1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Propuneri locatie/perioada intalnire clubaudi 2010

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de masimo, 17 Feb 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. klaudyu

klaudyu Silver Member

Locație:
    Rebrișoara
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 131 cp 2002
    Este foarte frumos castelul,zona de vis,aproape de Moldova.Tarifele nu cred ca sunt mari,80 de km de mine,daca se tine aici,o sa ma straduiesc sa vin si eu:).Intr-un weekend pot sa trag o fuga pana acolo sa cer detalii referitoare la cazare,preturi si sa fac poze.

2. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Daca tot avem aceste locatii...facem un poll? DIn cele prezentate, 3 sunt f ok, Bucovina, Best Western-ul din Siubiu si Danubius. Personal, chiar NU recomand Dracula! Si nici locuri de parcare nu prea are...

3. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Cred ca glumesti.
    Luni o sa postez ceva fotografii cu parcarea care este cam ... imensa.
    Deci ... e vorba de Piatra Fantanele - Hotel Dracula din pasul Tihuta.

Cat despre poll ... e mult prea devreme ... avem doar cateva locatii din doar 3 zone.
    Avem o tara cu nenumarate locuri superbe ... sigur in zilele (saptamanile) care urmeaza o sa mai fie propuneri.
    Mai sunt 7 LUNI ! :)

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mi-am adus aminte de o locatie mai veche despre care am discutat, e vorba despre Dracula Danes, jud Mures:
    http://www.dracul.ro/

5. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Acolo a fost prima intalnire ClubAudi dar cred ca e ok ca si propunere.
    Si mie imi place (mai ales ca iubesc caii si acolo se poate incaleca) si e relativ in centrul tarii.
    Deci ... deja are un vot :)

6. DAN.TG-MURES

DAN.TG-MURES Silver Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A6, 2.0 tdi, 2005
    Dracula Danes http://www.dracul.ro/ de care zicea Ovidiu, se afla la 5 km de http://www.cetatea-sighisoara.com/ro/istoric.html, drumurile sunt europene si este mai accesibila pentru toate zonele tării. Pe langa altele se pot face drumetii calare cu ghid. Si in plus este aproape de Tg.Mures, unde se pot vedea multe locuri frumoase. Am facut aceasta completare pentru ca mi se pare accesibil pentru toata lumea, eu personal as vrea sa vad alte locuri prin tara, dar ma supun majoritatii.:)

Ultima editare: 20 Feb 2010
  7. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Ultima editare: 21 Feb 2010
  8. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    da,frumoasa zona.Am fost si eu vara trecuta si e super ca peisaje si obiective.

9. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    F.frumos Gelu,ai fost pe acolo?

10. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Da,dar nu ne-am cazat la acel hotel.Am stat la o pensiune pentru citeva zile si de acolo am plecat la Felix.
    Daca ajungeti prin zona mincati cu incredere la "Mama Uţa"(Restaurant-pensiune) In viata mea nu am mincat mincare mai buna ca acolo.

11. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Da asa este, am mancat si acolo, dar pentru mine restaurantul de la Pensiunea Iuliana, intre Arieseni si Garda...is the best!
    Revenind la Arieseni, cunosc zona prea bine...de vre-o 25 de ani, cand se statea la cort in curte la localnici:) in fiecare an trec pe acolo cam de doua ori. Zona este superba, dar pentru atractiile pe care le-ati enumerat (pesteri/ghetari), este nevoie de timp si nu prea se potrivesc pentru o intalnire Audi, mai ales ca nu toti vor dori sa faca drumetii de o zi! Daca am amintit de pesteri putem spune ca la 50 de km se afla si Pestera Ursilor, accesibila si cu masina, dar cu un drum :( In septembrie se merge la afine, mure, fragute:)). Evident iarna principala atractie este partia de la Vartop! Pe scurt cam atat despre tara motilor.

12. alihy25

alihy25 1st Gear Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    AUDI A4
    daca il faceti in septembrie am sa fiu prezent...nu conteaza locatia eu sunt din moldova dar vin oriunde.

13. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Cheile Gradistei Fundata un complex nou nout situat la 5 km de vechiul complex. O locatie foarte foarte "tare" dupa parerea mea.

14. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    La Cheile Gradistei am mai avut o intalnire nationala,parerea mea, e sa alegem o regiune unde nu am mai fost!:eyebrows::hi:

15. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Liviu, o sa ai posibilitatea sa votezi.
    Nu am facut decat sa propun locatia (unde nu a mai fost nici o intalnire nationala pentru ca este deschisa de cateva luni).
    Sper ca nu incep iarasi discutii contra fara a avea nici macar locul stabilit.
    Sincer ... m-am cam saturat de polemica de dragul polemicii. (a se vedea Ranca care s-a dovedit a fi o locatie super ok cu un peisaj pe masura cu toate ca la inceput au fost o gramada de comentarii chiar si din partea celor care chiar nu stiau despre ce se vorbeste).

Deci ... titlul este propunere locatie asa ca PROPUNETI si apoi se voteaza!

:mad:

Ultima editare: 10 Mar 2010
  16. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    La fel, mi-am spus punctul de vedere,la Gradiste am mai fost!Ti-i se pare ca mia urcat democratia la cap? Sau, de cate ori se va deschide o locatie noua acolo, hop si noi? In zona Moldova si Timisoara-Oradea nu am fost,parerea mea e ca ar trebuii sa ne orientam in a propune si alege locatii in aceste zone,altfel ne pierdem in amanunte! De fapt ,doar discutam nu... polemizam!:):o:

17. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
  18. atila vsk

atila vsk 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi allroad.3000cmc- 300cp. 2007
    Propunerea mea ar fii: iunie sau septembrie,undeva in nordul Moldovei! In zona aceea nu sau mai facut intalniri nationale si avem o comunitate importanta acolo! Ar mai fii Baile Felix,apa termala etc.,aproape de...TIMISOARA!:)[/QUOTE]

salut cu respect comunitatea Audi. daca as stii ( sunt mai nou in club) cam ce se doreste ( nr stele, perioada, etc...) as veni eu cu ceva propuneri. am o agentie de turism si as face-o pentru club. nu vreau comisioane si sa nu creada cineva ca o fac sa castig 2 lei, ci ptr ca as putea negocia alte preturi cu ei. as recomanda septembrie ptr simplu fapt ca din iunie multi vor pleca in concedii. oricum, o sa vin cu ceva propuneri.
    o zi faina,

19. atila vsk

atila vsk 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi allroad.3000cmc- 300cp. 2007

majoritatea le stiu si sunt f ok ! daca se mai dau inca 10 variante, polemica va fi si mai mare...

20. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Ultima editare: 10 Mar 2010
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta