1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Propuneri diverse pentru imbunatatirea forumului si probleme diverse privind forumul

Discuție în 'Pareri, sugestii, observatii' creată de micu, 26 Iul 2007.

 1. borsy

  borsy Platinum Member

  Înscris:
  4 Noi 2013
  Locație:
  Romania
  Masina:
  Audi A6 C7 avant S-tronic 2.0 ultra 140kw CNHA 2014
  Nu vreau să fiu înțeles greșit, plus că sunt conștient că reclamele fac parte din 'consecințele' acestui mijloc de informare/socializare/etc., doar că sunt prea deranjante! Eu nu spun să se elimine reclamele, ci să fie mai cu bun simț, adică să nu fie 4 reclame pe pagină și excesiv de mari. Așa nici nu sunt deranjate și majoritatea nici nu le vor evita prin diferite mijloace. Cel puțin așa cred eu.

  Screenshot_2020-02-14-10-46-26-148_com.android.chrome.jpg

  Screenshot_2020-02-14-10-46-16-063_com.android.chrome.jpg
   
  DaNNinho apreciază asta.
 2. TalosCosmin

  TalosCosmin Platinum Member

  Înscris:
  12 Feb 2013
  Locație:
  Salaj
  Masina:
  A4 B5 Avant Facelift, AJM , fab. 2000
  Da , a fost bine fara reclame. Mihai , nu a scris nimeni cu intentia de a ne lua de cravata pe aici , daca vreti putem rezolva problema printr-o discutie. Da-ne niste detalii la ce suma se ajunge cu aceste reclame si imparte-o pentru un buton de donatii. Pe desktop cei care folosesc mult forumurile si alte site'uri de socializare iti garantez ca 95% au adblocker , asa ca nu vad de unde v-ar iesii banii. ( poate gresesc ).
  Cat despre "De ce n-am zis nimic de butonul de donatii pana acum" tu imparti bani pe strada oricarui om pe care-l vezi ? Trebuie indeplinite niste conditii , amarat , bolnav , etc sau trebuie sa iti ceara ajutorul. Nu ma ofer eu sa impart bani pe strada ca asa m-am trezit de dimineata.
   
  DaNNinho apreciază asta.
 3. Mihai Administrator Staff Member

  Înscris:
  8 Iun 2007
  Locație:
  Oradea
  Reclamele se incarca automat, in functie de cum considera google. Nu controlez numarul, modul sau locul in care se incarca reclamele pe pagina.
   

Distribuie pagina asta