1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Scaune fata si Bancheta spate la A4 B6 - demontare - inlocuire - montare incalzire scaune

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de oncete83, 17 Sep 2007.

1. Bla

Bla 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 143 cp 2013
    cum ți-am mai spus, se află în scaun.

2. gabarea 3rd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    A4 B6, 1.8T, 2004, benzina, cabrio, 193CP, BFB
    probleme motor scaun sofer

buna ziua,
    nu imi pot regla scaunul de la sofer pe inaltime din cauza acestei rotite cu dintii tociti. motorasul merge insa scaunul nu mai coboara. piesa nu vine separat ci doar cu tot cu motoras. mi se pare o prostie ca pentru o rotita din plastic sa comand si motorasul, care la mine este functional, si acel ansamblu care este actionat de motoras. de unde as putea face rost de o rotita din aceea?
    merge sa cobor scaunul manual?

3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    gabarea daca te nimeresti prin Bucuresti iti repara eu scaunul ala. Ai o problema des intalnita la grupul VAG si din pacate reprezentanta nu vinde decat ansamblul de motoras complet. Dar exista si solutia alternativa adica reparatia.
    Demontezi scaunul si scoti tot ansamblul de acolo si se poate inlocui/repara ce ai tu defect/stricat acolo. Din pacate trebuie sa mergi cu scaunul blocat pe o inaltime si reparatia poate dura cateva zile.
    Daca ai un strungar si masina pe coordonate se poate rezolva si la tine in oras daca ai asemenea prieteni sau cunostinte. Bafta.

Ultima editare: 13 Oct 2016
  4. gabarea 3rd Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    A4 B6, 1.8T, 2004, benzina, cabrio, 193CP, BFB
    masina pe coordonate? nu inteleg.

la strungar m-am gandit si eu sa fac acea rotita. dar din ce material? ca Hantz nu degeaba a facut-o din plastic. la mine nu pot sa-mi dau seama din ce motiv s-a stricat, insa daca era rotita dintr-un metal nu se ardea motorasu fortandu-l? asa a fortat plasticu si fiind mai moale l-a tocit. daca era din vreun metal nu stiu ce s-ar fi intamplat acolo

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Masina pe coordonate (adica X, Y, Z astea sunt coordonatele) este un dispozitiv foarte precis care executa operatiuni de gaurire, alezar, etc. de ordinul sutimilor de mm pe cele 3 coordonate.
    Rotitele alea se reconstruiesc dintr-un material plastic foarte dur care nu se mai toceste si chiar din metal, depinde care parte ti s-a stricat. Mergi la un atelier mare de strungarie si acolo cred ca te poate ajuta cineva. Bafta

Ultima editare: 2 Apr 2013
  6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Fa-o din teflon.

7. alain

alain 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 (B6-2003) S-Line 2.5 TDI(BDH) quattro
    a montat cineva incalzire in scaunele din spate?

8. bogstegol

bogstegol 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a4,19tdi,2002
    Salut,
    Am si eu o problema: nu mai primeste curent nici unul din scaunele electrice. De ce oare ? exista vreo siguranta electrica pentru ele sau ce alte cauze pot fi ? Va multumesc

Ultima editare de un moderator: 23 Mai 2013
  9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, 44.

10. bogstegol

Locație:
    iasi
    Masina:
    a4,19tdi,2002
    Aia e de la scaune încălzite, e aceeaşi şi pentru reglare şi pentru încălzire ?

Mi-am schimbat scaune de piele electrice din nou. Pe alea vechi am încălzirea. A functionat ăla dreapta iar când sa probeze şi pe stânga nu a mers niciunul, a trebuit tras curent la fiecare, ca sa le aşez, până când remediez problema.

Ultima editare de un moderator: 23 Mai 2013
  11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu, vezi si siguranta 5.

12. bogstegol

Locație:
    iasi
    Masina:
    a4,19tdi,2002
    5 este de la telefon.senzor uzură şi presiune anvelope....are ceva releu firele care se duc în scaune..ca doar nu o fi puse pe direct..totuşi e audi am prietenii..o mai fi alte siguranţă în altă parte?

13. bogstegol

Locație:
    iasi
    Masina:
    a4,19tdi,2002
    Problema rezolvată..siguranţă arse...una sub volan trebuie dat jos ornamental.altă trebuie scos ornamental din pragul dreapta şi e singura siguranţă de acolo.ambele 10 amperi

14. w0rmblaster 1st Gear Member

Locație:
    constanta
    Masina:
    audi b6, 1.9 tdi, 131cp, 2002
    Imi poate spune cineva, reglajul lombar electric este alimentat la 12v permanent, sau 12v contact? scaunele originale nu aveau reglajul lombar, iar noile scaune au asa ceva, si vreau sa le montez corect. Va multumesc.

15. Al Bundy

Al Bundy Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    ID.3 1st PLUS 2020
    Permanent.

16. BZ88KBY

BZ88KBY 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    1.9 TDI, AVF-131HP 2002
    Salut,
    Sunt posesorul unui Audi A4 1.9 TDI /AVF 131HP si am o problema pe care nu o inteleg: mai exact incalzirea in scaune nu functioneaza deloc.
    Am verificat atat mufele de sub scaune cat si siguranta de la pozitia 44 cea verde de 30A insa nimic. Cine ma poate ajuta, ce ar putea fi ?

Ultima editare de un moderator: 24 Aug 2013
  17. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Ai facut diagnoza ????

18. Ivan Ionut 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 2,5L V6 TDI Quattro
    Haideti sa dau si eu o mana de ajutor in legatura cu prima tema a acestui thread si anume clemele rupte de la spatarul scaunului. Am fost la Midocar Vitan cu alte probleme si am intrebat si cat ma costa acel capac de plastic de pe spatele scaunelor. Pentru ca am versiunea cu plasa pe spatele scaunului ma costa un pic peste 600 ron. Cel de la reprezentanta (cu care ma cunosc binisor0 mi-a recomandat o solutie alternativa care va va ajuta pe toti cu cleme rupte. Petru ca asta este o PROBLEMA GENERALA care a a fost raportata la cei de la AUDI, acestia au venit cu o solutie profesionista...au creat un kit de reparatie in acest sens format dintr-o clema metalica, care a inlocuit-o pe aceea de plastic. Mufa metalica se infige pe bucata aceea de plastic de pe spatar care ramane in urma ruperii clemei de plastic. E de mare ajutor acest kit pentru ca are pretul de 60 lei :) ....fata de 600 lei cat costa tot capacul. Bafta baieti ! Ramanem cu Audi ! :)

19. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Un cod de piesa?

20. bolo_wan 1st Gear Member

Locație:
    Campulung Moldovenesc
    Masina:
    Audi A4, AVB, 2003
    Vreau sa montez pe o masina care nu a avut incalzire in scaune, niste scaune oem cu incalzire. Modulul de control al rezistentelor e pe fiecare scaun in parte sau tine de modulul de clima? M-am gandit la urmatoarele variante:
    1. Ieftina, usoara.... Daca se pot pune 2 butoane undeva mai ascuns care sa comande incalzirea? (din alea de golf 4 sau ceva asemanator)
    2. Ca la carte cu schimbarea modulului de clima: Exista instalatia electrica pe masina mea? Fire pana la panoul de sigurante, eventual pana la scaun? Daca nu... cat e de complicat sa le trag?
    Care din cele 2 se poate face si de ce da sau nu? :) Merci

Distribuie pagina asta