un b4 quattro 2.0 16 v 103kw/137hp scuze pentru pics,este prima data cand atasez si sunt cam naspa,o sa adaug ceva mai clar
Este 1993,dar era murdara ieri cand am facut pozele.E beton quattro,tre sa o inmatriculez la bg ca astia nu renunta la taxa.103kw/140hp
Super masina. Demult asteptam un posesor de audi 80 16V. Tu ai cod motor 6A sau ACE? Oricum e un motor care il gasesti cam rar pe audi 80 B4. Te rog frumos sa te uiti sa vezi unde duc duc firele de la ceasurile alea sport(din partea de jos a consolei centrale). Ma intereseaza in mod special la ulei sa vezi exact cum e acolo unde iti vine bulbul de presiune, daca are vreun "T" eventual acolo ca vreau sa-mi montez si eu asa ceva. Ti-as fii foarte recunsocator daca ai putea sa pui si vreo 2-3 poze facute in zona aia cu filtrul de ulei, racitor ulei, bulb sa-mi dau seama cum e.
Merci de urari Tha Jim,iar pt"dorutzu" este motor tip ACE,2.0E 16V quattro,103kw/140hp.Poze iti pun duminica cu toata placerea,insa pana atunci nu pot ca am imprumutat cablul de date.Numai bine la toti ai nostrii....
Merci mult. M-am lamurit. Cred ca trebuie sa schimb racitorul de ulei ca sa-mi pun si eu indicator de presiune ulei in bord. Injectia aia din cate vad e un KE-JETRONIC.
Merci fain,FloRio.Am de inlocuit cate ceva la masina si o sa revin cu cateva tutoriale.Bafta si drumuri bune!
...masina facuta la Ingolstadt,e calitate nu gluma ...cateva furtune schimbate si zici ca e noua ...si iarna esti rege pe zapada
Merci de aprecieri,urmeaza o restilizare,jante pe 16,folii pe geamuri si ....depinde de buget.Dar pe parcurs o sa o fac cum trebuie.Off topic:zilele astea o sa mai aduc un tip pe forum,tot cu un Audi b4 quattro.