1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzori de parcare - buzzer senzori - camera marche-arriere la Audi A6 C6 - montare ulterioara

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de bogdan.garleanu, 2 Apr 2008.

1. SALAMANDRA ALBASTRA

SALAMANDRA ALBASTRA 1st Gear Member

Locație:
    Galati
    Masina:
    A6 2.0 TDI 2005, motor BLB
    Mda...

Asa-i, dar alta nu stiu. Eu am mers la un service "prietenos" si am realizat schimbarea profesionista. Din ce am vazut, nu recomand abordarea improvizata, riscurile fiind mari.
    Succes,

Ultima editare de un moderator: 9 Iul 2012
  2. bogdan_nhc

bogdan_nhc 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A6 4g Avant 2.0 TDI 177 Cp Multitronic QuarzGrau , ex car Audi A6 4F 2.0 TDI BLB QuarzGrau
    foarte greu de schimbat ....poti sa rupi cleme,tapiteria de pe plafon...daca nu esti mai priceput de fel stai in banca

3. lucian190

lucian190 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A8 - 4H / D4 / 3.0 QUATTRO 250 cp. TDI 2012 cod motor CDTA
    da

simplu nu prea este de demontat asa ca atentie la cleme, plastice si cite si mai cite chestii care sunt deja imbatrinite si arse de caldura interiorului din masina dupa atitia ani. eu am schimbat acest mic difuzor "buzzer" chiar acum vreo luna cu niste prieteni care se pricep cit de cit si tot greu a fost. deci mare atentie la desfacut si la remontat. pozitia exacta in spate stinga in dreptul gemuletului mic chiar la mijloc. trebuie desfacut chenarul de la geamul mic si inca multe de prin preajma. va-si sugera sa nu va prostiti cu improvizatii. nu este o avere acest mic difuzor (in jur de 60 lei daca mai retin eu bine) asa ca comandati sau cumparati piesa originala de al reprezentanta Audi sau faceti cum doriti. :uhm:(am vorbit numai pentru caroseria Audi A6 4f nu conteaza motorizarea an 2005 - 2010). succes.

4. sante

sante Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a6,2.0 tdi, BLB, 2005
    dar nu se poate si prin portbagaj?

5. lucian190

lucian190 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A8 - 4H / D4 / 3.0 QUATTRO 250 cp. TDI 2012 cod motor CDTA
    nu

exclus prin portbagaj deoarece sunt niste ranforsari dure de tabla de care sigur iti spun ca nu poti trece si in + este un loc foarte greu de ajuns la "buzzer" chiar nu am inteles de ce l-au pus in acel loc :banghead: deci se desface numai prin masina atit. zi buna si succes. :hi:

6. ionutt 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a6 2.7 multitronic 2009
    sal am cumparat o centralina cu seria 4f0 919 283c si jos 4f0 910 283c se potriveste? am senzori doar pe spate ,am mmi plus color ma poate ajuta cineva cu o codare vag am versiunea noua la mmi

7. palosu 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6, 2.4, 2005
    am si eu problema cu BUZZER-ul spate, e cineva din IASI care se pricepe ?

8. valerius

valerius 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    audi a6
    difuzor parktronic audi 6 2005

Salut, am si eu o problema. Acum 2 zile s-a ars difozorul de la parktronic spate. stie cineva unde se afla exact si cum se poate inlocui. multumesc frumos. revin cu modelul : a6 din 2005 berlina. multumesc. ceva poze mi-ar fi de folos.

9. sante

sante Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a6,2.0 tdi, BLB, 2005
    e în spate pe partea șoferului. e mai greu de ajuns. trebuie unul care a mai făcut că altfel e dificil și riști să rupi alte plasticuri. și eu am avut problema asta.

10. twisted 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4F, 2.4 V6, 2005
    sal, am cumparat niste senzori de parcare originali de la cineva si m-am procopsit cu 2 modele dupa cum urmeaza:
    1. part number 7H0 919 275 E GRU - pe care e sigla audi si-s si nitel mai mari
    2. part number 3C0 919 275 P GRU - pe care e sigla vw sunt mai mici si gri.
    eu vreau sa-mi instalez APS+ adica senzori fata/spate + afisaj grafic pe mmi.
    cu care din ei fac treaba ? sunt toti compatibili pentru chestia asta ?
    eu planuiesc sa-mi iau asa mai pe bucati ca sa zic asa.
    mai intai senzori originali, pe urma centralina cablajele sau harness-ul + butonul pentru asta de pe kufatec si in sfarsit barile spate/fata(if posible chiar de s-line) cu locuri pentru senzori de parcare si la sfarsit si montajul si codatul cu un vag com de la un binevoitor de pe forum :P
    so ca sa revin la intrebare care din senzori sunt worthless ? :D

11. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    Sa inteleg ca tu nu ai pe masina deocamdata senzori de nici un fel si vrei sa faci un retrofit de APS+. Pentru toata operatia asta e putin de lucru si daca vrei sa iti pui fatza si spate poti cumpara direct kit-ul de la kufatec ca il au ei complet. Ca sa cumperi pe bucati piesele ai sa te trezesti la un momentdat ca ori nu sunt compatibile piesele intre ele ori iti lipseste schema de instalare si nu vei sti unde vin puse firele alea ce sunt libere. Mie trebuie sa imi ajunga setul de APS saptamana viitoare si in caz ca mai esti interesat am sa iti dau codurile de pe fiecare component in parte.:readit:

Ultima editare de un moderator: 9 Iul 2012
  12. twisted 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4F, 2.4 V6, 2005
    as comanda eu tot kit-ul insa tot kit-ul de la ai ma duce la 900 de euro senzorii, centralina, cablajele si butonul :) iar la asta mai adaugam inca vreo 5 sute de euro barile fata + spate si ajung pe la 1500 toata operatiunea cu tot cu montaj and stuff ca sincer sa fiu eu nu o sa ma bag sa fac asta.
    acu nu vreau eu sa fiu gigi zgarcitu' da totusi la banii astia nu prea imi mai renteaza toata operatinea. you know ? :D

13. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    7H0 919 275 E sunt senzorii ce vin pe partea din spate iar pentru fata ai nevoie de 7H0 919 275 C
    senzorii 3C0 919 275 P daca ai zis ca sunt mai mici sunt sigur de passat
    Reeditez si iti mai spun ca pe langa centralina, cablaje si buton mai ai nevoie si de difuzoarele alea 2 ce vin in fata si in spate iar daca rezolvi sa cumperi cu 500€ barile fata si spate inseamna ca esti boier deoarece pe mine m-au ajuns putintel mai mult :)

Ultima editare: 26 Noi 2010
  14. twisted 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4F, 2.4 V6, 2005
    barile le-am calculat cu tot cu vopsea aruncata pe ele inca :P
    difuzoarele alea 2 sunt obligatorii ?
    e posibil sa fie de passat ca am cautat codurile si am vazut ca le folosesc oamenii pentru pdc pentru touran si altele. ideea era oare sunt compatibili ?
    sau e strict cu senzorii respectivi ?

15. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Normal ca sunt obligatorii difuzoarele deoarece au functia de avertizor sonor pentru senzori iar daca nu le ai nu prea iti functioneaza APS-ul (cel putin asa au zis colegii care au avut probleme spunand ca nu mai functiona nimik)

16. twisted 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4F, 2.4 V6, 2005
    aha, ma gandeam ca-s doar optionale ca daca am afisaj grafic ala mi se pare oarecum mai edificator decat avertizarea sonora. dar daca nu mai functioneaza aps-ul atunci e groasa !

17. fabrizio

fabrizio 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 C6 4F,2.0 TDI 2005+A6 C5 ALLROAD,2.5 TDI 2001+A8 D2,2.5 TDI 1999
    la al meu nu se da volum de la muzica mai incet si nici mie nu-mi apare nimic pe ecran cand umblu la volum

18. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Si-a facut careva retrofit la APS+ ? ma intereseaza si pe mine cum activez APS-ul . Multumesc anticipat pentru orice raspuns.

19. twisted 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4F, 2.4 V6, 2005
    eu din cate stiu dupa ce-ai codat alea in calc. cu vag-com-ul tre sa le activezi din meniul secret. chiar si vazusem pe unde e.

20. aditzz23

aditzz23 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0TDI 2005; Q5 2.0TDI 2014.
    Eu m-am uitat la mine si am - 4F0 919 283 A - dar eu am si pe fata si pe spate senzori si atunci ma intreb de ce am litera A .M-ar fi interesat si pe mine afisajul pe MMi a senzorilor de parcare.

Distribuie pagina asta