1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Scaune fata si Bancheta spate la A4 B6 - demontare - inlocuire - montare incalzire scaune

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de oncete83, 17 Sep 2007.

1. Emil Paraschiv

Emil Paraschiv 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Skoda Octavia 3 (5E), 1.4 TSI (CHPA), 2014
    Am luat eu 2 buc. acum 2 saptamani, vreo 4 lei fiecare la PBN.

2. bugscata

bugscata 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: A4 B7, 2.0 TDI BPW, 2007
    Salut,
    Stie cineva exact ce culoare este mufa de sub scaun responsabila cu incalzirea?

3. Al Bundy

Al Bundy Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    ID.3 1st PLUS 2020
    E o mufa cu 8 pini, nu stiu culoarea.

Ultima editare de un moderator: 15 Ian 2012
  4. Mitzone

Mitzone 4th Gear Member

Locație:
    Tulcea / București
    Masina:
    A4 B7 , 3.0 TDI BKN ,2006
    Mufa de sub scaun este de culoarea verde.

5. bugscata

bugscata 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Multumesc pentru raspuns...
    Daca are 8 pini intre care trebuie sa masor rezistenta?

6. bugscata

bugscata 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Am scos mufa respectiva, are conectate 4 fire 2 maro ( care presupun ca sunt masa) si 2 alta culoare.
    Ma gandesc ca ar putea fi de la spatar 2 si 2 de la sezut (poate sa imi confirme cineva?) , ar insemna ca daca se strica sezutul spatarul tot va functiona si invers;
    Din pacate multimetrul meu este defect si nu pot sa verific rezistenta deocamdata...

7. Hustle

Hustle 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 / Alfa 156
    Multumesc mult pentru topic.M`ai scutit de 1 tona de nervi :)
    eu am un a6 din 99 si e acelasi sistem.
    Mersi inca odata pt explicatii.

wolf81 apreciază asta.
  8. mariandex

mariandex 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi a6 avant 1,8T cod AEB 150 hp
    Salut , da , asa trebuie sa fie 2 fire ( maro ) care sunt masele celor doua rezistente de incalzire ( una spatar si una sezut ) si doua fire diferite de culoare unul pentru (+) rezistenta sezut si unul (+) pentru rezistenta spatar , asta pentru o mai usoara indentificare a ansamblului de incalzit , respectiv sezut sau spatar .

9. fritz106 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 1.9tdi AVB 2004
    Salut,Dupa 100 de ani m-am hotarat sa rezolv singur problema incalzirii scaunului de la sofer.Mai ales ca intre timp a aparut si alta problema : de fiecare data cand miscam scaunul soferului imi aparea in bord martorul de la airbag.Il stergeam din VAG-COM si cum miscam scaunul aparea la loc.Am luat un spray de contacte,am ridicat scaunul la max,am scos toate mufele de sub el si am dat cu spray din abundenta.Am lasat un pic sa se usuce,am cuplat mufele la loc si...problem solved : incalzirea mergea ca prin minune iar martorul de airbag nu s-a mai aprins de atunci.
    Stiu ca e o operatiune banala dar poate totusi ajuta pe cineva postul asta.

Numai bine! :thrashi:

10. raresvintea 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Golf 7 GTD CUNA 184cp
    La b6 se incalzeste scaunul soferului pe timp de iarna desigur doar de la pozitia 3 in sus. Care sa fie problema? A mers normal si dintr-o data trebuie dat mult mai tare sa inceapa sa se incalzeasca

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Scaunele se incalzesc si vara nu doar iarna (am probat eu la masina mea zilele astea). Cred ca este afectata/intrerupta pe undeva instalatia de incalzire din scaun. Cauta in aria de prestari servicii deoarece avem un coleg care te poate ajuta in privinta diagnosticarii corecte a problemei. Bafta.

Ultima editare: 19 Mar 2013
  12. pisti19

pisti19 Bronze Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    A4, b6, 1.9 tdi, 2003, 131 cp, AWX
    Salutare tuturor. Am o mare nedumerire privind bancheta spate. Mergind la tara pe drum cu pietris, dintr-o data ma trezesc cu o gramada uriasa de praf in masina. Si culmea, intra pe sub bancheta spate , partea dreapta, pe sub centura de siguranta si pe mijloc prin fantele unde sunt centurile. Am ridicat bancheta spate, nimic deosebit. Am rabatat si spatarele, iar portbagajul era si el prafuit ca lumea. Ce as putea face sa elimin neplacerea asta ? Va multumesc.

13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    In portbagaj ai niste fante de aerisire sub forma de branhii in stanga si dreapta portbagajului. Ele au o pozitie specifica si sunt montate din fabrica in asa fel incat sa directioneze aerul din portbagaj spre exterior pe sub aripile masinii.
    Rolul lor este de a depresuriza porbagajul atunci cand il inchizi pentru ca altfel nu ai putea sa inchizi portbagajul el fiind ca o cutie destul de etansa.
    Pe acolo iti intra praf. Scoate acele aerisiri de plastic si vezi ca in spatele lor se afla niste aripioare de cauciuc, care cred ca la tine au cazut ori s-au miscat de acolo.
    Acele aripioare, repet, nu permit intrarea parfului in portbagaj din cauza ca sunt orientate in jos dar permit iesirea aerului atunci cand inchizi portbagajul.

Sper ca ai inteles explicatia. Bafta.

14. pisti19

pisti19 Bronze Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Mersi mult, Cristi. Am sa verific la mine, mai ales in partea dreapta, caci acolo s-a umblat. In caz ca nu mai am acele aripioare de cauciuc, se gasesc pentru inlocuire ? Ori vorba romanului, improvizam ceva ....
    Multumesc inca o data.

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Nu cred. Din cate stiu vin atasate, odata, cu aripa de tabla. Uite-te in ETKA si o sa vezi cu siguranta daca vin separat ca piesa de schimb sau nu. Eu nu am ETKA. Bafta.

O seara buna

16. nelutu_petrican

nelutu_petrican Silver Member

Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    La asta (vezi marcajul de pe poza atasata) va referiti?
    Ca eu altceva nu stiu sa existe, si cand inchid usile aerul nu este evacuat suficient de rapid si patesc cateodata sa nu se inchida usa decat in prima treapta, trebuind deschisa si inchisa iar.
    Acele plastice care sunt incercuite in poza se pot demonta de pe aripa de tabla fara probleme, si cel mai probabil vin ca piesa de schimb.

Ultima editare: 11 Iul 2012
  17. pisti19

pisti19 Bronze Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Eu cred ca e vorba de fantele de aerisire care sunt pe capitonajul ce acopera lateral portbagajul. Dar am sa ma uit si la grila incercuita din poza. Multumesc.

18. pisti19

pisti19 Bronze Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Azi am desfacut capitonajul din portbagaj si am verificat fanta de aerisire. Intradevar, lipseste partea cu aripioarele de cauciuc. O sa remediez problema prin inlocuirea piesei respective ( de nou / sh ). Bafta tuturor.

19. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Daca ai verificat grila de pe capitonaj,aceea nu are aripioare de cauciuc.daca ai verificat grila de pe aripa spate,aceea are aripioare pe exteriorul ei si le vezi putin mai greu din interior.

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cred ca cel mai ok vezi cu bara data jos. Si posibil si atunci cand remediezi problema, sa fie nevoie sa dai jos bara spate.

Distribuie pagina asta