1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Schimbare / Modificare / Inlocuire faruri halogen cu faruri OEM Bixenon si/sau Aftermarket la A4 B7

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de bigarel, 17 Dec 2008.

1. Pers1e 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 , 2.0 , 2007
    Nu faceti tampenia sa luati farurile Dectane pentru ca eu le-am laut cei de la infokitxenon (scuze de reclama) s-au batut cu pumni in piept ca merg montate foarte foarte simplu si cand colo pauza, am ramas cu teapa luata ca de schimbat numai vor.
    Ca sa mearga trebuie sa muti calculatoarele dupa cele vechi pe cele Dectane (ceea ce nu merge, am incercat la 100 de indivizi) eu am B7 model SUA.

2. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    sa inteleg ca tu ai xenon din fabrica pe masina?Daca te uiti pe siteul producatorului scrie clar ca sunt pentru masini fara xenon oem.De ce nu sunt bune farurile?doar pentru ca ai luat tu teapa?Un feedback pozitiv sau negativ se da dupa ce folosesti produsul un timp, nu dupa ce te uiti la ele in cutie.Daca iti doresti neaparat, poti monta farurile pe masina, insa sub nici o forma nu se compara cu cele originale

3. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Eu am vazut masini cu aceste faruri de la Dectane montate si functionau.
    Va trebui pe langa faruri sa iti iei si un kit de bixenon pentru acele faruri si totul va fi functional dupa ;) Cum a spus si Catalin, intra pe pagina producatorului si vei citi singur ce tot ce iti trebuie ( poti sa le dai si mail ca iti raspund :) ).
    Oricum cred ca mai bine citeai acest thread inainte de a da banii pe acele faruri pentru ca NICIODATA acele faruri nu se vor compara cu cele Bixenon OEM ;)
    Sa ne tii la curent si poate ne arati si noua poze cu farurile functionale :)
    O zi buna

LE: intra pe forumurile din SUA si ai sa vezi ca si acolo isi monteaza lumea faruri de la Dectane, deci totul e posibil :)

Ultima editare: 13 Apr 2011
  4. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Trebuie putina indemanare si mai ales vointa!;) Eu le am de 2 ani functioneaza perfect si vad perfect cu ele!

5. Pers1e 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 , 2.0 , 2007
    faruri

eu aveam inainte pe masina faruri bi xenon adaptiv cu calculatoare etc faceau stanga dreapta sus jos dupa curba sau dupa cum era panta astea leam avut pana cand mam sters unpic cu unu si leam spart!
    am fost la infokitxenon si leam povestit ce aveam pe masina si porcu ala mare de vinde acolo care e si patron cred sa batut cu pumnu in piept ca se pot monta ca nu e nici o problema mia dat numarul la un coleg care face montaj si cica trb mutate calculatoarele dupa alea vechi pe astea noi . bun sun ma programez ma duc la el si se apuca omu de masina dupa o ora imi zice ca nu merg mutate calculatoarele da stie el ce sa faca si le face sa mearga . se strofoaca el acolo si nimic ba mai mult mia ars calculatorul de faruri din bord ca a pus o sarcina prea mare pe un fir si mi lea montat asa farurile merg mai putin faza lunga nu pot da flesh nu merge auto la ele ( senzorul lumini ) si asa ca mia luat 1 mil jumatate pentru ca sa le monteze si sami arda calculatorul din bord care costa vreo 10 mare smecherie am facut io ! momentan io merg cu farurile dectane e poza posta la un thread paici

6. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    nu farurile sunt problema ci faptul ca tu iti lasi masina pe mana la toti "mesterii" ;)

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Da, orice merge adaptat. Insa conteaza foarte mult cum lucreaza mesteru'.
    In locul tau eu nu ii dadeam nimic, ba mai mult, daca e persoana juridica, ii faceam un bine cu o amanda ca sa se invete minte sa se mai bage daca nu se pricepe.

8. AUDIARAD 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 140CP, 2006
    Despre farurile cu led DAYLINE pentru A4 B7 stie cineva ceva? Cum se comporta si daca sunt de calitate?

Ultima editare: 18 Mai 2011
  9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Citeste paginile precedente.

10. AUDIARAD 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 140CP, 2006
    In paginile precedente se discuta despre faruri Dectane pe A4 B6 iar eu sunt interesat de DAYLINE pentru A4 B7.

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Si cu ce crezi ca difera?
    Ba chiar din contra, e in interesul tau sa aflii care sunt problemele la farurile dayline care au cea mai mare vechime, adica cele de B5 si B6 ca sa vezi cum se comporta in timp. Doar nu crezi ca pentru B7 e alta calitate decat cele pentru B5 sau B6 !?

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    AUDIARAD deschide ochii mai bine si citeste de la inceputul topicului mai cu atentie te rog, nu pe sarite, paginile pentru ca ai sa vezi ca discutia a plecat de la un B7. Problemele acestea s-au mai discutat si in alte parti. Rasfoieste forumul si foloseste functia Cauta. Avem o arie de B7 care are 17 pagini, cauta si acolo. Daca te intereseaza ceva pui mana si citesti cap-coada nu astepti raspuns fara sa faci un efort minim. OK ?

Si care crezi tu ca este diferenta intre Dectane si Dayline ?. Iti spun eu, nici una din punct de vedere al functionalitatii. Poate doar alte materiale dar nici alea (tot in China sunt facute si unele si celelalte) dar principiul de functionare tot ala este.

O zi buna

13. AUDIARAD 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 140CP, 2006
    Bine, nu o sa mai pun nicio intrebare ca sa fie toata lumea multumita. Vad ca la o intrebare se raspunde cu alte 3 intrebari. Multumesc de ajutor...

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Te-ai suparat degeaba, nu ai citit nimic din ce s-a discutat in spate si ai plecat de la premiza ca farurile dayline a.m. de B7 difera cu ceva de farurile dayline a.m. de A4 B6, Golf4, AstraG, Passat B5.5... de parca nu ar fi fabricate de catre acelasi producator.
    NIMIC din ce nu este a.m. nu se va ridica vreodata la calitatea unui obiect OEM. Niciodata. Iar calitatea se reflecta asupra pretului. Ori un far simplu, fara lupa, de B7 e cel putin la acelasi pret ca 2 faruri a.m. dayline cu lupa. Asta ar trebui sa iti spuna multe, in cazul in care nu iei de buna parerea celor care au scris aici parerile.

15. AUDIARAD 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 140CP, 2006
    A inlocuit cineva ledurile in farurile DECTANE de B7? Pate sa-mi explice si mie cineva cum se face. Am intors farurile pe toate partile si nu mi-am dat seama cum pot ajunge la leduri. Farurile sunt acela care le copiaza modelul de B8. Am 4 leduri care nu se mai aprind si nu stiu cum sa ajung la ele.

Cristi p apreciază asta.
  16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Trebuie dezlipite (sticla de corp). Bafta.

17. AUDIARAD 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 140CP, 2006
    Multumesc pentru bunavointa. Am dezlipit deja sicla de corpul farului si am remediat problema ledurilor. Acum urmeaza sa vad ce fel de lipici o sa folosesc pentru reansamblarea lor.

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu am incercat mai multe feluri de silicon (negru e de preferat) insa am constatat ca nu poti scapa definitiv de aburire - asta o sa vezi la toamna.

19. alexandru13alec 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 , An fabricatie 2007 B7 Cod motor BRD , 170 CP & Audi A4 B9 2017 2.0 TDI quattro DETA
    Salutare, nu stiu exact daca acesta este topicul unde as putea adresa aceasta intrebare si de aceea imi cer scuze daca am omis ! Eu am pe un AUDI A4 B7 faruri OEM cu halogen si as vrea sa le schimb cu unele tot OEM dar bixenon, ce alceva ar mai trebuii sa schimb sau sa cumpar pentru a realiza acest lucru ? M-am gandit si la varianta cu led dar mi se par de o calitate prea slaba si prefer vizibilitate noaptea decat sa arate bine si atat. Multumesc anticipat !

20. alexandru13alec 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 , An fabricatie 2007 B7 Cod motor BRD , 170 CP & Audi A4 B9 2017 2.0 TDI quattro DETA
    Salutare! Aveti idee pot schimba farurile de pe un Audi A4 B7 (halogen) cu faruri din 2008 versiunea aceea cu leduri ( bixenon )? Se potrivesc oare?(am mai vezut pe un B7 faruri de acest gen originale, nu replici gen DECTANE) Daca nu presupun ca imi trebuie o versiune de far bixenon pentru B7 ? Cine ma poate ajuta sa fac acest upgrade si eventual sa imi explice mai bine despre ce este vorba, ce trebuie cumparat....

Ultima editare: 1 Aug 2011

Distribuie pagina asta