se potriveste plansa de la facelift dupa `99 si aia nu se mai dezlipeste, s-a remediat problema din fabrica
Salut , ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum pot demonta capacu de la airbag pasager la un audi b5 din 96 . Capacul este in valuri si vreau sa il scot si sa il pun la loc fara denivelari . va multumesc
Sa il pui la loc? Va trebuie sa il lipesti. Daca e valuri tare de tot nu vei mai putea sa il pui fara sa se vada. Depinde de cum arata. Fa o poza.
Nu stiu daca au iesit destul de clare pozele dar te rog sa-mi spui cam cum ar trebui sa fac sa indrept capacul de la airbag , multumesc frumos
E mai urat decat credeam. Marginile le poti lipi cu putin adeziv insa valurle de pe capac... nu stiu ce sa spun. Ideal ar fi sa ai un alt capac, evident fara valuri.
Eu vreau totusi sa incerc sa o indrept , trebuie data toata plansa jos ? sau pot desfact torpedoul ? multumesc
Aceeasi problema o am si eu , atat la stalpi in colturi cat si la airbag.. e boala lor .. imi vine sa bat 2 cuie si o tabla acolo si gata ) !
Cred ca cel mai bun lucru ar fi sa schimbati direct toata plansa de bord. Nu e complicat deloc, dar e un pic de munca. Trebuie demontate destule chestii pana sa ajungeti la plansa de bord (consola centrala, IC, torpedou etc...) Oricum, daca vreti puteti scoate numai airbagul pasager, pe dedesubt, dupa ce demontati torpedoul, se vad clar suruburile de la airbag. L.E. Ogyo, pune holzsuruburi in loc de cuie, tin mai mult
Salutare tuturor, De curand am achizitionat si eu un Audi A4 b5 din 1995 1.6 benzina , o masina care de altfel o indragesc de mult timp si care in sfarsit a ajuns si la mine ! Pentru ca ma regasesc si eu in aceeasi postura in ceea ce priveste bordul as vrea sa va cer cateva sfaturi deoarece nu cunosc prea bine ce este in spatele acestuia si cum se desface si chiar nu as vrea rup sau sa stric ceva. Problemele sunt cele ce urmeaza : 1. Grila de la dezaburire parbriz sta practic in aer iar bordul este umflat dupa cum se poate vedea si in poza. Am incercat sa o apas in locasul ei dar din pacate nu sta ( sa fie prinderile rupte sau ceva ? ). Voi ati patit asa ceva ? cum ati rezolvat problema ? Se poate repara fara sa fie dat bordul jos ? Ce rol are " butonasul " acela la care sunt cuplate niste fire ? 2. Problema cu bordul dezlipit pe margini care din cate am vazut este casica si des intalnita la aceste modele. Aici din cate am citit nu am alta alternativa decat sa dau bordul jos si sa il refac. Ce as dori sa intreb este daca are cineva niste poze cu bordul desfacut in care sa se vada prinderile grilei aceleia ? Astept cu nerabdare parerile voastre ! Va multumesc mult !!!
Iulian18, grila aceea nu poţi să o pui la loc fără să repari plansa de bord si asta bineînţeles numai după ce o dai jos."Butonasul" acela e ceea ce se numeşte"senzor solar" asa că lasă-l acolo...
1. Nu poti repara fara sa demontezi toata plansa. 2. Problema e comuna numai la anii 1995-1997. Daca luai una din 1998 sau mai noua nu mai aveai grija asta. Din nou, si la margini trebuie demontat totul. Eu ti-as sugera sa cauti alta plansa care nu e deformata.
Multumesc pt sugesti . Se pare ca vreau sau nu, va trebui sa o dau jos. M-am uitat printre pozele urcate aici dar nu prea imi dau seama cu ce as putea sa incep... si vreau sa intreb cum sunt prinse acele ornamente ( in cazul meu insertia de mahon ) ? Au niste cleme de prindere in spate ?
Pai ce ai cu ornamentele? Lasa-le ca alea vin jos cu tot cu plansa. Oricum nu ai sansa sa le dai jos decat dupa ce dezbraci toata partea de la jumate in jos. Incepe prin a demonta partea stanga: volanul, cochilia din spatele volanului, plasticul mare de sub volan pana la pedale, ceasurile. In drepta ai de demontat torpedoul. La mijloc ai de demontat cam tot tunelul, incepe prin a demonta partea din spate, si anume frana de mana si plasticul din jurul lui. Apoi, scoti afara playerul si climatronicul, apoi desfaci plasticul mare (consola centrala) ce se unea cu ala de la frana de mana. Evident cu tot cu cusca. Acum ai dezbracat jumatatea inferioara. De aici ai acces la plansa
jos............jos cu bordu fratilor.Bani bani bani Vorba lui Ovi ne-om lua si noi modelul dupa 2001 sa nu mai avem probleme.
bun am inteles..da ce aveti cu bordurile.Al meu s-a desfacut putin la colturi in zona parbrizului dar nu ma deranjeaza chiar deloc.Eu zic sa le facem frumoase si sa functioneze beton