1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Placute - Discuri de frana - Furtunuri metalice - recomandari - ce merita si ce cumparam

Discuție în 'Suspensii si frane' creată de florinbutoiu, 20 Ian 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. tdanielv

tdanielv Bronze Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Audi A4 Avant B6 116CP
    eu mi-am montat pe fata discuri ATE Power disc + placute ATE.

legat de service autorizat la gata au uitat sa-mi monteze siguranta pe o parte si nu stiam ce bate.
    la un service mi-au gasit ca-mi bate un brat si trebuie schimbat.

2. sorin_c

sorin_c 1st Gear Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    A4 B6 1.8T QUATTRO si Audi 80 1.6TD
    Ma ajuta si pe mine cineva cu diametrul de la discurile de pe fata? Seria ii WAUZZZ8EX2A271160. Mersi mult.

3. photon

photon 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B5 Avant 1.8T AEB, 1997
    ce parere aveti de placutele LPR? am pus discuri ferodo si placute lpr si scartaie, mi s-a zis ca trebuie sa se mai rodeze...
    care este cota de uzuraa discurilor de frana?

4. CDE Junior Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    406coupe 2.0
    LPR sunt printre cele mai slabe ... de-aia si costa cat costa :) sti cum e ... cat dai - atata face !

5. photon

photon 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B5 Avant 1.8T AEB, 1997
    pai nu erau chiar cele mai ieftine, dar ma asteptam la o parere mai pragmatica:(

6. CDE Junior Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    406coupe 2.0
    pai... ca idee, se intampla sa lucrez in domeniu, iar de DELPHI si LPR s-a plans lumea, in schimb de ATE sau TEXTAR nu prea am auzit sa fie bube ...

7. haryhary

haryhary Bronze Member

Locație:
    Buftea
    Masina:
    Audi 6 3.0 tdi 2005, Motor BMK
    pana la urma cum se deblocheaza etrierii la frana electromagnetica. unde se intra in soft si eventual ce comenzi se dau.

8. alistar

alistar 3rd Gear Member

Locație:
    Campina
    Masina:
    ex A4 1.9 tdi 131HP AVF 2003 new Bmw X3 2005
    Lpr...

Salut. De 2000 km am schimbat placutele. Am avut intentia sa cumpar ate ceramice insa mecanicul mi-a spus ca trebuie sa schimb si discurile desii nu erau in stare proasta. atunci m-am gandit sa mai profit de discuri si sa iau placute mai ieftine. am luat LPR la pret de 100 ron. sincer eu simt diferenta dintre ate ce aveam inainte si acestea mare diferenta. cat de curand o sa trec pe ate din nou.

9. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    100 ron setul? Avand in vedere ca un set ATE pe fata este undeva pe la 250 de ron, sunt convins ca diferenta este mare!

10. Botnar

Botnar 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 , 2.5 TDI . 2003
    Din Germania am cumparat discuri fata + spate Textar si placute fata + spate Textar foarte multumit de ele. Pretul a fost de 300 Eur + 80 manopera.

In Romania am schimbat placutele cu unele ATE si sunt foarte nemultumit de ele. Cand sunt reci scartaie cand sunt calde scartaie. Chiar si dupa 17.000 km scartaie.

Saptamana care vine ajung in Germania si abia astept sa le schimb cu unele de la Textar.

11. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    VW Passat 3C5 2.0 tdi (BMP) 2007 + VW Golf 7 1.6
    placute de frana

ATE este producatorul agreat si de prim montaj la Audi.
    Textar = aftermarket si low cost.

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Teko o mica corectie. Ate este intradevar un producator agreat dar nu intotdeauna de prim montaj. Nu exista producator de prima echipare exclusiv. Eu am avut la masina mea cand am luat-o din Germania cu 0 km la bord, pe spate etrieri ATE cu discuri si placute TEXTAR si pe fata etrieri ATE cu discuri ATE si placute FERODO.

Depinde de loturile de aprovizionare ale producatorului in speta Audi. Luna asta poate fi ATE luna urmatoare poate fi BREMBO sau FERODO. Cum se nimereste. Da este adevarat ca ATE are printre cele mai bune sisteme de franare, dar nu cele mai bune. :)

Si o mica completare ATE nu este un producator exclusiv de sisteme de franare cum este BREMBO sau AP RACING. ATE este o divizie a firmei CONTINENTAL (care produce de la curele de distributie pana la anvelope si alte subansamble inclusiv injectoare de PD).

O noapte buna

Ultima editare: 29 Apr 2011
  13. Botnar

Botnar 2nd Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    Audi A4 , 2.5 TDI . 2003
    De la service mi sa spus ca ATE se pun din fabrica la Mercedes... :|

Poate am nimerit eu mai nasoale ... nu stiu ce sa zic dar e pt ultima oara cand mai pun ATE pe masina.. :)

14. allexutzu

allexutzu Bronze Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    BMW 320d e90
    si eu am tot placute ATE pe masina inclusiv discuri noi pe fata (tot ATE)...am facut cu ele vreo 10.000km si acum scartaie ca dreaq cand se incalzesc, dar doar la franari usoare. ma dispera maxim!! are cineva idee ce se intampla? mai am ATE si pe alte masini si nu au probleme de genul...

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu discurile scartaie,ci placutele;in trecut am avut aceeasi problema cu placutele ate si am trecut pe ferodo premier mogul si niciodata nu mi-au scartait.
    Vezi ca suntem OFF TOPIC,aici se discuta despre placute-discuri sport,nu scartaitul generat de franele stock ;)

OFF TOPIC

Acum am vazut ca ti-ai inchis topicul de prezentare a masinii;de ce?

Ultima editare de un moderator: 8 Mai 2011
  16. allexutzu

allexutzu Bronze Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    BMW 320d e90
    off topic: da, stiu ca placutele scartaie... si nu inteleg din ce cauza :(

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nici eu nu stiu si nici nu mi-am batut capul;treci pe viitor pe ferodo si scapi de scartait ;).Am avut 4schimburi cu ferodo fara probleme.

18. allexutzu

allexutzu Bronze Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    BMW 320d e90
    culmea e ca si eu am avut pe skoda ferodo si dupa 1500 km le-am dus inapoi pentru ca faceau ca trenu pe sine. fara sa exagerez, ma huiduia lumea in trafic cand franam la treceri de pietoni, semafoare, etc...am dat diferenta si am luat ATE de care am fost extrem de multumit! iar acum...belea cu ATE...nu stiu ce sa mai cred

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Off Topic

allexutzu te rog sa respecti titlurile topicurile si locul in care postezi mesajele data viitoare pentru ca risti sa-ti iei un avertisment scris inutil si pe urma iar te superi. Am mutat unde trebuie mesajele tale.

On Topic

Am ATE pe masina si scartaie ca naiba cand sunt bine incalzite si daca pun frana brusc. Acum depinde si de tara unde sunt produse. Unele placuteATE sunt facute in Germania altele in Cehia altele in Italia.

Ate este un produs al firmei Continental si nu mai sunt ce au fost odata ca brand si marca. Deja acum sunt alte marci de placute frana mult mai bune.

O noapte buna

20. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    @macristian1,partea asta de post trebuia sa o lasi pe topicul initial,fiind on topic(exceptand intrebarea),acum nu se mai intelege nimic :)

@allexutzu,de care ferodo ai avut?ca sunt mai multe tipuri,implicit varianta economica,adica ieftine,care stiu ca multi s-au plans de ele.

Ultima editare: 8 Mai 2011
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta