1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Scaune fata si Bancheta spate la A4 B6 - demontare - inlocuire - montare incalzire scaune

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de oncete83, 17 Sep 2007.

1. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Se pot face amandoua. Depinde doar de cat de OEM vrei sa arate si de cati bani vrei/poti sa investesti.

2. bolo_wan 1st Gear Member

Locație:
    Campulung Moldovenesc
    Masina:
    Audi A4, AVB, 2003
    Oook... Vreau sa merg pe prima varianta... nu e masina mea si proprietarul nu e foarte pretentios.
    Deci sa inteleg ca fiecare scaun are modulul lui de control. Presupun ca am nevoie de o alimentare care s-o pun printr-o siguranta pe contact si ceva buton de control.
    Ai putea sa-mi spui ce mai trebuie sa caut? Ce fel de butoane imi trebuie, ce fire trebuie sa trag? Am vazut ceva instalatii aftermarket cu butoane cu 2 pozitii... sau cu 5. As putea adapta asa ceva? Sau alte optiuni? Eventual si unde as gasi de cumparat.

3. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Daca gasesti butoane cu 5 pozitii este mai mult decat ok. Restul l-ai spus tu.

4. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    cea mai buna varianta este cu schimbarea climatronicului. Nu ai instalatia de la scaune, la panoul de clima, deci va trebui facuta. Ca fapt divers o sa ai nevoie de 6 m de cablu. Exista varianta cu 2 butoane improvizate, cum spui si tu, de golf, sharan...etc. Dar unde le pozitionezi? In aceasi situatie sunt si eu, caut climatronic cu incalzire scaune.

5. vasi4manuu

vasi4manuu 2nd Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4,1.9 tdi awx,2002
    Salut,
    Am si eu un a4 b6 1.9 tdi berlina din 2002 si vreau sa stiu daca se poate inlocui bancheta spate nerabatabila cu una rabatabila. Cred ca e rar modelu meu ca nu se poate rabata bancheta spate si e incomod rau daca vrei sa bagi orice in masina de exemplu ski-urile, etc. Multumesc

6. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    ai nevoie de un flex si toate accesoriile pt bancheta rabatabila. Pe scurt, e destul de complicat, nu merita

7. bogstegol

bogstegol 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a4,19tdi,2002
    vasi eu sunt norocos in ce priveste schiurile...am si bancheta rabatabila si am si sac pentru schiuri in spatele cotierei=))daca ai nevoie pe schiuri ia dinalea de le pui pe masina deasupra

8. vasi4manuu

vasi4manuu 2nd Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4,1.9 tdi awx,2002
    ms de sfat...am deja....era un exemplu:p

9. bodyny2001

bodyny2001 2nd Gear Member

Locație:
    fagaras
    Masina:
    A4 B7, 2.0 tfsi, cod motor BWE, 2006
    Salut,

Am si eu o problema! Am cumparat un interior complet, iar scaunele sunt cu incalzire si reglaj lombar electric! Ca sa le pot instala, am fost nevoit sa achizitionez cablajul de pe kufatec.de si climatronicul cu incalzire scaune...Acum nu reusesc sa codez climatronicul sau sa fac sa functioneze incalzirea in scaune! Reglajul lombar functioneaza!
    Am incercat la AUTO HVAC, la adaptation:

Channel 081: Vehicle Data Learning
    To start the process for vehicle data (VIN) learning, enter/save 26467 as new value.

.....dar nu se intampla nimic! Zice disabled sus in stanga in chenar!
    Trebuie logat cu pinul inainte de procedura!?
    Desi am vreo cateva erori, climatronicul functioneaza! Incalzirea in scaune nu functioneaza!
    Exista vreo procedura anume de urmat atunci cand se schimba climatronicul?!
    In continuare unele erori din cauza climatronicului inlocuit:

Address 08: Auto HVAC Labels: 8E0-820-043.lbl
    Part No: 8E0 820 043
    Component: A4 Klimaautomat 0508
    Coding: 00000
    Shop #: WSC 63351
    VCID: DEB802FC70B1

2 Faults Found:
    01842 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap; Right (G221)
    09-00 - Adaptation Limit Surpassed
    00735 - Potentiometer in Positioning Motor for Air recirculation Flap (G143)
    09-00 - Adaptation Limit Surpassed

Address 17: Instruments Labels: 8E0-920-9xx-8E2.lbl
    Part No: 8E0 920 900 M
    Component: KOMBI+WEGFAHRS. RB4 D42
    Coding: 02101
    Shop #: WSC 80512
    VCID: 2E58123CC091
    WAUZZZ8E94A190007 AUZ6Z0C0441547

1 Fault Found:
    01320 - Control Module for Climatronic (J255)
    49-10 - No Communications - Intermittent

Erorile astea sa fi aparut in urma deconectarii climatronicului cu bateria conectata!?

Scuze pentru lungimea mesajului! Mersi!

10. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Nu e nici o procedura de adaptare.
    Incalzirea trebuie sa iti functioneze direct

11. bodyny2001

Locație:
    fagaras
    Masina:
    Mersi pentru raspuns!
    Sa fie cablajul defect? Toate firele din cablaj sunt de culoare gri, doar marimi diferite...nu sunt ca si cele de pe saitul lor!
    Sau sa fie climatronicul defect? Citisem ceva pe internet despre "Component protection"! Oare are vreo legatura in cazul meu?
    Ma duc sa verific inca odata daca am urmat corect instructiunile desi, cei de la kufatec sunt cam "scumpi" in detalii pentru montaj!

12. bodyny2001

Locație:
    fagaras
    Masina:
    Problema rezolvata partial

Salut...

M-am dus la masina am verificat din nou totul...ajunge curent in spate la climatronic pe firele adaugate de mine, deci toate bune!
    Am verificat cu vagul acolo la masurarea blocurilor (nu stiu daca zic bine unde), acolo unde incepi cu "begin" si te duce prin toate setarile climatronicului. La sfarsit, aprinde toate ledurile de pe climatronic, iar pe climatronicul meu in dreptul rotitelor pentru caldura nu se aprinde nimic! Nu am stiut ca ar trebuii sa se aprinda ceva pentru ca nu am avut pana acum modelul asta!
    Vazand astea, am adus climatronicul in casa si l-am desfacut.
    In poza de mai jos, unde sunt cerculetele galbene, ar fi trebuit sa fie ledurile ce aprind rotitele. Unde sunt cerculetele rosii, ar fi trebuit sa fie un mecanism ceva, o fotocelula sau ce stiu eu ce ar fi trebuit sa fie. Totul pare intact pe acolo!
    Concluzia: "Nenea de la dezmembrari" ce mi-a vandut modulul, o fi schimbat doar fata climatronicului simpla, cu una care avea si rotitele pt incalzitul scaunelor! Sau cine stie, o fi fost pacalit si el!
    Acum caut un climatronic in orice conditii estetice, cu incalzire scaune de data asta!
    Mersi...

13. Ursy

Ursy 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4, model B6, 1.9 TDI AWX, 2001
    Salut!

Am tot citit posturile de aici si am zis sa imi rezolv si eu problema cu incalzirea in scaune, pentru ca se incalzeau doar lateralele la sezut la scaunul soferului. Am dat jos tapiteria si spre bucuria mea am gasit un fir rupt. Dupa ce l-am lipit am montat din nou scaunul l-am testat, acesta s-a incalzit tot inclusiv spatarul dar asta doar pentru 5 min, dupa care a revenit iarasi la vechea problema.:(

Tind sa cred ca este de la spatar de data aceasta dar intrebarea este daca a mai patit cineva sa se rupa in dreptul spatarului si am inteles din ce am citit ca se rup clemele la spatar cand vrei sa il detapitezi.

14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Trebuie verificat circuitul.
    Si clemele de la spatar se rup numai daca nu stii sa il demontezi. Cine a spus asta a demontat numai 1 scaun la viata lui si ala l-a rupt. Fata de modelul anterior de A4, capacele de la spatar se desfac prima oara sus si apoi de ridica tot peretele spatarului pentru a se elibera de jos.

15. andy_razvan Junior Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    audi a4 b6 avant
    Schimbat Interior de b8 pe b6 merge ?

Buna ziua ,am gasit de cumparat un interior de audi b8 avant pentru masina mea audi b6 avant si as dori daca se potriveste ,fara nici o modificare ..Va multumesc

16. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu se potriveste

17. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    In profil ai completat ca detii un B8, tu ai cumparat interior de B8 dar tu ai B6 ?

18. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    Nici scaunele fata de B8 nu merg pe B6? din cauza prinderilor, a mufelor, a dimensiunilor?
    De fapt, ce alte scaune merg pe B6 in afara de cele puse si pe B7? am citit ca cele de A5/S5, dar sunt ceva mai scumpe. :)

19. t_qua77ro Banned

Locație:
    1
    Masina:
    2
    Uite aici cate ceva despre scaune de B8 in B7(B6), atat cat sa iti poti face o parere.
    Eu as prefera oricand scaune de B6/B7 in B6, adica as incerca sa pastrez linia originala pe cat posibil.
    Scaunele de A5 au mai mari sanse sa semene cu alea de B8 decat cu cele de B6 daca o gandim logic, desi nu stiu nimic despre ele sa te pot lamuri exact.
    De facut se poate face orice, cred ca le "inghesui" si pe alea de A8 daca tii neaparat, depinde doar de banii care vrei sa ii investesti de de gradul de adaptari pe care esti dispus sa le faci. :)
    PS: Asa ceva nu te tenteaza?

Ultima editare: 23 Ian 2014
  20. cristiano240688

cristiano240688 2nd Gear Member

Locație:
    Gorj
    Masina:
    Audi A4 B7
    Imi poate explica cineva cum demontez bancheta de spate (spatarul) la o bancheta nerabatabila pentru a4 b6 sau b7 presupun ca sunt la fel...Va multumesc

Distribuie pagina asta