1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Planetare Audi 80 - 90 - 100 - Modele Clasice - probleme si rezolvari

Discuție în 'Modele clasice' creată de mad4audi, 1 Iun 2008.

1. BogdanAp 2nd Gear Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B5, 1.8, 1995
    Sa va povestesc ce am patin eu, recent... pierdeam uleiul din cutie pe la flansele planetarelor... Cumpar simeringrile, cumpar ulei (o caiula de bani) si ma apuc de treaba! Flansele planetarelor sunt prinse in cutie foarte simplu: in capatul axului are un inel de siguranta, iar prin presare logic ar fi sa se fixeze flansa in interior... Problema este ca oricat am batut in flansele alea sa intre inapoi in cutie, parca nu au intrat complet! Astfel incat acum am joc la nivelul flanselor si pierd uleiul din cutie!! A mai intalnit cineva asa ceva??
    Va salut!

2. Bejan Stefan 1st Gear Member

Locație:
    Suseni - Mureș
    Masina:
    VW Golf IV 1.9 TDI ALH '98
    Salutare! Am si eu o mica intrebare, planetarele sunt la fel pe ambele parti sau difera intre ele? Aud o bataie in partea dreapta fata cand virez stanga la viteze de peste 40-50 km/h si banuiesc ca e planetara. Am o planetara dar e de pe partea stanga si as vrea sa stiu daca se poate pune pe dreapta. Se aude si un huruit tot in fata, de la 70 km/h devine foarte puternic, se simte si in volan... Rulmentii pe fata i-am schimbat de cateva luni, am schimbat si butucul stanga cu unul nou... Nu stiu ce sa fac sa scap de acel huruit! Putin ajutor va roog!

3. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Da, sunt la fel pe ambele parti.

4. ioan.serban91 2nd Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi 80 B4 2.0 ABT
    Stie cineva dimensiunile pentru burduf planetara din partea cutiei de viteze? pentru audi 80 2.0 abt 1994. Am fost la magazin si mi-au spus ca sunt 2-3 dimensiuni diferite, prefer sa il cumpar intai inainte sa desfac masina.

5. cobi

cobi Gold Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Ex :Audi
    Mai cauta si alte magazine cu vanzatori care stiu sa citeasca . Cu seria de sasiu nu gresesti .

Distribuie pagina asta