1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Schimbare / Modificare / Inlocuire faruri halogen cu faruri OEM Bixenon si/sau Aftermarket la A4 B7

Discuție în 'Audi A4 B7 (2005 – 2008)' creată de bigarel, 17 Dec 2008.

1. AdiCojo

AdiCojo 1st Gear Member

Locație:
    cs
    Masina:
    A4, 2.0, 2007
    ms Cristi. deci nu se merita sa pun faruri de alea ?

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu, in nici un caz. Fa ce ti-am spus. Schimba becurile, regleaza farurile si o sa vezi ca ai alta lumina cu becuri noi.

3. robby88g

robby88g 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4 b8 2010
    faruri "daylight" aftermarchet?

am a4, b7 bixenon fabrica cu spalator de far dar ma tot bate gandul sa pun niste faruri aftermarchet. astept niste pareri de la cei care stiu ceva despre farurile astea.. se ard ledurile, se matuiesc, pot monta balastul meu pe ele?

4. marian344

marian344 6th Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi Q3 - 2.0 TDI-2016 -110KW- CUVC / Audi A4 B6 Cabrio 1,8T 120 kw-BFB
    A4 B7

Salut,eu din informatiile pe care le detin stiu ca nu poti pune asa ceva daca ai bixenon de fabrica,ar implica cateva interventii serioase la masina,de exemplu tu nu ai la bixenon acel buton de reglat faruri pe inaltime si al tau se regleaza automat care are alt sistem de reglaj al farurilor,,si calculatorul confort are treaba cu bixenonul de fabrica,,Poate gresesc undeva dar aceste informatii leam primit si eu cand am fost interesat de asemenea schimb,si am ramas la bixenon.:salute:

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    robby88g Data viitoare te rog foloseste functia Cauta a forumului si scrie mesajele in topicurile potrivite si deja existente, fara sa mai deschizi topicuri noi. Citeste acest topic de la inceput unde a fost mutat mesajul tau initial.

Nu merge sa montezi actualul tau balast/calculator de far pe noile faruri aftermarket sub nici o forma.

Tu vrei sa faci o tiganie (parerea mea). Atat timp cat ai faruri cu bixenon lasa-le asa cum sunt.

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ai ceea ce isi doreste orice posesor de B7 iar tu vrei sa pui gunoaiele alea de faruri turcesti. De ce? Pentru leduri?
    Ledurile sunt atat de slabe incat nu se vad ziua ca sunt aprinse... iar producatorul de faruri mai are tupeul sa il numeasca DRL.
    Farurile rezista cam 2 ani pana incep sa se matuiasca.
    Se aburesc.
    Tremura la relanti.
    o sa ai cablaraie in spatele farurilor.
    Farurile vin fara motoras de reglare (evident, si tu un un motoras).
    Farurile vin cu halogen. Ramai la halogen sau pui xenon aftermarket. Oricum ar fi, e un downgrade pentru tine.

7. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    La platforma B6-7 calculatorul de electrica se ocupa de stopuri si faruri.
    Teoretic se pot monta faruri Am in loc de bixenon cu ceva modificari, insa este un real downgrade sa faci asta.
    Pe B7 cu bi-xenon merge montat drl pe led cel mult si arata ok.

8. IOAN ADRIAN-taut

IOAN ADRIAN-taut 3rd Gear Member

Locație:
    Zaragoza / Timișoara
    Masina:
    audi a4 20 tdi 140cv BRE 6 trepte an 2006 B7
    Buna ziua,
    Eu am asa ceva montat pe A4 B7 si aceste faruri nu sunt bune de nimic. Nu faceti prostia de a schimba farurile originale cu acestea mai ales cei ce detin bixenon. Aceste faruri AM vin cu becuri halogene H9 si nu se vede nimic, nu exagerez cand spun nimic. Eu le-am inlocuit cu un kit bixenon H9 dar in zadar, nu se vede nici asa. Nu le recomand nimanui, din partea mea sunt foarte, foarte proaste aceste faruri.
    Pe de alta parte imi da eroare in bord cand pun faza lunga adica am eroare de bec ars stanga si dreapta. Poate cineva ma ajuta sa scap de eroarea din bord cand pun faza lunga, sa-mi zica cum a scapat de aceasta eroare. Va salut si va multumesc.

Ultima editare de un moderator: 10 Aug 2013
  9. puiupiu 2nd Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A4 B7 2tdi break, 2008
    faruri modificate probleme

Sal dragi colegi
    Am nevoie de ajutorul vostru dacă știți cumva o rezolvare la următoarea problema.

Am modificat farurile mele originale care erau cu halogen si am adăugat la ele lupe mini morimoto cu xenon can bus pro 2 6000k si angel eyes ccfl.
    Pana aici toate bune si frumoase mie imi plac foarte mult,arata foarte bine si sunt exact cum mi-am dorit.

Problema e următoarea:
    -nu am nici o eroare in bord xenonul este incredibil lumina perfecta testata in condiții multiple,mare diferența fata de halogen (promit sa revin încet încet cu poze însa momentan construiesc un gard si îmi omoară tot timpul liber),CCFL se vede extraordinar însa ziua in condiții de soare puternic nu mai sunt asa vizibile sunt cam la jumătate din ce se vede la concurenta.
    -singura problema e ca atunci când încerc sa parchez mașina (am senzori si fata si spate) începe sa bipăie continuu.Sunetul este exact ca si atunci cand opresti masina scoti cheia si nu stingi luminile ai aceea avertizare sonora sau este identic cu sunetul oferit de senzorii fata cand parchez (sunetul oferit de senzori e diferit pe spate fata de sunetul celor de pe fata).
    Aveti idee ce poate fi??
    Tin sa mentionez ca am pastrat becurile de faza lunga conectate si se aprind si lupele si faza lunga cand in paralel insa am anulat pozitiile sa leg CCFL.Am incercat si am pus becul de pozitie la loc azi crezand ca de aceea am eroare insa nu a ajutat.

Va rog daca aveti o solutie sa ma ajutati?

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Deconecteaza alimentarea la xenon la ambele faruri si vezi daca iti mai piuie senzorii.

11. mario vrs Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    audi a4 b7,2006,2.0 tdi BPW multitronic(HHF)
    In ceea ce priveste lumina farurilor noaptea,am ajuns la o concluzie.
    Am avut si masina cu xenon OEM si AM si far cu halogen lupa sau fara lupa.
    Dupa ce am vazut noaptea toate combinatiile posibile(implicit ceilalti participanti la trafic),m-am convins ca cel mai bine vad farurile OEM cu halogen FARA lupa.
    Farurile AM sunt o gluma proasta..

12. puiupiu 2nd Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A4 B7 2tdi break, 2008
    Va rog daca aveti o solutie (la mesajul meu anterior) sa ma ajutati ?

Cateva poze.

Ultima editare de un moderator: 19 Aug 2013
  13. IOAN ADRIAN-taut

Locație:
    Zaragoza / Timișoara
    Masina:
    Buna puiupiu,
    Incearca sa invelesti tot balastrul cu STANIOL. Aici in Spania au pus multi asa ceva si nu mai au avut probleme.
    Radioul cum iti funcioneaza, nu-ti da probleme ? O zi buna

Ultima editare de un moderator: 2 Sep 2013
  14. dand1967 1st Gear Member

Locație:
    Tulcea
    Masina:
    a6 allroad quattro 2,7 tdi v6 2007
    Salut,
    Am un a4 b7 din 2005 si am montat un kit xenon. In prima zi, ba mi se aprindea doar unu, ba amandoua si se stingea unu. Nu-mi apare nicio eroare in bord. Instalatia e de 35W, hid xenon, h7. Am fost la un electrician care mi-a montat 2 condensatori de cate 4700 microfarazi si a mers bine o zi. Apoi, s-a stins iar un bec. E adevarat ca acum se intampla mult mai rar decat inainte dar ma enerveaza. Mi s-a spus ca ar fi bine sa pun un kit de 55w. Vreau un sfat competent. Multumesc.

Ultima editare de un moderator: 9 Oct 2013
  15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ar fi bine sa pui de 35w nu de 55w. Insa inainte de al cumpara fa-i o proba pe masina, adica alimenteaza balastii si becurile fara sa le montezi. Fara condensatori si fara alte artificii.
    Sunt bune cand nu iti fac probleme. Iar problemele se vad in primele 5 minute.

16. audibv Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A4 B7 2.0 Tfsi Quattro BPG & A3 8V 1.6 Tdi CRKB
    Am citit topicul de la cap la coada dar nu am gasit pe nimeni care sa fi pus drl ca in cele doua poze. Daca este cineva care are si poate sa ne dea mai multe detalii.
    In opinia mea ar fi cea mai ok modificare - pastrezi caracteristicile farului oem si ai si drl.

17. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Primul mi se pare OK, al doilea cam kitch...

Ultima editare de un moderator: 28 Noi 2013
  18. IOAN ADRIAN-taut

Locație:
    Zaragoza / Timișoara
    Masina:
    Eu am asa ceva uploadfromtaptalk1392362675843.jpg

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nici una din poze nu sunt facute intr-o zi insorita si la soare.
    Acolo se vede calitatea ledurilor, ca doar sunt lumini de zi, DRL. Tiganiile astea nu se vad ziua, daca e soare.

20. IOAN ADRIAN-taut

Locație:
    Zaragoza / Timișoara
    Masina:
    Da, într-adevăr ledurile nu se vad bine ziua cu mult soare. Nu au o calitate buna dar asta nu-i o problema pentru ca se pot schimba cu alte leduri mai puternice 3M. Sunt mulți colegi aici in Spania care au facut aceasta modificare si arata foarte, foarte bine ledurile. Se pot vedea si ziua. O mentiune: ledurile nu sunt lumini de zi DRL sunt pozitie pentru ca se aprind si pe spate, nu merg doar ele singure. O zi buna

Ultima editare de un moderator: 15 Feb 2014

Distribuie pagina asta