1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Scaune fata si Bancheta spate la Audi A4 B8 - demontare - inlocuire - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de Red_, 14 Ian 2013.

1. Tudor0215

Tudor0215 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4, 2.0TDI, 2008
    Nici nu am mai intrebat deoarece ei au venit direct cu solutia asta fara a-mi cere niciun fel de detaliu despre ceea ce se intampla cu incalzirea, lucru care pe mine m-a cam scarbit. Era clar ca interesul lor nu era decat sa-mi faca o factura frumoasa, lucru care nu prea il mai accept de foarte mult timp. Nici eu nu cred ca trebuie schimbat scaunul, cat despre siguranta, am verificat-o si eu si este ok.

2. lile

lile 2nd Gear Member

Locație:
    Târgu Jiu
    Masina:
    A4 B8 2.0 TDI 2009
    pana la urma a reparat cineva incalzirea?

3. Emilliviu

Emilliviu 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G C7.5 2015, 2.0 TDI 190CP S-tronic
    A reusit pana acum cineva sa isi monteze scaune incalzite?

4. lile

lile 2nd Gear Member

Locație:
    Târgu Jiu
    Masina:
    A4 B8 2.0 TDI 2009
    Am rezolvat incalzirea in scaun. Dupa ce am verificat rezistenta din tablou si am pus masina pe tester, concluzia a fost ca una din rezistentele din scaun trebuie sa fie intrerupta.
    Intrucat rezistentele sunt legate in serie, iar mufele de legatura sunt in scaun, l-am dus la un tapiter, pentru a-l desface.
    Avand scaunul facut bucatele, am primit vestea cea mare, ambele rezistente sunt intrerupte, in traducere 200 Euro.
    Am comandat cele doua rezistente, care se lipesc peste cele vechi, de la care se taie firele, am montat scaunul la loc si gata.

5. chelule 3rd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A4 B8 2010 2.0 143CP, Audi A3 Sportback 2009 1.6 16v 105CP
    Ce modele de scaune ai? Piele sau textil? Sunt curios daca dupa ce le-ai montat la loc au ieșit la fel de bine

6. lile

lile 2nd Gear Member

Locație:
    Târgu Jiu
    Masina:
    A4 B8 2.0 TDI 2009
    scaunele sunt imbracate in piele. s-a intins perfect pielea, are foarte multe cleme de prindere, de aia trebuie facuta lucrarea de un tapiter.
    inainte de demontare ar fi bine sa faci o poza sub scaun, sa iti fie mai usor la pozitionarea firelor.

7. Tigrul 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 1.9 TDI 1998
    Va salut.
    Am si eu o intrebare care necesita un raspuns cat mai urgent.
    Am un Audi B8 2011 Bussines Packet cu incalzire in scaune si reglaj manual.
    Vreau sa le schimb cu unele din dezmembrari care au incalzire dar si reglaje electrice.
    Functioneaza Plug & Play s au trebuiesc facute modificari pe partea electrica ?
    Trebuie facuta vreo adaptare pt functionarea reglajului electric ?

Tin sa mai mentionez ca cele electrice au si ventilatie. In afara de schimbarea modulului climatronic din bord cu altul care sa aiba si butoane de ventilatie , mai trebuie ceva ?

Multumesc in avans si astept un raspuns.

tommy lee apreciază asta.
  8. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Uite un raspuns urgent:
    In aria de prestari servicii sunt colegi care te pot ajuta cu confectionarea cablajului suplimentar pentru noile optiuni, precum si cu montajul.

9. audi_aib 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a4, 2.0 TDI, 2010
    Audi A4 B8 facelift - upgrade scaune

Salutare,

Doresc sa achizitionez un Audi A4 B8 facelift. Singura problema care o are masina sunt scaunele. Din pacate sunt modelul standard, doar cu incalzire pentru scaunele din fata, fara nici un alt reglaj electric.

As putea pune scaunele sport cu piele alcantara + buton reglaj lombar de la audi a4 b8? Ce necesita instalarea reglajului lombar?

Multumesc.

10. Catalin B8

Catalin B8 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI 2008
    Salut,

Am un B8 cu scaune sport doar cu reglaj electric pe lombar si am gasit din dezmembrari unele de S-line cu piele, ventilatie, incalzire si reglabile electric. In afara de panoul de clima pentru incalzire ce alte modificari mai necesita acest retrofit? Este vorba doar de codari sau necesita alte cablaje, module, etc...A mai facut cineva aceasta modificare? Multumesc!!!

11. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    In primul rand trebuie cablata masina pentru noile scaune:
    reglaje, incalzire, ventilatie. Apoi, dupa efectuarea montajului, trebuie mers la reprezentanta pentru scoaterea CP de pe modulul de clima. Fii atent cand cumperi modulul de clima, sa prezinte reglaje pentru scaune si la incalzire si la ventilatie.

12. MariusG3

MariusG3 3rd Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C7 2.0 TDI Ultra 2018 / DDDA
    buna
    am si eu o intrebare, masina are scaune standard fara reglaje electrice,

Daca vreau sa imi montej incalzirea in scaune in afara de panoul de clima, cablajul (kufatec) pot monta elementele de incalzire aftermarket cu mufele schimbate in OEM ?

Mai trebuie schimbat si altceva?, cum imi dau seama daca centrala suporta scaune incalzite?

cu respect

13. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Nu este nevoie de alte setări speciale. Ai nevoie de panoul de control al climei apoi cablaj ul care poate fi și confecționat montaj și scoaterea CP la reprezentanță. Poti pune perne de încălzire after market controlate le echipamentele OEM sau poți cumpăra originale numai ca sunt vreo 1100 de lei fata de cele after care sunt cam o treime.

14. MonikaMNK

MonikaMNK 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TFSI QUATTRO
    Buna,
    Am un a4 b8 avant su interior de piele. As dori sa pun incalzire in bancheta din spate.
    Stie careva daca se poate si ce piese trebuie sa cumpar?
    Multumesc anticipat

15. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Se poate face. Ai nevoie de rezistentele de încălzire, cablaj, butoane și montaj.

Ultima editare de un moderator: 6 Oct 2014
  16. Razvan_911

Razvan_911 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4(B8.5) avant 2.0 CGLC 177cp 2015
    Stie cineva la un Audi A4 B8 2008 scaunul soferului de ce s-ar putea misca la plecarea de pe loc. Mentionez ca masina are 100.000 de km reali si cele 4 suruburi sunt prinse ok. scaunul e simplu, stofa fara incalzire si reglaj lombar.

Problema se simte si aude la unde se intalneste sezutul si spatarul.

Abigabi apreciază asta.
  17. alecs.ro

alecs.ro Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B8 2011 CAGA 2.0TDI 143hp Multitronic LLA
    Retrofit Scaune Incalzite

Salutare a incercat cineva sa puna asa ceva pe scaunele de la masina?
    http://www.importplaza.ro/kit-incalzire-scaune/set-de-incalzire-scaune-auto-i-11
    Eu personal am piele pe masina si din pacate nu am incalziri pe ele dar acum cand a venit frigul e urata treaba sa pui fundul pe pielea rece:) si de aceea as vrea sa fac un retrofit la asa ceva dar nu stiu daca merita sa incerc varianta de mai sus sau sa caut sh o pereche de scaune incalzite, dar cea ce e cam greu ca am piele crem.astept pareri din partea voastra:)

18. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Problema cu scaunul e si la mine, parca se misca spatarul.. Scaunele sunt s-line sau sport cu vreti sa le ziceti.. Any ideas? :D

19. radu1006 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4, 1.8 TFSI, 2011
    Salut,

Pentru cei interesati de huse, eu mi-am pus de pe http://www.huse.ro/
    Sunt destul de ieftine, si arata decent. Eu le-am luat pentru a proteja tapiteria, care fiind crem, este foarte sensibila la pete.
    Pretul total a fost 360 ron cu tot cu transport.
    Atentie insa, daca aveti bancheta dintr-o bucata, baietii nu au matrita pentru ea. Doar pentru cea fractionata.

Cine stie unde gasesc si eu instructiuni de demontare a scaunelor din fata?

Multumesc

Ultima editare: 18 Noi 2014
  20. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Ce vrei sa demontezi la scaune?

Distribuie pagina asta