1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Scaune fata si Bancheta spate la A4 B6 - demontare - inlocuire - montare incalzire scaune

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de oncete83, 17 Sep 2007.

1. dodooo

dodooo 1st Gear Member

Locație:
    madrid
    Masina:
    audi a4 2,5 tdi
    Scaune incalzite la A4 B6

de vreo 2 sapt. am ceva probleme cu caldura din scaunul de la sofer. se incalzeste foarte tare partea laterala de la sezut. atit de tare incit arde.a mai patit cineva asta si ce se poate face.

2. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Pai ai un reglaj pe bord cu scara de la 1 la 6,la tine arde la oricare dintre ele?

3. LevY

LevY Gold Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C5 Avant , 1.9 TDi , AVF , 131 Hp , CV 6+1
    la nivelul 6 si imbracat subtire .. arde ... dar daca esti imbracat bine nici nu il mai simti chiar asa puternic ...

4. Clau1978 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a4 1,9 tdi quattro, 2003, negru
    asa este normal.Si la mine face la fel la treapta 6.Incearca sa mai reduci din intensitate si o sa fie ok.

5. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Am aceasi problema si sunt momente cand nu merge de loc. Nu este vorba de reglaj, arde si pe prima pozitie intr-un singur loc. Nu am idee ce s-a intamplat si acuma este prea frig sa ma uit ce ar putea fi, dar ceva s-a intamplat cu circuitul. Problema apare doar la scaunul soferului. Daca-i dai de capat inaintea mea, astept si eu o sugestie.

6. Aikon

Aikon 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A4 B7 An 2005 131 cp
    Sunt niste nituri care si-au format joc. Le demontezi si faci joc la sina si vezi care este nitul care trebuie schimbat. Sunt niste nituri care si-au format joc, am taiat nitul cu un flex mic si le-am inlocuit cu surub si numai am probleme. Bafta

Ultima editare de un moderator: 19 Mar 2013
  7. pikaciu_2006 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI 131CP
    Aikon te referi la acele nituri de pe cele 4 brate in care culiseaza pe inaltime ? :hi:

8. Aikon

Aikon 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi A4 B7 An 2005 131 cp
    Da cele 4 nituri trebuiesc taiate si inlocuite cu suruburi,sa pui la fiecare surub saiba grover ca sa nu sa slabeasca :)

9. ionut86 1st Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A4
    aceeasi problema am avut si eu, cred ca a facut scurt deoarece mi-a ars pielea de la scaun si nici nu mai merge incalzirea

10. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Si i-ai dat de capat, sau..?

11. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    La mine se incalzeste decit sezutul de la sofer fara spatar.Daca desface cineva sa ne spuna si noua ce si cum e pe acolo!

12. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Probabli aceasi problema...cateodata simt ca se incalzesc doar marginile:)

13. cristian3411 1st Gear Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    audi a4 2003 1,9 tdi 131 cp
    orgonaskaroly aceeiasi problema o am si eu la scaunul soferului se incalzeste doar sezutul fara spatar. Am observat ca cateodata incalzeste prea tare. Mentionez ca am piele pe scaune. E posibil ca intensitatea caldurii sa fie data si de materialul pantalonilor pe care ii porti ?

14. orgonaskaroly

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Daca vine caldura, o sa demontez scaunul, m-am documentat, trebuie schimbata panza cu circuite de pe sezut. Se spune ca nu e mare lucru...doar sa vina caldura:)) O pregatesc pentru iarna viitoare:))

Barosyka apreciază asta.
  15. vdp 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.9 TDI (AWX), 131 CP - 2003
    ;)

Multumim frumos @catalin_1987 si @11TUN!
    Chiar eram interesat de acest subiect....
    Daca tot veni vorba, stie cineva cum se scot scaunele din fata? trebuie desfacuta sina sau ceva? (eu am scaune cu incalzire si nu vreau sa stric ceva...)

16. 11TUN

11TUN 5th Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    ...
    scaunele fata sunt prinse fiecare in cate 4 suruburi, se desfac cu tot cu sina. se foloseste o cheie mai speciala, nu stiu exact cum i se spune ..cap de stea dar cu multe colturi!

17. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Scaunele fata se scot desuruband 4 suruburi cu cap star-trox M10(parca) si apoi deconectand mufele de sub ele.Important este ca dupa deconectarea mufei sa nu se puna contactul,sau sa se deconecteze bateria pentru a evita erorile de la airbag.Unele masini(cum este si a mea) au sinele scaunelor acoperite cu un ornament de plastic format din 2 bucati(fata-spate).Acel ornament are un bradut in laterala interioara(spre centrul scaunului) care se scoate cu o surubelnita subtire,iar apoi se trage ornamentul de pe sina.Abia sub acel ornament gasiti suruburile ce tin scaunul.Pentru a scoate scaunul din masina este nevoie de 2 persoane.

18. vdp 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6, 1.9 TDI (AWX), 131 CP - 2003
    Perfect! Acum sunt informat... :yahoo:
    Cheers! :superman:

19. Dondo_77

Dondo_77 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 2006
    Salutare la toata lumea.Sunt nou pe aici si nu prea ma stiu pe aici.Dar ca toata lumea am si eu o poroblema (pt mine e mare)Mi-a tras un BIVOL de bancheta din spate(sezutu) si mi-a rupt o clema si acum se cam misca si nu imI place.De unde cumpar vreo 2-3 cleme (sa am si de rezerva)

20. Silviu 28

Silviu 28 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi Q5 2.0 TDI 2018 Quattro
    Salut Levy! Ai un tel la cineva in constanta care imbraca cotiera in piele si schimbatorul? unde au sediul? Mersi!

Distribuie pagina asta