Este normal sa fie cuptor, pe acolo trec gaze >600g. Conteaza si ce downpipe ai dar si turbo sa fie in toate mintile sa dea afara rapid. Este stage1 sau 2? Daca citeai inainte acest topic, se putea si mai bine la soft.
Stage 1 . Luni ii faci un logo sa vedem ce și cum ... dacă ma documentam despre soft nu cred ca puteam ajunge la o concluzie care e mai bun la câte păreri sunt despre softuri ... Scorpyon nu îți pot da o părere momentan ... săptămâna următoare sigur îți las un mesaj
Pana opresti masina temperatura din DP scade la 180-200 grade maxim dar caldura ar trebui sa fie mai mica decat la DPF care inmagazineaza mai multa cantitate. Turbinele gtd2060 se monteaza cu ceva modificari. Nu oricine pune sus una din aia. Poate facem un kit plug&play ptr platforma A4 anul asta.
nu e normal sa ai temperatura mai mare decat ai fi avut cu dpf. cred ca iti face postinjectie, in continuare. soft incorect parerea mea
Salut, Stiti ceva de firma RS chiptuning pro din Sibiu ? As vrea sa fac un stage 1 la un audi A4 B8 136 cp cod motor CAGB iar puterea in urma softului fiind 185 cp si 410 Nm. Ce parere aveti ?
Recomandam sa faci un drum pana la Brasov la colegul @kng_bv , mai aproape de Brasov nu cred ca gasesti pe cineva care sa iti faca un soft bun.
Salut, Acesta este prima mea postare pe forum si sper sa intreb unde trebuie Am achizitionat de curand un A4 din 2010 2.0tdi 120 de cp si ma bate gandul sa-i mai adaug pana la 143. Nu am inteles daca este diferenta de soft+injectoare + turbina sau doar o diferenta de soft ? Multumesc!
Multumesc nucugheri! Eram nedumerit deoarece am gasit undeva ca ar fi diferente la injectoare si turbina!
120, 136, 143 sunt identice. 163 si 170 au alta turbina, in rest sunt identice si ele cu 120,136,143. Ajunge lejer la 180CP si 420Nm cu dpf on si fara pic de fum, cu un soft realizat corect.
Cred ca pentru mine sunt suficienti 143. Avand in vedere ca interventia este mai ,,noninvaziva,, ) iar costurile fiind mai mici prefer resoftarea. Sper sa gasesc pana ajung acasa un meserias care sa faca totul ca la carte! Multumesc pentru raspuns kng_bv!
Audi A3 8p BKD - 177 cp 428 Nm - rezultate CompleteChip - masina stock. De precizat ca rezulatele sunt limitate de geometria turbinei, cu o geometrie refacuta poate aduce o usoara crestere si un unghi cu incepere de la 1700-1800 rpm
Sigur fisa dyno apartine mașinii din poza? Te intreb deoarece acolo se observa ca este vb de alta masina, mai exact un passat cu nr. GL xx SMY.
Buna ziua colegi...am un a4 b8 facelift 2.0 tdi achiziționat de apox 1 an si as dori sa o resoftez....mentionez ca este motorul de 177cp ,CGLC si cutie multitronic. O recomandare pe oradea sau judetele limitrofe imi puteti da, va rog...stiu ca in oras sunt cei de la A team dar din ce am citit pe acest forum multi dintre voi nu i recomandati si in plus de asta cer si 450 euro pt soft ceea ce mi se pare cam mult De cei de la autoperform ce parere aveti? Dauneaza cutiei o putere de aprox 210cp si 420-430nm,la o exploatare normala? Din spusele celor 2 tuneri cam la aceasta putere se ajunge.. Multumesc de înțelegere si as fi recunoscător pt niste sfaturi utile
iti recomand sa mergi la autoperform in oradea, la alex. e foarte pricepul baiatul si face treaba buna. sfaturile ideale le vei primi de la el.
Eu pe al meu 2.0 si multitronic m-am oprit la 200 cp si 400 nm. Se putea duce in 210 cp si 420-430 nm, insa cutiile multitronic sunt mai sensibile la cuplu mare, si am preferat sa raman in zona de siguranta. Depinde foarte mult insa si de cum exploatezi acceleratia dupa cresterea de cuplu. Multitronicele au obiceiul sa pice si fara crestere de cuplu......