salut ! de o luna de zile sunt fericitul posesor al unui a5 3.0 tdi quattro l-am achizitionat din germania la 0 km iar acum am 2500 km ( nu am prea mers cu el avand in vedere ca doar drumu a fost vreo 1700 km ) inca nu am niste poze cu masina , am sa fac imediat ce am putin timp liber . ce sa va mai zic despre ea .. este neagra ( briliant schwarz ) s-line interior ( scaune s-line combinatie piele cu alcantara ) s-line exterior , navi plus , xenon , suspensie s-line .. nu stiu sigur daca am omis ceva dar daca imi voi aduce aminte voi modifica . initial ma gandeam la un bmw 3 coupe dar fiind deja posesor de audi ( a4 b7 ) am decis sa ma indrept spre a5 si cred ca am facut alegerea cea mai buna . sunt f multumit de cum merge si nu am avut pana acum nici o problema . promit poze cat mai curand . va puuup
welcome la noi aici pe marginea santului :D multa grija de ea si fara incidente si poze mai detaliate :D jante interioare, discuri , :P
Am dat pe ea 54 mii si nu am mai asteptat dupa ea 3-4 luni de zile cum ar fii trebuit daca as fii luat-o de aici de la porsche :P
oricum masina merita banii dar tare merge tras de ea sa vedem ce poate:d ma refer la un tunning :D io ispita
bine ai venit pe forum! cred ca ti-am vazut masina prin autohus m-am invartit pe langa niste a5 mai era zapada pe acolo? multi km fara probleme!
Bravo,frumoasa masina, mi-a povestit fratele tau despre ea pe messenger .Zi mai bine la baieti ca te manca de un Z4M Sa o stapanesti sanatos si mai ales sa ai grija de ea.
Salut DOOM da intradevar initial am vrut un z4M Coupe , gasisem unul insa ma costa taxa de prima inmatriculare 4200 euro fara TVA ( masina din 2006 cu 5000 km ) dar intre timp am mers cu un a5 am ramas placut impresionat si m-am gandit ca totusi e mult mai buna alegerea asta oricum mai astept 2-3 ani si cred ca o sa trec cu adevarat la o sportiva tot din gama audi
eu m-am intors pe 1 decembrie deci pe 30 am plecat din Neu-Ulm am stat 4 zile . Nu era zapada insa era f f f frig . de la ce autohaus ti-ai cumparat masina ?
"Dat Autohus" - www.autohus.de e un autohaus intr-o padure, o fosta baza militara. am fost multumit de serviciile lor, tinand seama ca sunt la a 3a masina de la ei. eu m-am intors pe 17 nov. cand cautam masina dedeam zapada jos de pe ele.. foarte aiurea perioada in care am fost dar se pare ca am facut o alegere buna si de data asta
Bine ai venit Nur. Ce mai pot sa zic? Ma gandesc ca este un vis frumos devenit realitate. Cel putin pentru mine asa ar fi! Multa bafta la ea si suntem nerabdatori sa o vedem in poze! Felicitari!
daca ai anumite probleme cu masina ta,deschizi un nou thread si iti prezinti masina,apoi rezolvam si cu problemele,iti voi muta postul pentru ca aici se discuta despre audi a5.atentie la regulament!!!
bun venit pe forum, si s-o stapanesti sanatos! fara poze stii ca o sa fii banat? :D:D o felina ca A5 merita ceva poze la amurg
Adi vrea sa demonstreze ca masinile pe care le detineti sunt reale nu doar vorbe in vant. De genul '' SALUT AUDI R8 120.000 euro si sunt cel mai tare'' Suntem satui de membri falsi. Toate cele bune