1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Renault doreste o masina mai ieftina decat Logan

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de Adrian, 20 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    ...intamplator sau poate nu in toamna Renault a inchis in toamna aici in Franta o fabrica ce producea Laguna si oamenii sunt in somaj.;)

Ultima editare: 1 Feb 2009
  2. audiaudi2424

audiaudi2424 2nd Gear Member

Locație:
    pitesti
    Masina:
    AUDI A4 2002...1,9TDI..131 CAI
    Eu Am Si Un Logan Mcv 7 Locuri.....fac Italia Cu El Are 98000 Km Si Nu Am Schimbat Dc Consumabile Si Distributie Dar Toate La Timp,,,1.5 Dci Foarte Puturoasa Dar Pe Autostrazi Bune Merge .pt Ce Fac Cu Ea Sunt Multumit Consum 5%...pt Distractie Am Pe Audi.....

3. edwardmihail

edwardmihail 3rd Gear Member

Locație:
    braila
    Masina:
    Audi A4 B5 1.8 FWD
    sunt de acord cu tine ca s loganurile de cacao,ruginesc la un an de la cumpararea ca masina noua,noul model sau cu face lift e mai ieftin ca modelul aparut pe piata in 2004,un prieten se gandea sa achizitioneze o astfel de masina noua dar sa lasat pagubas dupa ce sa interesat un pic de gama golan:undwech:

4. edwardmihail

edwardmihail 3rd Gear Member

Locație:
    braila
    Masina:
    Audi A4 B5 1.8 FWD
    pacat sa vad asa ceva,dar la noi in tara situatia nu mai buna:banghead:

5. calin-adrian 1st Gear Member

Locație:
    MADRID/TIMISOARA
    Masina:
    AUDI A4
    Nu stiu daca ati auzit ca in India s-a lansat cea mai ieftina masina din lume (1500 euro) este un vehicul ciudat de patru locuri cu volan pe partea dreapta ce poate ajunge pana la o viteza de 100km/h si care se numeste TATA NANO. Aceasta masinuta a avut un mare succes, curand va aparea si pe piata europeana, zilele trecute fiind prezentata de marca indiana la salonul auto de la Barcelona, specificandu-se ca pe piata europeana va ajunge la un pret mai ridicat in jur de 4000-4500 datorita faptului ca trebuiesc introduse diferite componente cum ar fi cele de siguranta cum e airbagul. in cazul asta nu ar trebui sa ne mire ca marile concerne europene precum Renault si nu numai, vor sa isi incerce si ele norocul pe aceste piete venind cu ceva similar, tinand cont de faptul ca e vorba de o recesiune la nivel global unde fiecare incearca sa isi scoata camasa cum poate. Un salut.

6. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Da, stiam de buburuza indiana... La pretul ei mai mai ca iti venea sa o cumperi, si asa de distractie. :) Dar la 4500... cred ca Loganul nostru e totusi cu ceva clase mai sus...

7. iondonel

iondonel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 Avant 1.9tdi 131Cp
    Fratilor, lasati daciile in pace... sunt masini totusi bune, acum depinde pt ce vrei sa-ti cumperi o masina... sunt facute sa te duca din punctul A in punctul B fara sa ai probleme... a, noi cei care avem audi vrem ca distanta asta dintre A si B sa o parcurgem ca la formula 1 si sa avem parte de tot confortul din lume pe tot parcusul traseului, dar pana la urma tot acolo ajungem...
    Eu personal am condus... de fapt mi-am batut joc de multe loganuri de la firma si va spun sincer simt si acum ciuda pentru ca nu pateau nimic, indiferent de cum mergeam cu ele, ca mergeam prin oras numai cu I-a sau a II-a in blana ca-mi placea sa aud limitarea aia la 6200 sau ca faceam off-road, burn-out, parcari cu frana de mana etc si nu aveau nimic... le scoteam pe autostrada si stateam cu piciorul apasat la max pe acceleratie (170)si tot drumul pana la pitesti il faceam in 45 minute... si nu reuseam sa trec de 7-8 la consum la benzina si 5-6 la motorina...
    Cel mai important, totusi, e faptul ca sunt facute in ROMANIA si intra bani in tara... si cred ca e suficient... nu mai zic nimic :drag:

8. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Total offtopic desi sunt funny posturile voastre.
    Am rugamintea sa respectati regulamentul :rtfm:
    Next time impartim sanctiuni

9. iondonel

iondonel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Cata, incercam doar sa explic, prin propriile metode, cum ar trebui privita o masina ieftina si noua... Asta pentru a lovi un pic expresia... chiar se poate o masina mai ieftina decat logan? Raspuns: Da, se poate si are mari sanse sa fie cumparata si sa reziste... sa reziste... sa reziste ...si... sa-i fie dublata valoarea... facandu-i plinul! :)
    :undwech:

10. kuciu9

kuciu9 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B7 2.0 TDI
    in general ne cumparam masini SH dar cand vine vorba de mers la service, incercam sa facem reparatiile in spatele blocului ca e mai sigur sau mai tragem de piese ca inca mai merge masina si asa .... multe altele ...... cati din noi nu cauta anvelope SH de parca nu cauciucul este singura noastra legatura dintre asfalt si masina.

hai sa nu mai blamam Loganul ca al meu de firma are 130.000km si nu am schimbat nimic la el in schimb la B7 am curatat turbina, am probleme cu becurile bi-xenon, am schimbat "priza" in care intra centura si multe alte chitibuseli care contorizate dau dureri de cap. ....da, da cu km verificati in service si dupa numai 3 ani.

Recunosc, Loganul e urat ca porcul dar foarte fiabil. Nu toti vor rachete care ulterior dau dureri de cap/

P.S. Daca nu am avut bani sa-mi cumpar o masina macar de 2-3 ani nu mi-am cumparat dar de 8-10 ani nu mi-as cumpara :tapedshut:

Apropo, unde este patriotismul vostru????

11. Mihai_dmg

Mihai_dmg Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 ,1.9 TDI AWX, 2002
    Loganul este o masina facuta pentru Romania. Adica pentru conditii foarte grele. Este o masina buna sa iti faci treaba cu ea, este fiabila pentru cat dai pe ea. Sa fim seriosi acum, daca iti doresti o masina noua si doresti sa o folosesti pentru munca sa te duci de colo colo ,sa mai pui si vreo 2 saci de porumb in porbagaj :)) e masina perfecta. Intradevar cand te urci intr-un logan dupa ce ai mers 100-200 de km cu un audi diferenta e enorma, parca te-ai urca in tractor. Dar pentru banii care ii dai este destul ce are pe ea. Dar nu se compara un Logan nou cu un audi nici de 8 ani. Eu am 95 de mii de km si masina se comporta si ruleaza ca o masina noua si pana acum nu au fost schimbate doar consumabilele (filtre + ulei). Avand in vedere ca este o masina facuta pentru europa face fata cu brio conditiilor din Romania,deci este o masina foarte fiabila. Este foarte antifonata, tinuta la drum lung nu se compara cu un Logan sa te dai jos rupt si cu dureri de cap. Daca vreti sa faceti o comparatie intre Logan si... faceti cu o masina de clasa ei care o puteti achizitiona cam tot pe la banii aia. De exemplu Clio Symbol. Nu vreau sa supar pe nimeni, deja suntem cu totii offtopic, dar aici despre ce este vorba, despre fiabilitate intre logan si audi, faceti comparatia intr-un logan cu 200k si un audi 200k. nu intre una noua si una rulata. Daca ai alege un logan si nu un audi sh, este discutabil chiar daca bagi ceva mai multi bani in audi ca e sh dar sti ca ai o masina care isi merita banii. Imi cer scuze ca sunt offtopic, dar ar trebuii sa schimbam subiectul, era vb de masina aia de 3000 de $, au mai scos-o sau nu? Multumesc anticipat.

Ultima editare: 5 Noi 2009
  12. iondonel

iondonel 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    din cate am auzit... inca nu... studiaza posibilitatea :drag:

13. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    si Franta de ce e plina de Dacii (Logan si Sandero)? ;)
    ...Germania si Olanda mai putin, dar sunt prezente si pe-acolo.... :p

14. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Sincer ii inteleg si nu prea. Daca in Ro e plin de BMW, Audi, VW, etc, nemtii/francezii n-au bani sa-si ia asa ceva? La salariile lor, nici nu m-as uita la altceva. Stiu, o sa-mi spuneti ca ei sunt mai practici, ca noi suntem snobi, etc. Dar tot nu-i inteleg, o masina e ceva ce nu cumperi in fiecare zi, iei o masina mai ieftina ca pe urma dupa 3-4 ani sa admiri rugina pe ea. Deci, inteleg ca se cumpara in tari mai sarace, dar chiar sa dea lovitura in Germania cred ca nimeni nu se astepta. Sau poate s-au plictisit de look-ul masinilor autohtone si vor si ei sa incerce ceva mai exotic. Ei stiu... :)

15. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    m-am gandit si eu la treaba asta si mi-am dat o explicatie: aici e valabila chestia cu "sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine".
    Daca am venit bun lunar, imi permit sa-mi schimb tot lunar pantofii, dar sa-mi iau in fiecare luna cate o pereche noi si mai ieftini. Astia ieftini (30-50 Ron) nu o sa ma tina un an-doi, dar o luna sigur ma tin. Chestia e ca intr-un an cheltui mai mult pe pantofii ieftini. Daca stau mai prost cu salariul, imi iau o pereche de pantofi scumpi (150-200 Ron), dar care ma tin un an.
    Nu stiu daca m-am facut inteles, sper ca da.

16. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Asta am vrut si eu sa zic.
    Ei probabil isi schimba lunar pantofii :)

17. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    mai mult ca sigur.
    Si anual masinile.

18. Mihai_dmg

Mihai_dmg Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 ,1.9 TDI AWX, 2002
    Chestia e ca nemtii sunt foarte calculati in ceea ce fac. S-au gandit: cat trebuie sa fac si ce trebuie sa fac cu masina. Pai de colo - colo si pe colo. Foarte bine bag 10 mii in logan, se intreaba in caz ca se farama am service? am si dela bun atunci hai sa imi iau 2 loganuri unu mie unu lu nevasta-mea si numai facem amandoi 200 de km cu o masina de 20 de mii de euro ci facem fiekre cate 100 de mii. Ei oricum le vand cand incep sa bage in ele bucsaraie etc. Chestia e ca pe la ei nu prea se schimba decat consumabilele, daca e sa le cada bucsaraie sau nush ce planetara se cam sperie. Apropo de ideea ca Loganul este facut pentru Romania.E facut pentru romania, pentru ce drumuri sunt in romania, deja pentru neamtz , francez si etc este o masina extrem de fiabila si practica. Spatioasa , porbagaj mare plus ca are un raport calitate-pret foarte bun. Cat tine de "luxul" Loganului, neamtul are alta gandire, el se gandeste cate lucruri practice poate face cu un Logan ,nu isi ia BMW ca romanul sa ii faca in ciuda vecinului sau se iasa la agatzat cu geamurile lasate si cu maneaua in blana. Nu vreau sa ofensez pe nimeni si imi cer scuze pentru cei care i-am deranjat indirect cu postul asta. Multumesc anticipat

Ultima editare: 12 Noi 2009
  19. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Renault-Nissan pregatesc cel mai ieftin autoturism din lume

Grupul franco-japonez se pregateste sa atace titlul de cel mai ieftin autoturism din lume, detinut in aceste momente de Tata si al sau Nano, iar acesta nu este doar un zvon lansat de cine stie ce publicatie dornica sa faca rating, ci o declaratie a chiar marelui sef Carlos Ghosn.

Mititelul lui Renault va costa, asadar, mai putin de 2.500 de $, el urmand a fi construit de catre Bajaj Auto – o companie indiana specializata in scutere si ricse ... :):):)

Daca totul ar fi decurs conform planului, masina ar fi trebuit sa ajunga pe piata indiana undeva in 2011; din pacate insa, Renault-Nissan s-a confruntat cu o serie de intarzieri, cauzate, spune Ghosn, de faptul ca nici grupul pe care-l conduce, nici Bajaj Auto nu au mai produs un asemenea vehicul.

Ghosn considera noul mini “critic” pentru prezenta lui Renault-Nissan in India, fiind ingrijorat de faptul, pana la momentul in care isi va consuma debutul, acesta ar putea pierde titlul de cel mai ieftin automobil din lume inainte de a-l castiga.

“Nu vreau ca Renault si Nissan sa construiasca masini foarte frumoase, la care oamenii viseaza, dar nu si le pot permite” a mai adaugat presedintele concernului euroasiatic.

20. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Loganul nu e mai fiabil sau mai rezistent decat un BMW, dimpotriva. Singurul motiv pentru care nemtii (si nu numai) aleg Logan este pretul. La salariile lor isi permit sa aiba o masina noua cu garantie in fiecare an (Logan), an in care, oricat de proasta ar fi masina, aceasta nu se poate strica, sau daca se strica are garantie.
    La asta m-am referit eu cand am zis "sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine". Romanii (nu toti - exceptam pe cei de care ai zis si tu - care vor sa iasa in evidenta) isi iau masini nemtesti deoarece sunt mai fiabile si rezista mai mult, astfel nu trebuie sa-si schimbe masina anual. Romanul isi ia o masina care sa-l tina toata viata pentru ca e mai ieftin, chiar daca la prima vedere pare scump sa-ti iei BMW de 30.000. Romanul isi ia o masina care sa-l tina toata viata, iar asta nu e valabil pt Logan.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta