1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Scaune fata si Bancheta spate la A4 B6 - demontare - inlocuire - montare incalzire scaune

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de oncete83, 17 Sep 2007.

1. gaby1773

gaby1773 Banned

Locație:
    iasi
    Masina:
    A4 B6 2003 1.8T Sport - evolutie continua
    In jurul sumei din foto atasata o sa te coste daca vrei sa inlocuiesti partea de tapiterie afectata, in functie de modelul exact al scaunului si de variatiile pretului (ETKA mea nu e chiar la zi cu updateul). Nu se pune problema de schimbat tot scaunul, in niciun caz.
    Alta solutie sa repari materialul si sa arate bine eu nu vad. Il poti acoperi, dar vad ca nu prea esti de acord cu husele...

Si alta data, nu mai fuma in masina, "seriozitatea" se plateste...ca multe alte fite.
    Eu in ultimul timp nu prea mai fumez, dar chiar si taicamiu (fumator inrait) cand se urca in masina stie ca nu are voie sa isi aprinda tigara. Prefer sa opresc intr-o parcare sa fumeze fiecare cat vrea, cand vrea, nu ma deranjeaza. Mai murdaresti si plafonul cu fumul de la tigara, plus mirosul enervant care se imbiba in toata masina...plus riscul acestor 'surprize'...MERITA?

2. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    asta e pretul numai la sezut sau nla tot scaunul?
    pentru b5 e acelasi pret? ca si la mine e o gaura de la fostul proprietar

3. gaby1773

gaby1773 Banned

Locație:
    iasi
    Masina:
    Pretul ala e pentru 'husa' OEM de pe sezutul scaunului (soferului), fara burete sau alte ranforsari. Nici vorba de scaun intreg.

Am atasat si un print cu A4 B5 '00, dar dupa cum am zis pretul este orientativ pentru ca nu am update la zi si pentru ca difera in functie de modelul scaunului (la tapiterie piele e un pret de 3xx EUR la B6 si 29x EUR la B5).

Ultima editare de un moderator: 19 Mar 2013
  4. berci 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, 1.9 TDI, 2004
    Pai la mine e mai mare ca poti baga degetul. Faza e ca am huse dar numai in fata dar nu suport asa ceva la masina si mai exact unde sa merg cu masina sa-mi faca scaunul ?

Ultima editare de un moderator: 19 Mar 2013
  5. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    la mine am cumparat-o cu o gaura in scaun
    am aflat apoi de unde provine
    fostul proprietar a dus-o la schimbat bordul si cel care lucra a scapat un pic lampa pescaun
    suficient sa faca o gaura cu un diametreu de ~2cm
    am huse dar e prea frumoasa tapiteria audi sa o ascunzi sub huse
    am cerut azi un pret la magazinul de piese sa vad ce pret imi dau

LE: pretul e de 700 ron:). dragut, nu?
    mai caut la dezmembrari, daca nu ma apuc de cautat piele. aveti idee cat ajunge de cusut pielea?

Ultima editare: 15 Sep 2009
  6. berci 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4, 1.9 TDI, 2004
    pai a zis gaby si a pus acolo ca se poate schimba doar o singura bucata da vad ca nu mai raspunde...:gun2:

7. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    pai 700 ron e pretul numai pentru sezut, nu tot scaunul
    ma intrebam de cusut pentru ca are un coleg de vanzare material alcantra si m-ar tenta
    cu banii astia imi iau material pentru toata masina :p

8. gaby1773

gaby1773 Banned

Locație:
    iasi
    Masina:
    Raspund, dar cand am si eu timp, deacum nu mai pot sta asa mult pe forum.
    Insa credeam ca e destul de clara treaba si nu am ce precizari sa mai fac.
    Asa cum spune si Stefan, pretul de 700 RON este doar pentru sezutul scaunului soferului, adica 1 bucata cum spui tu :)
    Se vede si in ETKA pretul de ~154 Euro pentru A4 B6, pret oficial si neactualizat...nu cred ca trebuiau sa existe dubii.

Intr-adevar, e scump, dar e piesa originala si vine perfect. 700 lei pentru o bucata de material nu sunt de neglijat pentru nimeni, chiar daca avem Audi, dar unii nu ne mai uitam la bani cand e vorba de masina :p acum depinde si cat iti place de mult masinuta si vrei sa o stii cat mai aproape de cum a iesit pe poarta fabricii...(asa gandesc eu, nu dati cu rosii :) )
    Si retapitarea daca facuta de un profesionist care pune pret pe calitate si nu pe cantitate iese ok, dar dezavantajul e ca trebuie sa faci toate scaunele, pentru ca nu cred ca vei gasi material ca cel original de cumparat. Iar material + manopera pentru toata masina cred ca te ajunge in jur de 20-25 mil. si chiar mai mult daca vrei lucrare de calitate si materiale bune.
    Daca 'te intinzi' (full piele, pretentii, cusaturi smechere) sari de 1000-1200 euro...
    Sau dezmembrari, dar si acolo scaunul soferului e uzat/rupt in cele mai multe cazuri si pretul nu e tocmai accesibil.

9. pikaciu_2006 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI 131CP
    Scaun sofer A4 B6 diverse probleme si rezolvari

Scaunele mele sunt modelul sport reglabile pe inaltime problema este ca cel de la sofer are un balans fata spate am observat ca problema ar fi din piesele care favorizeaza miscarea pe inaltime....Va intreb poate cineva sa mai lovit de problema aceasta la Porche am incercat nu au decat tot scaunul asa ca am cam lasato balta..Va Multumesc

10. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Asa face si al meu.Din ce am mai citit despre problema asta se pare ca sunt niste role care se uzeaza(nu stiu sigur,pentru ca nu am cercetat personal problema).Scaunul se misca cu tot cu sezut la mine.ma informez

11. pikaciu_2006 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI 131CP
    da si la mine se misca cu tot cu sezut, sunt ferm convins ca e vb de o uzura pentru ca cel din dr. e tun.....

12. salajeanul 2nd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.8T, 2001, 150 CP
    Salut,
    Si eu am probleme cu scaunul de cand am luat masina. La mine se aude un pocnet cand ma misc in scaun si e enervant de a dreptul mai ales acum cand tin geamurile inchise si aud orice zgomot din masina. Pocnetul asta ma seaca si vine din zona laterala a scaunului unde este plasticul acela negru. Nu se aude tot timpul, dar il simt si cand accelerez de ex, ar trebui sa stau nemiscat in scaun.
    Am observat ca dc apas cu mana pe plasticul acela si ma misc pe scaun, pocnetul dispare ...
    V-ati mai intalnit cu asa ceva ?
    E stresant mai ales ca nu am alte sunete in interiorul masinii, nu tu greieri, tot e ok cu exceptia scaunului sofer ...

13. rattzy 1st Gear Member

Locație:
    Rm.Valcea
    Masina:
    Audi A4 2002 - 1.9 TDI 131 cp
    a rezolvat cineva problema cu scaunele? de 1 sapt a inceput sa`mi faca si mie , are un balans si pocneste foarte tare, crek mult nu mai are, cine imi poate spune si mie ce trebuie schimbat sau ce e de facut...

14. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Singura solutie este sa il desfaceti si sa va uitati ce este stricat.

Prima problema: sa aveti grija cum scoateti mufele de la calculatorul de airbag si incalzire scaune (daca exista).

A doua problema: foarte greu sa gasiti un meserias bun pentru ca ar fi foarte mult de munca si nu merita si nici nu se baga la asa ceva pentru ca nu stiu daca a-ti fi de acord sa dati cel putin 100 euro pentru reparatie.

Cel mai simplu, cautati la dezmembrari sau pe Ebay.de, sunt scaune fata si spate impecabile care costa incepand de la 200 euro toate (cele doua fata + sezut si bancheta spate) si ajung ca pret pana unde aveti voi bani.

Sau incercati la cei care fac tapiserii din piele si interioare de masina poate ei se pricep mai bine.

O zi buna

15. bobe_cb 1st Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    Audi a4 2.0 tdi 2008
    scaune sport

salut ... am gasit niste scaune sport pe ebay.de si vreau sa le cumpar, problema e ca astea nu au airbaguri laterale si ma gandeam daca le pot scoate pe cele din scaunele mele si sa le folosesc la scaunele noi.... a incercat cineva? ca daca nu merge operatiunea nu renteaza sa le cumpar pt ca airbagurile noi costa cat 3 seturi de scaune .....

16. Dracku

Dracku Bronze Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Fosta mea, Audi A4 2,5TDI V6 Quattro 2001,180CP
    Si la mine facea cel din dreapta o miscare scurta in fata si spate.L-am dat in spate cat am putut si am strans torxurile cu care erau prinse sinele scaunului,suruburi care erau putin slabite.Nu am mai avut probleme de atunci!

17. rattzy 1st Gear Member

Locație:
    Rm.Valcea
    Masina:
    Audi A4 2002 - 1.9 TDI 131 cp
    bobe_cb scauenele noi dupa ebay au locas pentru airbaguri laterale?

18. bobe_cb 1st Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    Audi a4 2.0 tdi 2008
    da au, scaunele au fost prevazute cu airbaguri laterale doar ca masina respectiva a suferit un accident si s-au declansat

19. iustin 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 Avant 1,9 TDI 131CP AVF 2004
    Cam cat ar costa incalzirea in scaune cu toate piesele noi si originale?

20. harfo_79

harfo_79 Bronze Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi Avant B6/A4 1.9 TDI / Audi Avant B9/A4, 2.0 TDI Black&White
    pe original nu stiu cat costa. dar exista aftermarket oem look.
    ca pret eu zic ca sunt foarte ok. nu stiu cum se comporta, eu ar urma sa imi iau sa incerc sa pun pe spate ori la finalul anului ori anul viitor.
    aici s-a mai discutat pe aceasta tema.

Distribuie pagina asta