Am nevoi de ajutor sau mai bine zis de o parere. Ma bate gandul sa cumpar stopuri prentru masina cu semnalizare dinamica si pozitii dinamice la deschiderea masinii, insa sunt in dubii daca da bine sau nu pe masina. Ce parere aveti se incadreaza in designul masinii?
Salut, nu ar da bine. Eu nu as schimba stopurile originale, sunt tare faine mai ales cele de pe facelift. Si...oricum nu se incadreaza bine in design-ul masinii care e destul de armonios cu stopurile stock.
Salutăări, Eu zic să păstrezi aspectul OE. Claudiu și Andreea (fb) te pot ajuta cu semnalizarea dinamică și sunt perfecte după acest upgrade.
Ma tot invart sa schimb stopurile, ce parer aveti de modelul acesta ce imita stopurile de la noul model Q5?
Nu stiu daca pozele sunt de vina, dar, arata mult mai bine cu cea veche. Actuala parca e din alt film, nu se leaga cu nimic.
Din plictiseala am yis sa mai schimb ceva pe la masina. Am dat jos capacele arginti de la oglinzi Si am revenit la cele din fabrica, adica cele in culoarea masinii Voi ce parere aveti, care dau mai bine?