1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Schimbare / Modificare / Inlocuire faruri halogen cu faruri OEM Bixenon si/sau Aftermarket la A4 B7

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de bigarel, 17 Dec 2008.

1. mario vrs Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    audi a4 b7,2006,2.0 tdi BPW multitronic(HHF)
    Vezi ca ti-au pus bara stramb. De fapt si la mine e la fel.. Si la 90% din cele pe care le vad pe strada. La mine a fost aliniat pana am facut distributia in RO.
    Un adevarat mister pentru mecanici modelul B7.
    Cum lumineaza noaptea fata de un halogen OEM? Eu sunt foarte multumit de halogen.

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Stef, așa e.
    Mario, nu există halogen pe lumea asta (nici măcar alea care au cu 500% mai multă lumină) care să lumineze mai bine decât un xenon sau un led.

3. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    In cazul asta, sa le stapanesti sanatos. :)

4. Bog'

Bog' 1st Gear Member

Locație:
    Orsova
    Masina:
    Audi a4 b7, 2.0 tdi, 140hp, 2007
    Salut. am si eu o problema si nu stiu daca s-a mai discutat despre. Recent am devenit posesorul unui frumos A4 B7 dar am o nelamurire mare: masina are bixenon de fabrica, d1s, asta ar trebui sa fie scurta-lunga pe un sg bec din cate stiu eu, dar masina are farurile cu lunga si scurta separate si eu am doar un bec pe scurta, in locul la faza lunga nimic. intrebarea mea este daca pot face ceva in afara de a inlocui farurile..? O modificare ceva, alt fel de becuri nu stiu.. poate a mai facut cineva modificarea asta. ms

---------- Post added 8th November 2015 at 00:01 ---------- Previous post was 7th November 2015 at 23:48 ----------

[​IMG][/IMG]
    asta este farul.

5. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Alea sunt faruri aftermarket, nu sunt originale.

6. Bog'

Bog' 1st Gear Member

Locație:
    Orsova
    Masina:
    da stiu. dar m-ar interesa daca se poate face ceva ca sa raman cu farurile astea sau trebuie neaparat schimbate farurile?

7. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Aftermarket = chinezarii. Ce vrei tu sa faci acolo este o improvizatie.
    Sfatul meu este sa cauti 2 faruri OE bi-xenon si sa lasi improvizatiile pentru Dacii.
    Treaba cu scurta/lunga pe un singur bec este valabila la bi-xenon-ul original, nu general la toate aftermarket-urile.

8. Bog'

Bog' 1st Gear Member

Locație:
    Orsova
    Masina:
    ii adevarat ce zici tu dar farurile alea pe original sunt cam 400 euro si in plus imi place cum arata cu astea. as fi dispus sa fac un compromis. poate a mai facut cineva modificarea asta.

9. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Sunt putini cu faruri aftermarket pe forum si astea difera de la model la model. Masina macar a avut xenon din fabrica sau au fost date jos faruri halogen si puse astea ?
    Din ce zici tu acolo, masina ta momentan nu are faza lunga.
    Trebuia sa negociezi pretul masinii cand ai vazut ca nu are faruri originale, acum stai cu farurile astea care nu o sa te tina mult timp, vorbesc din proprie experienta.

10. Bog'

Bog' 1st Gear Member

Locație:
    Orsova
    Masina:
    da are bixenon d1s si cred ca este cel original insa pe farurile astea am doar faza scurta. daca am scurta aprinsa si dau lunga nu se intampla nimic. daca am doar pozitiile si dau flash merge..

11. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Farurile aftermarket pe masina care a avut halogen sunt plug&play.
    Farurile aftermarket pe masina care a avut xenon, trebuiesc modificati niste pini in mufe. Ce si cum, scria in schema cu care au venit farurile. Fiind faruri aftermarket nu putem sa te ajutam cu nici o schema, du-te la un electrician auto bun.

12. Logitech

Logitech Bronze Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4 B7 | 2006 | BRB |DPF| 1.9 TDI
    Dacă a avut bi-xenon OEM și vechiul proprietar a ales sa facă un "upgrade" la chinezăriile respective... Cred ca avea probleme cu capul :).
    Probabil a avut faruri normale (halogen)..Ai buton de reglare pentru faruri? (dacă da,a avut faruri cu halogen,sau mai sigur cere o decodare a vin'lui, vezi aria respectiva pe forum)

Ultima editare: 8 Noi 2015
  13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Orice faci, da jos farurile alea și vinde-le cât mai poți... Tu cumpara-ti faruri oem. Vorbesc din experienta
    Să nu te aud ca sunt scumpe. 400 Euro pentru bixenon e chilipir dacă sunt complete și originale. Dacă nu îți permiți, ai cumpărat mașina greșită. Oricum sunt convins ca ai dat puțin și pe mașină. Dacă 400 euro te băga în sărăcie, stai să vezi când se strica ceva la motor.

14. Bog'

Bog' 1st Gear Member

Locație:
    Orsova
    Masina:
    ok .multumesc pt raspuns ovidiu.. eu am intrebat daca se poate face o modificare si tu imi spui ca nu am bani si ca stii tu cat am dat pe masina.. o zi buna va doresc. m-ati lamurit cu problema.

15. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Tu nu pricepi ca farurile alea chinezesti sunt 50 de modele ? Ti-am explicat ca la tine nu sunt pinii cum trebuie in mufa, din cauza asta nu iti merge lunga. Cum si ce pini modifici nu avem de unde sa stim ca nu am fabricat noi farurile alea. Cauta pe cineva care vinde faruri exact ca ale tale si cere-i o poza de pe schema ce vine odata cu farurile. Sau te duci la un electrician bun si o sa le ia prin eliminare. De unde vrei sa iti spunem noi din fata calculatorului ce si cum sa modifici la un far la care habar nu avem ce pini si in ce ordine se afla in mufa. Tu chiar nu constientizezi situatia ?

Daca intr-adevar iti plac farurile alea si nu vrei sa pui OE sa scapi de orice problema, te duci si dai 100 lei unui electrician.

16. Bog'

Bog' 1st Gear Member

Locație:
    Orsova
    Masina:
    ok.. asta vroiam sa stiu.. daca se poate face ceva in situatia asta, nu neaparat si felul in care se face daca nu ati intalnit problema. o sa merg la un electrician sa vad ce poate face.. am masina de 2 saptamani si nu am habar de chestiile astea.. ms

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu ai înțeles nimic din postul meu. Câteodată nici nu știu de ce mă mai deranjez. Nu înțelegi ca soluția ta de compromis e o greșeală și deși ceri sfaturi nu vrei să le asculți. Practic nu vrei să înveti din greșelile altora. Din start nu intelegi ca farurile alea au lucruri in minus si nimic in plus. DRL-ul nu este vizibil. Bixenon, nu au farurile alea garantat așa cum au H1 în loc de D1S. Sticla se va matui in scurt timp.
    Baftă.

Ultima editare: 8 Noi 2015
  18. eve_2035

eve_2035 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 2.0 T Q (BPG) 2006 USA
    Salut. As vrea sa fac upgrade la faruri si sa cumpar bi-xenon OEM. Din pacate n-am gasit pereche, ci doar separat. Ambele sunt bi-xenon adaptiv. Imi puteti spune va rog daca farurile sunt compatibile:
    Stanga: 8E0 941 029 BB
    Dreapta: 8E0 941 004 AF
    Multumesc.

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sunt compatibile insa sistemul cere mai mult decat doar farurile. Mai trebuie un calculator, 2 senzori autoleveling si cablaj intre ei

20. eve_2035

eve_2035 3rd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 2.0 T Q (BPG) 2006 USA
    Stiu, stiu..incep cu farurile :)

Distribuie pagina asta