1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Schimbare / Modificare / Inlocuire faruri halogen cu faruri OEM Bixenon si/sau Aftermarket la A4 B7

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de bigarel, 17 Dec 2008.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Alegerea e buna, insa e si scumpa.
    Iti trebuie farurile cu becuri si balasti, calculatoarele, senzorii de autoleveling -fata si spate- 2 mufe si cateva fire trase. Ar mai fi de schimbat un plastic in bord, langa blocul de lumini insa ala nu e obligatoriu.

2. johnnie24 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    audi a4 b6 1.9 tdi/ 116 cp+resoftare/ 2005
    Despre acestea ce parere aveti? https://www.dectane.de/SCHEINWERFER...nwerfer-AUDI-A4-8E-TAGFAHRLICHT---chrome.html
    Credeti ca ledurile din ele sunt de mai buna calitate si lumineaza mai bine sau pur si simplu sunt la fel cu cele dayline, avand doar un modul in plus? Intreb, pentru ca vad ca sunt nou aparute si sunt conforme cu normele europene ce privesc obligativitatea folosirii luminilor de zi la toate masinile noi din 2011 incolo. Si-a cumparat cineva asa ceva? As fi interesat de achizitionarea lor, insa astept mai multe pareri, pentru ca mi-e sa nu fie la fel de slabe ledurile din acestea ca la cele dayline normale, sa nu se vada prea bine ziua si sa se mai si arda repede.

3. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Denumirea de "dayline" este tipul de pozitie (margelele de leduri) si este un trademark la fel ca denumirea de "angel eyes".
    Dectane e producatorul. Asadar, despre producatorul in sine discutam ca dayline fac mai multi. Chiar din prima pagina se discuta despre Dectane. Inclusiv eu am aceasta marca pe masina. Nu recomand. Producatorul in sine face ieftinituri si ma indoiesc serios ca ledurile astea lumineaza mai tare.

4. OviDU

OviDU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi B8
    vreau sa fac conversia de la halogen la bixenon Oem ...
    -daca am faruri adaptive pot face aceasta conversie?
    -vreau sa montez doar farurile fara autoleveling...
    - 8E0 941 329 (ambele faruri )

5. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Se poate face instalarea si fara acei senzori de autoleveling dar s-ar putea sa ai nevoie si de un calculator nou de lumini pentru a fi functionale farurile 100%
    Citeste mai sus ca ai toate detaliile ;)

6. OviDU

OviDU 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi B8
    Farurile au calculatoarele lor. Mai trebuie altul/altele sau alea trebuiesc schimbate cu altele ?

Ultima editare de un moderator: 4 Ian 2012
  7. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Farurile adaptive au pe ele doua calculatoare : unul pentru xenon si unul care face ca lupa sa se miste stanga - dreapta, urmarind astfel curba. Aceste 2 calculatoare nu trebuie sa le schimbi.
    Problema ar fi cu calculatorul de lumini al masinii care daca tu ai avut pana acum halogen e posibil sa nu stie ce sa faca cu atata informatie. Cel mai simplu vei vedea dupa montarea farurilor daca poti face sau nu codarea lor.
    Cel mai simplu e sa vorbesti cu Cristian ( Cristi ) pentru ca sigur te poate indruma catre cineva care sa te ajute.
    Succes

Ultima editare de un moderator: 14 Dec 2013
  8. bogdan stb 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A4,1.9,2006
    Buna

Am citit toate paginile si as dori sa imi achizitionez faruri dayline a4 b7 si parerile sunt impartite,pana la urma as dori niste recomandari si firme care sa ofere calitate.Multumesc.

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu exista calitate OEM la lucruri aftermarket.
    Si cand vine vorba de faruri aftermarket poti alege intre unele facute in China sau celelalte facute in China. Sau din China.

Adryan12 și Kinay apreciază asta.
  10. Keyjo

Keyjo 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    audi a4 ,ALT , 2005
    Eu am cumparat de la dectane acest model si sunt foarte multumit de el (inainte aveam halogen )
    Deocamdata nu am avut nici un fel de probleme cu ele

11. CipryD

CipryD 4th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Audi A4 B7 '08 2.0 TDI BPW
    Keyjo un pret daca se poate si au fost doar plug&play sau ai avut nevoie de ceva modificari?

12. Keyjo

Keyjo 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    audi a4 ,ALT , 2005
    A fost doar plug&play iar pretul de achizitie a fost 110 Euro+taxa transport (noi in cutie cu tot cu becuri )

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sa ne spui daca mai ai o parere asa buna si peste un an.

14. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Esti optimist ca ai dai un an :)

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Stii care e treaba, peste un an (sau cand o fii) cand va realiza ca nu faceam antireclama de invidios ce sunt ca si-a luat faruri cu led, nu o sa mai scrie aici ca sa vada si altii care au impulsuri de a da banii pe chinezarii. Si o luam iar de la capat...
    Eu am dat dublu pe farurile cu led si tot de calitate proasta sunt, Ma indoiesc ca ale tale, care sunt cam de 4-5 ori mai ieftine decat 1 singur far oem, sunt mai calitative.
    Dar, tu sa fii sanatos si multumit de ele, ca nu ai platit din banii mei! ;)

16. Keyjo

Keyjo 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    audi a4 ,ALT , 2005
    Problema era alta:
    Eu aveam faruri halogen (unul era crapat si unul intrase praf in el nu avea capacul de la spate ) deci la pretul asta nici nu ma astept la prea multe dar sa vad si eu ceva cand merg pe strada .
    Daca trec peste iarna cu ele ma declar foarte multumit

17. AdiCojo

AdiCojo 1st Gear Member

Locație:
    cs
    Masina:
    A4, 2.0, 2007
    si eu am prob cu farurile.. palpaie amandoua a4 b7. m am gandit sa le mai tin putin pe astea pana se ard si dupaia sa pun dayline de alea ca la b8. mai trebe sa fac vrio modificare ceva sau ?

18. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ai bixenon pe far ?. Daca da, schimbi/inlocuiesti doar becurile.
    Este greu de inteles mesajul tau scris. Fii mai explicit data viitoare.

19. AdiCojo

AdiCojo 1st Gear Member

Locație:
    cs
    Masina:
    A4, 2.0, 2007
  20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ce vrei tu, parerea mea, este un kitsch ordinar. Ramai la farurile masinii tale si inlocuieste becurile. Pentru sfaturi achizitie faruri AM pentru masina ta exista alt topic, adica acesta unde am mutat mesajul tau initial.

Ultima editare: 19 Noi 2012

Distribuie pagina asta