1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Renault doreste o masina mai ieftina decat Logan

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de Adrian, 20 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    aici te stricasi. Nu a zis nimeni ca Audi e masina perfecta. Defectiuni au toate masinile si toate forumurile de masini sunt pline de defectiuni deoarece acolo se pot discuta probleme de genul asta. Crezi ca numai pe www.clubaudi.ro sunt discutate defectiunile masinilor? Ia incearca si celelalte forumuri: BMW, Mercedes, VW, Ford etc. O sa fii uimit de cat de "proaste" sunt masinile astea din cauza miilor de defectiuni pe care le discuta posesorii masinilor respective. :):)

2. danieluzu

danieluzu 3rd Gear Member

Locație:
    Vaslui/Los Angeles
    Masina:
    Audi 80 B4 1991 2.6 150 cp V6 petrol engine ( baietel )/Audi S4 2005 petrol engine 344 V8 4.2quattro
    doamne
    poi asa avea si tiganu de la vale de mine RS2 :))

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sunt perfect de acord cu tine,toate masinile sufera de diferite defectiuni,nu exista perfectiune,dar prea se da in logan cu pietre fara un fundament real;atunci cand forumistii care posteaza cat de kka e loganul,vreau sa-mi spuna ca au posedat aceasta masina macar 2ani si au avut n probleme cu ea;cati au avut logan si cati au avut probleme reale cu el?Eu am avut logan de nou(era masina firmei) si l-am folosit 2ani si 62 000km,fara nici o problema,decat la fiecare 15 000km la reprezentanta la schimbare de consumabile.

4. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
  5. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    si eu am avut Logan la servici, era varianta VAN nou nout si dupa 5000 km a cazut pompa de servo-directie :)

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vrei sa caut pe forum sa vezi ca sunt si Audi de noi cu probleme?In ce ma priveste ma opresc cu aceasta discutie aici,nici nu e productiva si e si plictisitoare.

7. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    corect :thumbs-up:

8. danieluzu

Locație:
    Vaslui/Los Angeles
    Masina:
    Audi 80 B4 1991 2.6 150 cp V6 petrol engine ( baietel )/Audi S4 2005 petrol engine 344 V8 4.2quattro
    asta nu prea este istorie e mai mult documentatie cu preturile second hand

ok :sign_ot:
    raman cam fraier la faza asta
    eu am un 80 v6 din 91 si ma gandeam ca scot cam 5000 pe el si tu vii si mi-o arati pe asta am ramas cam :ermm: bine ca nu stiu colegii mei de la servici :haha:

9. danieluzu

Locație:
    Vaslui/Los Angeles
    Masina:
    orice masina are mai tarziu sau mai devreme probleme deci.....

10. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    loganul e ok, mai ales cel diesel. are taica-meu unul la servici, un mcv, si cand stiu ca am niste drumuri mai de tara las frumos audi-ul acasa. are ~70 mii km, insa deodata se invarte greu volanul. fiind masina de serviciu nu a avut inca timp sa vada despre ce este vorba.
    eu cand am luat b5-ul meu l-am luat cu banii de un logan nou, si nu m-am gandit niciodata la un logan fiindca nu e pe gusturile mele:p
    pentru drumurile noastre e perfect, desi intretinerea e destul de scumpa

11. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    pfai de capu meu.STOP!!!!!era vorba de altceva in acest topic,dacal-ati citi cu atentie.Ajungem imediat sa ne scoatem ochii pentru Logan.Deschidem fara probleme un alt topic sa vorbi despre Logan vs orice alta marca de masini dar sa nu mai fim offtopic

12. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    hi hi... chiar ma speriasem ca am ramas fara moderator :eyebrows:

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Kellu esti rautacios:).

14. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    stai linistit ca-mi permit cu FloRio. E baiat de comitet ;)

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Stiu,e baiat de nota 10,dar suntem:sign_ot:.

16. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    stiu si asta, dar trebuie sa manance si el o paine :)

17. danieluzu

Locație:
    Vaslui/Los Angeles
    Masina:

hai ca suntem penali toti
    ne abatem din ce in ce mai tare :)
    :sign_ot:

18. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    Hai ca a-ti fost tari:)Stiu de gluma,nu ma supar,dar trebuie sa imi fac meseria;)).Apropo..cam lunga coada off-topicului

19. Niwi

Niwi 5th Gear Member

Locație:
    SUA (satele unite ale Almăjului )
    Masina:
    pe jos
    Eu cred ca este ok sa scoata si o masina mai ieftina ca sandero. De ce nu dacia 500???
    de ce sa avem doar masini asiatice care sa troneze in clasa mica?? noi ce avem de nu stim sa producem ceva in tara asta??? aaaaaaaa am uitat....suntem mandri! din pacate mandria nu tine de foame . Sincer prefer sa vad doar masini dacia model nou decit dacia 1310 pe strazi sau oltcit sau cine stie ce copturi. trebuie sa avem si masini ieftine pentru toata lumea pentru ca cine are bani oricum isi cumpara Audi BMW sau Mercedes,Lexus......
    Ar fi minunat daca de maine nu as mai vedea nici o masina mai veche de 15 ani si loganuri cit cuprinde. Am vazut masini care sunt aduse de dincolo cumparate de la shrott.Cu ce sunt alea mai bune ca o masina autohtona?
    hm ....m-am suparat....nu tineti deloc cu Romania si cu locuriile noastre de munca.....

20. danieluzu

Locație:
    Vaslui/Los Angeles
    Masina:

esti un rau ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta