1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Prea ridicata

Discuție în 'Suspensii si frane' creată de Badger, 11 Iun 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. george80 1st Gear Member

Locație:
    Curtea de Arges
    Masina:
    AUDI A6 3.0
    o intrebare am si eu............arcuri de s line merg montate pe o masina fara a schimba si amortizoarele? oare este vreo diferenta? se modifica garda la sol?

2. rac

rac Silver Member

Locație:
    braila
    Masina:
    audi a4 b8
    merg montate,o sa iti coboare masina ,dar cred ca coboara mai mult de 3,4 cm,si ar trebui puse si amortizoare sport.

3. george80 1st Gear Member

Locație:
    Curtea de Arges
    Masina:
    AUDI A6 3.0
    deci trebuiesc si amortizoare sport

4. photon

photon 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B5 Avant 1.8T AEB, 1997
    :sos:
    Buna, de curand am schimbat pe puntea fata toate bratele, bucsele, si amortizoarele cu arcuri, acestea din urma fiind Starline cumparat de la colegul nostru Tucudean, caruia ii multumesc pentru promptitudine. Problema mea este ca desi mi s-a zis la serviceul Skoda ca o sa se mai lase fata, mi-se pare prea ridicata , exagerat de ridicata; si chiar daca se lasa 2-3 cm tot prea ridicat ar fi. :((acuma este o palma si un deget distanta intre anvelopa si aripa):Flush: am si pus doua poze. Ce parere aveti?

Ultima editare: 28 Mar 2011
  5. MariusQMP

MariusQMP 3rd Gear Member

Locație:
    Turda (jud Cluj)
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant, 1.9TDI 131 Cp AVF, 2002
    Exact asa era si a mea. mi-am pus arcuri eibach prokit si a coborat destul de bine... oricum ceva parca tot nu e in regula, e cu ceva mai ridicata de fata, cam cum 1 cm. Imi doream sa fie invers, mai lasata de fata si mai ridicata de spate.
    Personal nu crd ca se mai lasa, la mine a trecut aproape o luna si nu s-a lasat defel fata de prima zi cand le-am montat.

Ultima editare: 28 Mar 2011
  6. photon

photon 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B5 Avant 1.8T AEB, 1997
    deci spui ca e natural?

7. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    De obicei se mai lasa putin, dar asta inseamna maxim 5 mm, in nici un caz nu se lasa 2-3 cm!

8. jadrian

jadrian 1st Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    A4 B7, 2005, 2.0 TDI, 103kw, BLB
    eibach pro kit

salutare.
    daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cu arcurile pro kit
    mie imi sta masina cam 1 cm mai ridicata de spate
    lui MariusQMP ii sta masina cu 1cm mai ridicata pe fata
    de ce nu este la fel si fata si spatele,SE POATE SA NU FIE MONTATE CORECT???:(
    Inainte de montarea arcurilor masina era la fel si pe fata si pe spate.
    Astept parerile colegilor de pe forum la problema mea... ms
    O seara buna

P.S. MariusQMP pune o poza cu masina k sunt tare curios cum arata...

9. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Nu prea are ce sa nu fie montat bine! Vorbiti cu cei de la Racing Nick, poate va lamuresc ei, eventual verificati comanda sa nu fi trimis alte arcuri, ma refer la coduri.

10. MariusQMP

Locație:
    Turda (jud Cluj)
    Masina:
    Eu am verificat seria arcurilor si sunt exact pentru masina mea. Eu totusi ma gandesc sa nu fie si de la amortizoare. Arcul e montat pe amortizor, amortizorul sta pe un brat, clar ca daca amortizorul era mai scurt si masina era mai joasa. Eu am jante pe 16", probabil ca daca montez ceva pe 17" sau 18" se mai umple acel gol, dar oricm, e mai ridicata de fata decat de spate...
    Daca stau bine sa ma uit la poza e cu muuuult mai mult de 1 cm ridicata fata de spate. :(

PS: Daca are cineva a4 + prokit + jante pe 16" sa puna o poza :)

Ultima editare: 29 Mar 2011
  11. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Mda...e cam ridicata de fata,sau lasata de spate,cum sa spun corect?Sper sa nu fie si a mea la fel in partea din spate dupa ce montez ProKit,ca nu am rezolvat nimic atunci.

12. MariusQMP

Locație:
    Turda (jud Cluj)
    Masina:
    nu are legatura cu prokit-urile. masina mea si inainte sa le montez statea ridicata de fata, exact ca si b5-ul colegului care a postat mai sus. Dupa montarea prokit-ului a coborat muuuult fata de cum era inainte insa a ramas diferenta intre fata si spate. acum ca ma uit la poza ma ia cu nervi din nou. pana la urma schimb toata directia...
    m-am uitat la masina lui Carol cu jantele de iarna pe 16 si arata super, e la fel si in fata si in spate..

Ultima editare: 29 Mar 2011
  13. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    asa e si la mine.
    ii voi schimba si eu suspensia insa imi voi lua kit complet, probabil reglabila asa ca daca spatele va fi lasat jos o mai ridic :p

14. nelutu_petrican

nelutu_petrican Silver Member

Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    Suspensie sport OEM
    Pozele nu sunt cele mai concludente pentru ca nu au fost facute cu acest scop, dar se vede DIFERENTA intre fata si spate atat cu roti pe 16" cat si cu 17"
    Diferenta nu e atat de evidenta ca in cazul arcurilor aftermarket, dar ea exista! Si masina nu avea nimic modificat/schimbat la suspensie/directie si nici nu era Avant ca sa spunem ca a fost incarcata si s-a lasat de spate in timp (s-au inmuiat arcurile)

15. iani85 2nd Gear Member

Locație:
    panciu/milano
    Masina:
    audi a4 avant 1.9tdi multitronic 2004
    si eu tot suspensie sport oem- in fata sunt cam 5 cm intre aripa si cauciuc iar pe spate cam 2 cm. am masurat astazi!

16. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Chiar azi am spus pe privat la colegul nostru ca eu cand le-am montat spatele a coborat din prima exact 30 mm, iar fata 25 mm, ca ulterior sa se mai lase 3 mm, in concluzie fata a coborat 28 mm. Fata sta mai sus si cu cele OM, dar nu este asa de vizibila diferenta.

17. MariusQMP

Locație:
    Turda (jud Cluj)
    Masina:
    Cel putin la mine cred ca e alta problema decat arcurile. Dorinta de a lasa mai jos masina a venit din cauza diferentei mari (vezi poza) de inaltime dintre fata si spate. Initial am crezut ca arcurile mele de pe fata au o problema sau nu sunt potrivite pt masina mea asa ca am gasit tot un B6 cu suspensie stock care era ridicat normal de fata si de spate. Am cumparat arcurile respective si le-am montat sus, spre disperarea mea masina nu a coborat nici un mm mai jos ba mai mult arcurile vechile mele arcuri erau identice cu cele noi.
    La sfatul colegilor de forum, carora le multumesc, mi-am cumparat un set de arcuri Eibach Prokit, cu ajutorul carora am reusit sa-mi fac masina sa arate cat de cat mai bine. Insa parca ceva tot nu este ok, tot este mai ridicata de fata cu mult decat de spate.
    Vechile arcuri le-am vandut iar masina pe care au fost montate arata foarte bine, nu exista diferenta aceea dintre fata si spate pe care o aveam eu.
    Eu ma gandesc ca totusi s-ar putea sa fie de la amortizoare. Acum am montat pe masina Bilstein BNE-A949. Voi ce amortizoare aveti?

18. jadrian

jadrian 1st Gear Member

Locație:
    Bistrita
    Masina:
    A4 B7, 2005, 2.0 TDI, 103kw, BLB
    Salutare.
    Poza a 2 a este cu noile amortizoare bilstein ?
    Daca da , eu nu vad nici o diferenta.Este la fel de ridicata k inainte.
    E parerea mea...

19. MariusQMP

Locație:
    Turda (jud Cluj)
    Masina:
    in prima poza e masina inainte si dupa ce am pus prokiturile
    in a 2-a e amortizorul, nush dc am pus-o si aia. :))

amortizoarele bilstein le aveam montate inainte sa pun arcurile eibach.

Ultima editare: 31 Mar 2011
  20. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Se vede diferenta clar, pai eu din cate vad, ti-a coborat si fata cam 3 cm, doar ca inainte de schimb a ta era cocotata rau, iti intra o palma (pe verticala) intre roata si aripa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta