1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzor temperatura Exterioara la Audi A4 B5 - montare ulterioara - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de adisan, 21 Sep 2007.

1. audia4110cp 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi a4 19 tdi 97
    Buna,
    Am si eu un A4 B5 cod motor AFN si nu imi afiseaza temperatura de afara in bord. Am clima, pilot automat, etc.

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Faptul ca ai clima si pilot automat nu inseamna ca ai montat displayul de temperatura exterioara. Era o optiune. Fa o poza la ceasurile de bord (de aproape) si o sa iti confirm daca ai sau nu displayul respectiv.

3. audia4110cp 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi a4 19 tdi 97
    mersi pentru raspuns m am uitat si se pare ca nu am acel displey cred ca e un plastic negru

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    E o folie. Daca demontezi ceasurile si te uiti te vei convinge.

5. marcon242

marcon242 2nd Gear Member

Locație:
    Targoviste
    Masina:
    a4 1,6 1995
    Display-ul aditional (original) din ceasurile de bord isi ia informatie digitala de temperatura de la modulul de clima, nu are senzor separat.

6. Tracto

Tracto Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 8P - BAG
    Pentru cei interesati eu mi-am montat ceva mai simplu deocamdata.... indicator de temperatura.

Daca e cineva interesat va pot detalia pas cu pas coduri tot.

Numai bine !

7. dedarvasile

dedarvasile 1st Gear Member

Locație:
    Caransebeș
    Masina:
    audi A4 1.8
    ce ai tu acolo, nu e locasul indicarorului de temperatura exterioara? si daca e temperatura exterioara as fi si eu interesat de un montaj.multumesc

8. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    Chiar cum ai facut? ca la mine acolo e un blank,italianul care a avut masina mea de noua a luat-o cu toate geamurile electrice cu qatrro, volan de piele clima si fara chestia asta

9. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    Masinile dotate cu cutie automata au acel afisaj din fabrica, in partea de deasupra temp. ext. sunt afisate vitezele.
    :salute:

10. Tracto

Tracto Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 8P - BAG
    Nu doar cele cu cutie automata au acel display. Exista si cu cutie manuala cu display de temperatura.

11. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Nu am zis ca "numai" masinile cu cutie automata, e posibil sa fie si manuale cu indicator de temp.
    Daca tot ai facut instalatia, spune-ne si noua cum ai facut-o, conexiuni, etc. Poate sunt oameni interesati.

12. iulian_1976

iulian_1976 Audi Expert

Locație:
    Rhône-Alpes
    Masina:
    Audi aus Ingolstadt nicht weit von München
    Tracto Spune cat a costat daca nu este secret. :)
    Displayul de temperatura exterioara se poate comanda si de la reprezentanta. Am pus codurile intr-un post anterior, nu mai stiu preturile actuale.
    Cat costa ? ... sau ai alta metoda mai ieftina ?

13. Tracto

Tracto Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A3 8P - BAG
    Metoda mai ieftina e sa cauti in dezmembrari , okazii , e-bay nistea ceasuri cu acel display ... Iar mai apoi extragi display-ul din ele si il pui la tine.

Display-ul acela se potriveste atat de la ceasuri de A4 cat si de la ceasuri de A3 . S-ar putea sa mearga si de pe Audi 80 ( nu sunt sigur).

Pretul la reprezentanta al display-ului de a4 este de 106 euro respectiv 60 euro pentru A3.

Ultima editare: 20 Ian 2013
  14. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Si ne spui si noua , pana la urma , cum ai facut conexiunile ?:beerchug:

15. teo 1st Gear Member

Locație:
    ARAD
    Masina:
    A4 B8 143cp CAGA, AN 2010
    Am un A4 1.8 benzina cod motor AVV si cateodata imi arata la bord -50 C, adica incepe sa scada de la normal, parca, in functie de cum o accelerez (nu e o regula). Se mai intampla sa afiseze temperatura si in mod corect. Ce o fi ? A mai patit cineva ? Daca da rog mod de remediere. Va multumesc.

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Logica ma impinge sa cred ca senzorul de temperatura te paraseste.
    Tot logic ar fi fost sa nu ne intrebi pe noi (ca noi nu iti stim masina) ci sa iti intrebi singur masina, folosind o diagnoza, evident.

17. teo 1st Gear Member

Locație:
    ARAD
    Masina:
    A4 B8 143cp CAGA, AN 2010
    multu
    !!!!

18. leondannydan 2nd Gear Member

Locație:
    Stafford - Staffordshire - Regatul Unit
    Masina:
    Audi A4-B5, 1.6l, 1996, ADP (bestia Verde). Audi A4-B6 Avant, 1.9 TDI, AVF, Quattro, 2004 (Silver).
    Salut! Am citit tot thread-ul si nu am gasit nimic despre ce vreau sa va intreb!
    Masina mea nu are nici clima , aer conditionat....e troaca! Am montat de curand un IC cu BC, si vreau sa stiu daca se poate monta un senzor de temperatura exterioara pe masina mea, si sa si imi afiseze in bord! Este posibil!?
    Multumesc frumos!

19. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Leondannydan, s-a mai discutat ceva de genu', nu stiu pe unde, dar din câte stiu eu, nu faci nimic numai cu senzorul.Iti trebuie si ceva care să interpreteze valorile transmise de senzor, iar acel"ceva" e modulul climatronic.
    Masina ta nu e o"troaca", e doar o masină mai puţin echipată. Dar tot Audi scrie pe ea, nu?

20. leondannydan 2nd Gear Member

Locație:
    Stafford - Staffordshire - Regatul Unit
    Masina:
    Audi A4-B5, 1.6l, 1996, ADP (bestia Verde). Audi A4-B6 Avant, 1.9 TDI, AVF, Quattro, 2004 (Silver).
    Tot pe aici pe undeva am citit ca Ovidiu ar fi vazut asa ceva( masina fara clima si afisa temperatura exterioara) ! Oricum nu ma asteptam sa fie usor! Deci ceva de munca este, de cheltuit este... Dar placerea de a umbla si modifica masina, nu imi da pace!
    Care mai are idee de problema mea!?

Distribuie pagina asta