1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Schimbare/Inlocuire Motor diesel 2.5 TDI cu 1.9 TDI la A4 B5 - discutii diverse

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de maryuzzz, 26 Aug 2012.

1. maryuzzz 5th Gear Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    A6 C4 avant ,2.5 TDI 103kw,1996
    Salutare,
    Am ocazia sa cumpar de la un prieten un a4 b5 avant din 2001 2.5 tdi AKE 180 cp S-line care are probleme cu injectia.
    Masina are foarte multe dotari care imi fac cu ochiul: esp, trapa electrica, xenon, scaune incalzite, volan piele, clima, navigatie (care momentan nu functioneaza), alarma, bare aftermarket, suspensie sport, jante, geamuri fumurii + multa muzica:). Plus ca vopseaua e in stare perfecta.
    Ma gandeam daca nu pot rezolva motorul sa functioneze ok fara sa cheltui o caruta de bani si dupa care sa imi faca iar probleme, ma gandeam daca as putea pune motorul de 1.9 tdi de 131 cp pe ea.
    Are cineva cunostinte sigure daca se poate sau nu pune ?
    Merci.

Ultima editare de un moderator: 18 Iun 2015
  2. bogdan89

bogdan89 2nd Gear Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    A6 c5 -1.9tdi AWX A6 c6 - 2.0tdi blb
    Salutare!Din pasiune si respect pentru Audi,nu vreau sa renunt la o caroserie de b5 an fab.98!Ce mai necesita legat de instalatie sa pun motor afn in locul celui 2.5-v6?Pun ecu-ceasuri de bord-cip!!!!Masinile ambele 98!Bineinteles jug cu suspensie motor cutie trager cu radiatoare evacuare tot de 1.9!

3. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Pai cred ca mai ai tot ce trebuie, mai ales pasiune :).

Daca e Quattro iti trebuie alt ambreiaj ca 2.5 are cutie in 6. Planetarele trebuei sa fie potrivite pentru ca la cele cu 2.5 au alte planetare, cu alte flanse si rulmenti. Nu se va potrivi un support la cutie daca schimbi jugul la motor :) Facusem eu un topic despre schimbare cutie pentru ca am vrut sa pun cutie in 6 pe vechiul B5.

4. mario79

mario79 6th Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a 4 ,1.9 tdi ,1997
    am un prieten care a facut asta dar a avut numai probleme cu calculatorul masinii,cu ceasurile de bord, cu o gramada...........A dat bordul jos,numai probleme...A reusit cu un electronist bun si bani.Avea o navigatie originala dar aia nu a mai mers ,nu stiu de ce.Bafta!!!!!

Distribuie pagina asta