1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Renault doreste o masina mai ieftina decat Logan

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de Adrian, 20 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Nu e vorba de a fi deranjat,nu sunt atat de sensibil,inteleg sa facem si glume pt a destinde atmosfera(ba chiar imi place in acest mod),chestia e sa nu transformam topicul in caterinca ieftina.Sa comparam loganul cu masini care nu sunt din clasa ei,chiar nu vad rostul.Acuma am mers cu fabia si spun da loganului din orice punct de vedere in comparatie cu fabia.

2. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Treaba asta cu logan in defavoarea fabiei, e cam de un SF. In fine discutam prea mult pe marginile a doua marci care sunt paralele si nu stiu daca vor avea ceva comun in afara de volan si roti. Una din ele tin sa mentionez totusi, ca arata ca o masina. Cat despre laguna...? As alege oricand o Skoda Superb (modelul nou). E criminala! :respekt:

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vad ca nu esti fan logan deloc:);ai avut vreo experienta neplacuta?Si apropo,decat lesinatul de 1,2mpi de pe fabia,prefer lesinatul de 1,4mpi de pe logan.Si plasticele de pe fabia chiar iti par atat de SF in comparatie cu loganul?Inseamna ca trebuie sa ma duc sa-mi fac un control oftalmologic:).Sa mai zic ca in logan stau lejer in comparatie cu spatiul destul de stramt oferit de fabia?,asta sa nu mai pomenesc de spatiul pasagerilor din spate,care e crima si pedeapsa pt o persoana mai inalta si corpolenta la un drum mai lung.Iti mai zic si de cati saci de cartofi intra in portbagaj la logan si cati la fabia si gata,am terminat:).

4. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    I-mi pare rau ca nu am pomenit de 1,2 ca nefiind un model de comparatie. Acum postez niste poze pe care nu mai le comentez. La spatiu logan are+.

5. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Vad ca la fabia ai postat o versiune cu optiuni si la logan o varianta cheala.Acuma,pe bune,tu ai mers cu o fabia cu motor de 1,2mpi?

6. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Am un coleg care si-a cumparat o fabia dar nu a avut bani de 1,4 si a luat 1,2. A recunoscut ca e mai puturoasa. Aici e clar. Nu ai sa vezi alt bord la logan indiferent de optiuni. Sincer, se vede cat de badaranos e facut. E prea mare si butoanele alea ... nu stiu.

7. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Am un coleg care si-a cumparat o fabia dar nu a avut bani de 1,4 si a luat 1,2. A recunoscut ca e mai puturoasa. Aici e clar. Nu ai sa vezi alt bord la logan indiferent de optiuni. Sincer, se vede cat de badaranos e facut. E prea mare si butoanele alea ... nu stiu.

8. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    K,am inteles ideea ta;dar totusi cand cumperi o masina,te gandesti la utilitate,spatiu,confort,utilitate,consum,motorizare;inafara de un look mai ingrijit pt fabia(si sincer nu as da bani numai pe asa ceva),in rest toate atuurile sunt in favoarea loganului.Personal vad fabia mai mult ca o masina de oras,iar motorizarea de 1,2l de fapt este o submotorizare,care nu are nici macar atu-ul consumului redus;acuma nu fac lobby pt 1,4mpi de la logan,ca nici ala nu-i cu mult mai rasarit.

9. juve_star

juve_star Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI A4 1,6 101CP
    Sincer sunt de acord cu tine ca 1,2 este un motor chinuit, sau cel putin nu poti sui familia si bagajele sa pleci in vacanta. Acord + loganului la spatiu si utilitate, dar mai mult nu. Consumul eu zic ca tinde sa onoreze skoda ( 1,4 tdi 3,5 litri la 100km). Benzina fabia e la fel cu loganul.

10. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Skoda Fabia are motorizare de Lupo,Polo si desigur cele mai vechi.
    Skoda Octavia vine de asemenea cu motorizari mai vechi de pe Golf,Passat.
    Loganul de asemenea cu motorizari mai vechi de pe Clio.

...ca o parere personala germanul la masinile de mic litraj nu se pricepe cam la toate a dat kix Lupo,Polo,Mercedes clasa A despre A2 nu stiu..
    In plus la cumparaturi multi germani merg cu Twingo.:)La firfirici francezul e mai in tema decat germanul.

Daca ar fi sa aleg ptr o divizie de vanzare ptr Romania intre Logan si Polo,Fabia fara nici o ezitare Loganul este alegerea mea.

Ultima editare: 10 Ian 2009
  11. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Azi am studiat indeaproape un Logan, de curiozitate... Cu motorul si partea mecanica nu stiu ce sa zic, de mers merge bine, n-am obiectii, dar la interior... Sub orice critica. Butoanele alea puse pe bord (de AC, geamuri, blocare usi), nu-ti vine sa crezi ca pe o masina noua pot arata asa butoanele. Am incercat sa misc maneta de recirculare aer, mergea foarte greu, se simte clar ca actionezi clapetele de sub bord manual, parca si la vechea mea 1310 mergeau mai usor manetele alea (masina abia are 1 an). Nu stiu cum e in Fabia dar pun pariu ca nu e chiar asa.

12. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Mai oameni buni,mai lasati dracului plasticele,ca nu asta este cel mai important;am mai specificat odata la ce te uti la o masina low cost:utilitate,fiabilitate,spatiu,consum,etc.Pe bune,peste tot unde citesc,vad discutii despre plastice,parca in asta consta o masina.

13. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Asta iti sare in ochi cand te urci in masina, si io-s de parere ca daca nici macar atata nu s-au chinuit sa o faca sa arate cat de cat decent la interior, tot asa de mantuiala e facuta si in rest.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    E,aici gresesti,asta ti-o spune un fost posesor de logan;l-am avut un si jumatate si 30 000km(era motorul 1,6mpi,a costat la acea vreme putin peste 8000euro).Daca judecati dupa aparente,e....naspa.

15. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Pai daca judecau un pic cu cap cei de la Dacia, ar trebui sa stie ca majoritatea asa fac, se urca in masina si... prima impresie conteaza. ;) Acuma nu stiu ce sa zic, Loganul pe care l-am vazut a facut 50.000km intr-un an, fara probleme majore, deci poti zice si ca e fiabila. Dar se vede neatentia romanului, fusereala, si asta nu-mi place deloc.

16. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Cand eram pusti,ma lasam si eu condus de prima impresie,pe parcurs am invatat ca de obicei prima impresie e gresita si daca nu deschizi ochii,ai sa deschizi mai tarziu buzunarul.

17. kostas

kostas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 REVO Audi A5 Sportback Quattro 3.0 TDI V6 300 CP S-tronic
    am un prieten cu un logan 1.5 dci si vreau sa spun ca acum are 100 de mii de km fix. m-a sunat sa imi spuna ca a ajuns la km astia astazi. nu are nici o problema. absolut nimic nu i s-a intamplat. nu a bagat bani in ea decat in consumabile (distributie,placute,discuri, ulei, filtre, motorina) . si nu cred ca mai conteaza ca reviziile mereu le-a facut in italia la renault. intamplator era acolo de fiecare data cand trebuia facuta revizia.
    este singurul slogan care il stiu fara probleme.

18. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Clar ca e gresit sa te iei dupa prima impresie, dar cu siguranta datorita acestei prime impresii, Golanul nostru a pierdut multi clienti, in special din cei mai pretentiosi occidentali, care stiu cum trebuie sa arate si ce trebuie sa ofere o masina noua in mileniul 3. ;) Putina grija la detalii ar fi facut minuni, zic eu... Oricum faceliftul e un pas inainte, sa speram ca si urmatoarele modele vor fi (asta daca trecem cu bine de criza asta).

19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Masina nu a fost proiectata pt occidentali pretentiosi,ci pt cei cu buzunarul subtire,dar totusi vor o masina noua.

20. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    ...daca si forma era mai lucrata,tabla,vopseaua de calitate si in interior plasticele finisate si confortabila nu atingeau tinta de 7500e si incepea sa semene cu vechile masini germane.:)

...prietenul meu nu a schimbat nimic la Logan 1.4 MPI cu exceptia consumabilelor si este trecut de mult de 100 de mii de km.
    Ca o paranteza detine si un Opel Astra cdti insa nu se incumeta prin m-tii Fagarasi cu Opelul ci...prefera Loganul :)

Masina este muncita prin munti pe drumuri forestiere,prin construtii are mici zgarieturi cu inceput de rugina semn ca vopseaua si tabla nu a fost de calitate insa ea compenseaza facadu-si datoria pe soselele mai putin reusite a Romaniei.
    Problema confortului o s apara in Romania odata cu aparitia autorutelor cand o sa se poata face 800-1000 de km in Romania in 10 ore cu viteza de croaziera .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta