Imi dai, te rog frumos, un cod cu ce trebuie pus sau un tutorial cu asa ceva? Eu cred ca trebuie schimbata toata rama aia negra cuna care are logoul pe ea.
Da, nu m-am gandit ca se poate sapa in el. Asta, al tau, unde este facut, sau stii o firma buna care face asa ceva ? Intreb pentru in viitor pentru ca nu stiu cat de mult tine actuala retapitare si poate trebuie refacuta operatiunea.
Andrei adica Adi Desper (are si topic la noi pe forum in aria prestari servicii unde gasiti numar de telefon) este, poate, cel mai bun tapiter din tara si care are niste preturi ce sunt imbatabile. Si eu lucrez cu el de peste 15 ani. Chiar vi-l recomand.
Daca este el, am facut si eu 4-5 volane la el prin curier inca de la primul C6 si am fost foarte multumit. Pe atunci voia 200 sau 250 ron per volan.
Jucarie noua, la volan din piele merge si airbag-ul din piele Sper sa nu fie mare inginerie de montat.
Foarte simplu. Sunt de desfacut doar cele 4 cleme albe, suruburile de dedesubt si cablajul. O "munca" de 5 minute. Este modelul corect de capac ?
Am reusit sa fac schimbul. Before and after Dupa ce am demontat airbag-ul am ramas blocat la ce am vazut acolo, am zis ca nu il fac il las asa, dar am cautat un tutorial pe youtube si a fost floare la ureche dupa aceea.
Intre timp am pus/montat si eu tweetere stil Bang & Olufsen, care intra in bord, sper sa descopar cum pot pune si filmare sa o postez.
poti incarca pe YouTube si postezi link-ul Inafara schimbării de look, twiter-ele “stil b&o” au un aport si in ceea ce priveste sunetul, s-a schimbat dupa montarea acestora?
Salut! Si eu ma gandeam la o astfel de navigatie, arata mult mai bine. Ce nu inteleg eu sunt gaurile acelea de langa butonul de avarii, cu ce ajuta?