fire sunt pentru alimentarea motorului de rabatare electrica la A4 B8/B8.5.

ybbb92 apreciază asta.
  2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    @ybbb92 In primul rand nimic nu se cumpara fara cod de piesa si serie de sasiu si oglinzile NU se cumpara in functie de numarul de fire ci de codul dorit si necesar. Tu trebuia sa iti faci rost de o serie sasiu de la o masina cu dotarile pe care le vrei si tu pentru retrofit si asa aflai codul necesar pentru nevoile tale.
    In plus aveai raspunsul pe forum dar tie iti era greu sa cauti. In plus fata de ce scrie aici mai jos mai adaugi 2 fire pentru luminile din oglinzi pentru ca la modelul tau de Audi sunt si exista oglinzi cu lumini in ele. Chiar daca mesajul este scris in alt topic si o sa spui ca NU are legatura cu masina si modelul tau de Audi iti spun eu ca ce scrie acolo se aplica si pentru tine in mare masura si trebuie sa faci asociatii si legaturi fara sa astepti sa iti raspunda cineva atat timp cat ai aceste informatii la indemana aici pe forum si pe internetul asta infinit (daca ai fi cautat ai fi vazut ca exista explicatiile detaliate pe internet).

3. smurff

smurff Gold Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi A4 (B9 - DEUC - 2016 - sedan)
    Salut,
    Ai putut monta oglinda mentionata ? Am oglinda exact ca a ta si as dori sa pun una heliomata. A reusit sa monteze cineva pe Audi B8.5, oglinda retrovizoare de Audi B9 ? Multumesc frumos.

4. CosminC1

CosminC1 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 B8 CAGA 2010
    Salut,
    Da, am montat-o fara probleme, funcționează perfect.

5. smurff

smurff Gold Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
  6. CosminC1

CosminC1 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 B8 CAGA 2010
    Nu, plug and play, nu am modificat nimic pe mașină.

7. smurff

smurff Gold Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Multumesc frumos.

8. eko2001ro 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 Avant, 2.0, 143cp.(CAGA), 2011 Multitronic MMV, WAUZZZ8K0BA091272
    Salutare,
    Se poate muta motorul pentru rabatarea oglinzilor de pe unele cu rabatare electrica (de UK) pe unele fara rabatare electrica (de EU) ? Din ce am observat (fara sa desfac oglinda complet) se pare ca exista locul motorasului si pe cele fara rabatare electrica.

9. Alin03 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B8, 1.8 TFSI CDHB, 2009
    @eko2001ro Uita-te la postul #488 si mai jos. Inlocuieste montantul care se prinde de usa. Din ce imi amintesc te complici ca sa scoti motorul de acolo. Si partea unde este oglinda este identica cu cea de EU.

10. eko2001ro 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8 Avant, 2.0, 143cp.(CAGA), 2011 Multitronic MMV, WAUZZZ8K0BA091272
    Am vazut ca a schimbat cineva cu tot cu suportul care se prinde pe usa dar ma interesa sa pastrez oglinzile mele complete si sa pun doar motorasul cu pinioane sau ce mai este pe acolo pe ele. Am vazut ca suportul de pe UK este diferit de cel de EU. Multumesc pentru raspuns.

Distribuie pagina asta