1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Renault doreste o masina mai ieftina decat Logan

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de Adrian, 20 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. sab197

sab197 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 tdi multitronic, MY 2009
    Imi amintesc ca am vazut mai demult la televizor un reportaj cu un tuareg caruia nu i s-au deschis air bag-urile, si nu a fost deloc usor accidentul, l-a lovit un tir din spate si l-a proiectat in altul din fata deci practic l-a facut armonic. Am citit tot pe aici pe forum de un accident cu un audi q7 care dupa ce a decuplat inteligent cruise control a inceput masina sa vireze si sa franeze, parca asa ceva, singura si s-a facut praf.Shit happens nu ai ce sa-i faci. Pitestiul a chemat inapoi o serie de loganuri pentru cric si apoi pentru ceva probleme electrice. Haideti sa fim obiectivi si sa lasam loganul sa isi faca treaba. Nu ai cum sa compari un logan cu un audi e cu totul si cu totul alta poveste.

-din filmuletele alea trebuia sa intelegi doar ca un logan e bun sa cari cu el si sa-ti faci treaba de zi cu zi. Nu ai de ce sa dai 100.000euro sa cari cu un rs cand poti da 11000 si e si mai incapator.
    -un logan poate mai multe decat crezi.....aminteste-ti ca vechiile dacii au dus in spate Romania...e acum e loganul.
    -atunci sa nu te vad nervos la semafor....:p

2. sserj 4th Gear Member

Locație:
    Gura Humorului / Iasi
    Masina:
    Audi A4 B6 V6TDI
    ...si uite unde a ajuns Romania..:)

3. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    :):):) Exact. VW-Audi-BMW-MB au dus in spate Germania si uite unde au ajuns ei ;)

4. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Fara suparare,dar cam bateti campi..

5. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Este un subiect interesant, sa scoti in evidenta niste caracteristici si realitati ale acestei mari lumi auto. Polemica nu are cum sa fie evitata si asta datorita faptului ca tot ce tine de optiunea umana se identifica cu personalitatea si caracterul fiecaruia, acestea fiind unice. Imi place acest gen de discutii, dar pana la limita decentei morale si mintale. Pentru ca topicul se adreseaza unui alt subiect si eu zic sa lasam fiecaruia, puterea de a alege pentru el insusi ce vrea sa faca sau sa creada. Deci referitor la masina noua care poate va iesi sub rombul buclucas al lui renault, cred ca daca prima idee a fost sa iasa o masina ieftina al doilea gand, va fi cum sa recupereze banii, dat fiind faptul ca renault fabrica masini ieftine si piese scumpe, e lesne de inteles ce va urma. Cred totusi ca masina va fi mai scumpa, securitate minima, poluare ok si spatiu redus, doar pentru trfic urban, performante ...? nu. Mda, cred ca le va fi greu francezilor sa dea indienii jos de pe scutere.

6. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    ..eu sunt de acord cu aceste masini low-cost mai ales ca Loganul este o masina foarte utila des intalnita si in Franta.

Doresc peste cativa ani masina sa devina un consumabil cu adevarat daca tot asta este tendinta.
    Speranta mea cum spuneam mai ceva in urma sa apara chinezi,indieni cu propulsie electrica inaintea greilor auto ce o au programata in 2010,2011.
    Acel moment o sa fie o ruptura in domeniul auto, al petrolului,al colectarii de impozite din accize.:p

7. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Iulian,am strabatut de cateva ori Franta si aproape n-am vazut nici un logan.In Paris am stat o saptamana si nu am vazut nici unul!

8. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    ...in zona aici in Loire-Rhone-Alpes sunt numeroase .;)

9. ManiAcuV6 Banned

Locație:
    Iași sau Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B6 2001 AWX
    O masina noua la 3000 de euro e o masina pentru cei ce nu se asteapta decat la o cutie cu 4 roti care sa mearga si atat. Pentru imbunatatirea aerodinamicii si multe alte aspecte ce tin de performante , consum , confort e nevoie de bani care se vor regasi in costul TOTAL al masinii.
    Am mers cu un LOgan 1.6i (90 CP) intre Brasov si Roman. Daca esti fost posesor de Aro Dacia Pick-up , Berlina , atunci sigur vei fi multumit. Daca ai mers cu masini de alea vechi de 15 ani cum este si cazul meu vei spune ca aerodinamica la Logan nu exista...... . Rapoartele cutiei de viteze sunt mediocre si in special diferenta dintre treapta 4-a si a 5-a care este insignifianta. Motorul este destul de vechi si este sugrumat pentru a corespunde normei de poluare.
    In concluzie daca Dacia era cumparata de VAG aveam si noi o masina. A se vedea cazul Skoda. Bravo lor!
    Trebuie sa incurajam industria din Romania. Este foarte adevarat. Dar de ce sa facem produse mediocre care tot noi le cumparam cand putem face ceva de calitate macar medie si sa avem un segment de piata mai larg?

Ultima editare: 6 Ian 2009
  10. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Mare adevar ai zis aici... De multe ori ma uit la cate o Skoda si ma gandesc: uite ce a ajuns Dacia si ce a ajuns Skoda. Neamt vs francez. De-asta nu-mi plac nici Reno-urile nici Citroaien-ele. Pentru Pejos am un pic de slabiciune, imi place designul. ;)

11. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Auzisem intr-un timp ca WAG vroia sa faca o masina low cost pe platforma lui polo(o berlina) cu motoare de pe polo,undeva la 10 000euro.Masina ar fi trebuit construita la rusi,intr-un timp gasisem tot felul de articole si poze despre noua masina low cost;banuiesc ca proiectul a fost abandonat sau au fost pure speculatii,deoarece nu s-a mai auzit nimic pe marginea acestui subiect.

12. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Asa e domn'le! Am intrat pe mana unor calici care nu ne-au dat nimic din tehnologia lor, cu 15 masini cu 5 stele NCAP, cum le-or fi luat si pe alea. Mancam din firimiturile ce cad de la masa lor si spunem ca suntem satui, dar noua ne chitaie soarecii in stomac de foame, la nivel de masini.Cand skoda scotea Favorit si Felicia, noi puneam injectie pe berlina si ne chinuiam sa aflam de ce ploua in Nova R524 (in break a ramas un mister vesnic). Avem Sandero cu 3 stele NCAP iar skoda este la ani lumina departare de Dacia by Renault. Foarte bun exemplu de privatizare si continuitate de constructor auto. Iar daca tot m-am pus pe critici mai bag una: sa nu se mai planga pisalogii de la dacia cu masinile lor ca romanii nu sunt patrioti,ca ei se duc cu banii din tara si sponsorizeaza echipe de fotbal din italia (udinese). Pai daca bagi bani in alte tari in fotbal, atunci imi iau si eu masina de la nemti, belgieni, italieni etc, deci sa taca din gura cu tinichelele lor.:wtf:

13. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vad ca tot le amestecati,de le zapaciti;in primul rand logan e o masina low cost,putem spune acelasi lucru despre skoda?Daca renault ar fi scos o dacia care cea mai ieftina versiune ar fi fost vreo 15000euro(banuiesc ca atat e cea mai ieftina skoda) ar mai fi avut acelasi succes?Nu uitati ca marea majoritate a romanilor au cumparat dacii 1,4mpi cu dotari minime(nu cheale) care costa vreo 7000euro.Daca facem un calcul simplu,o skoda e dubla ca si pret fata de dacia.Deci nu se pot compara,nici macar nu sunt din aceeasi clasa.Parerea mea e ca topicul e total pe aratura....si nici nu-i mai vad rostul,decat tot a se arunca cu pietre in dacia.

14. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    pai nu se stramba tabla? :)

15. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
  16. alex_flo

alex_flo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI 80 1.8S, PM, 1990, EURO2
    De la vant :laugh:

17. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Postati de dragul de a posta sau ca aveti ceva de spus?

18. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Nu trebuie tratata cu ironie discutia, asa e! Iar ca sa vezi ca eu nu ma refeream doar la masini low cost< ashihara> poti sa citesti ca m-am referit la model de privatizare si continuitate de constructor auto. Noi nu am avut noroc de investitor si ca exemplu de cost o fabia pleaca de la 8100 de euro si are servo, airbaguri, abs si alte avantaje pe care nu le gasesti la logan. Asta e motor 1,2 iar 1,4 costa 8300. La nivel de octavia nu cred ca se ridica nici laguna lui renault, noi ce sa mai zicem de alte modele.

19. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    eu mi-am postat parerea despre Logan, dar am zis sa mai destind putin atmosfera..... scuze daca am deranjat :p

20. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    ...ei exagerati si voi.
    Aveti impresia ca VAG pune pe Skoda motorizarile de pe Audi si VW recente ?
    Skoda Octavia ce motoare echivalente are ? ...vin de pe Golf sau Passat si din ce ani? ...poate cineva sa raspunda?:)

Poti sa compari Laguna cu Skoda fara nici o problema.Renault are motoare fiabile insa traditia masinilor franceze este sa fie cat mai inghesuite si tot ce nu tine de motor sa fie scump si de slaba calitate.
    In privinta performantelor hai sa nu exageram Laguna e varf de gama la Renault in timp ce pe Skoda vine ....va las pe voi :p

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta