1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Resoftare / Tuning / Modificare motor 2.0 TDI - discutii diverse

Discuție în 'Motor' creată de bigarel, 8 Dec 2008.

1. floringts

floringts 2nd Gear Member

Locație:
    Corbeanca
    Masina:
    A6.2.0TDI AN FAB 2013 CGLC
    Salut...exista cineva de pe club audi care face resoftari la un pret cat de cat accesibil? Masina mea a6 2.0tdi 140cp bre..ms frumos

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Tu vrei un lucru profesionist facut special pentru masina ta sau cauti o "ieftineala" si pe urma sa incepi sa scrii pe forum ca ti s-a stricat masina ? Daca vrei ceva profi mergi in Buzau la Power-Tech. Date de contact gasesti garla cu Google.

3. floringts

floringts 2nd Gear Member

Locație:
    Corbeanca
    Masina:
    A6.2.0TDI AN FAB 2013 CGLC
    Salut Cristi...nu caut o ieftineala cu care sa distrug masina dar nici preturi de 500euro ..ceva mai accesibil si facut in siguranta si cat de cat profi nu in garaj la nea nicu mecanicu:)..ms de raspuns am luat legatura cu cei din buzau astept un raspuns cu pretul...daca cunoasteti alti baieti din Bucuresti ar fi si mai ok

4. tekezor

tekezor 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A4 2.0 2011
    Salut ,daca ii fac masinii o resoftare ce dezavantaje am ?

Am un A4 B8 120cp

5. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    @tekezor: Dezavantaje ar fi : mai multe amenzi de viteza si o nota de plata de x sute de EUR pentru manopera. Pentru avantaje te invit sa citesti topicul de la inceput...si eu am facut-o in momentul in care m-am decis sa resoftez masina din semnatura si am aflat o gramada de informatii: tuneri prezenti pe piata locala si international,cu cine sa lucrezi,cu cine sa nu lucrezi,care sunt asteptarile,care sunt riscurile,care sunt preturile estimative si multe altele.Bafta

6. GAS 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 S Line Quattro, 2.0TDI
    Floringts, daca citesti tot topicul vei invata ca tuning motor ieftin si bun nu exista. Cand gasesti ceva ieftin nu e chilipir, de obicei e buba. Poti gasi scump si prost, ceea ce se numeste tzeapa.
    Citeste cu atentie si vei vedea ca in jurul a 300-350 euro poti avea un soft care sa te multumeasca si care sa nu iti distruga masina, cu conditia sa alegi tunerul corect.
    Restul e cancan...

7. abpostelnicu 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 2.0 TDi
    Salut,

Scump si bun la tuning NU exista este un mit! Pot spune ca eu pe masina din semantura le-am incercat pe toate si pana la urma am ajuns la un soft custom ce nu vezi la multi tuneri de renume din UK.
    Eu iti recomand sa alegi pe oricare dintre cei de mai jos:
    - DimSport - Ceky, foarte bun
    - PowerTech Buzau - Ginel, foarte bun

Pe oricare ai alege dintre cei doi o sa fi foarte multumit pentru un soft stardard de 2.0 TDI.

Eu in final mi-am facut singur softul am citit, am studiat si am ajuns sa am fix ce imi doresc pe masina dupa cum se poate vedea mai jos:

Address 01: Engine
    Control Module Part Number: 03G 906 016 DT
    Component and/or Version: R4 2,0L EDC 0200AG 9883
    Software Coding: 0000078
    Work Shop Code: WSC 01286
    VCID: 78FF0E6B0B2690DEAC3-802D

Advanced Identification
    Serial number: AUX7Z0D6FN201C
    Identification: BPG-810
    Revision: 12345678
    Date: 16.06.04
    Test stand number: 1889
    Manufacturer number: 0544
    Flash Status
    Programming Attempts: 42
    Successful Attempts: 42
    Programming Status: 00000000
    Required Conditions: 00000001
    Flash Tool Code: 08256 386 01286
    Flash Date: 20.01.14
    Software
    P0101
    U85B6

Asa ca sfatul meu este NU va lasati dusi de numele tunerului, citit foarte mult pe forumurile din afara despre reputatie si rezultate iar un soft nu se face intr-o zi doua se face in cateva saptamani cu numeroare variante.

8. mihaipint 1st Gear Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    Audi A8 D4 4H 3.0TDI
    a resoftat cineva 2.0tdi pd multitronic? merita resoftarea la cvt? din ce am inteles nu e safe sa scoti mai mult de 15-20cp si 30nm.

9. 13rvr

13rvr Banned

Locație:
    Constanta
    Masina:
    TT,1.8t, 2001
    abpostelnicu : softurile se fac in cateva saptamani...cam 2,3 asa ? Ti-ai facut singur softul dupa ce ai citit pe net? fara teste, fara nimic, asa ti-a iesit din prima ? Bune glume.

Pe "pielea" mea:

Dimsport
    - stage 1 - 1 masina Seat - foarte slab, crestere de putere 0, ridicat doar limitare de la 5500 la 6500.

RBN Tuning
    - stage 1 - 2 g3 vr6 - foarte bun - crestere mare de putere/cuplu, fiabilitate, elasticitate motor imbunatatita
    - stage 1 - 1 bmw - foarte bun - crestere mare de putere/cuplu, elasticitate motor imbunatatita, vibratii reduse
    - stage 1 - 1 TT - foarte bun - crestere mare de putere/cuplu, elasticitate motor imbunatatita, soft optimizat pentru benzina cu cifra octanica 95 de la noi

10. cristian16

cristian16 3rd Gear Member

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    audi a3 sportback 12/2004,1.9 TDI,BKC
    seriosi imi par si cei din IASI,COMPLETECHIP cauta pareri pe net si gasesti pagina lor pe Facebook si din ce am auzit fac treaba de calitate.Oricum la anul la ei ma voi indrepta si eu.

11. abpostelnicu 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 2.0 TDi
    Tu chiar nu ai inteles ce am scris eu? Uita-te cate scrieri am avut.

Nu iti recomand, este destul de periculos.

Ultima editare de un moderator: 17 Dec 2014
  12. celo

celo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI CAGA 2010 @ 180HP/400NM
    @abpostelnicu: Daca tot vrei sa ajuti un coleg(ar fi bine sa ii spui si pe nume pentru ca nu am inteles mai exact cui te adresezi) de forum incearca sa o faci intr-o maniera politicoasa si inteligibila. Ca sa iti raspund la intrebare:Eu personal nu am inteles nimic din ce ai spus! La ce scrieri faci referiri? Ce anume este periculos? Ce anume s-ar putea intelege dintr-un astfel de mesaj?

13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    celo eu i-am unit mesajele pentru ca a scris consecutiv dar au fost lasate exact cum s-a exprimat. Si eu ma repet, pe forum, de multe ori ca este foarte important sa te faci inteles si sa te adresezi cui vrei sa transmiti mesajul. Merci de completari.

14. abpostelnicu 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 2.0 TDi
    Salut,

Ma scuzati am raspuns de pe tel si nu a mers functia quote. Primul parafrad era raspuns pentru @13rvr iar al doilea pentru @mihaipint.

15. ovidiu37 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    A5 s-tronic quattro, an fabricatie 2014, 2.0 TDI 177cp
    salut, stiti ver-un 2,0 TDI 177 cp quattro S-tronic resoftat? pana unde se poate duce si daca trebuie si cutia remapata. merci

16. bonzo69 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    passat 1,9 2001
    da, trebuie dar este in pretul remaparii.

17. ovidiu37 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    A5 s-tronic quattro, an fabricatie 2014, 2.0 TDI 177cp
    re

poti fi putin mai explicit? mentionez ca masina este 2014 si are 4700km la ora actuala. merci

18. tekezor

tekezor 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A4 2.0 2011
  19. nicu82 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    audi a6 c7 2014 3.0bitdi
    Salutare
    Exista pe forum vreun coleg din Constanta cu motorizare 2.0 tdi bpw 140 cp stoc sau resoftat.
    Rog sa ma contacteze.
    Va multumesc.

20. robertnrm 3rd Gear Member

Locație:
    București / Pitești
    Masina:
    Audi Q5 8R FL, CNHA, 2016
    Ma gandesc la o resoftare, iar din studiul propriu de piata efectuat as inclina catre Racing Code, discutand despre un A4 B8 2.0 TDI 105 KW (CAGA).
    Vad ca in topic nu prea s-a discutat despre aceasta firma, ce informatii aveti legate de ei, eventual parerile celor care au avut contact cu ei.
    Multumesc.

Distribuie pagina asta