1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzori de parcare - buzzer senzori - camera marche-arriere la Audi A6 C6 - montare ulterioara

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de bogdan.garleanu, 2 Apr 2008.

1. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, 3.0 TDI Quattro, BMK, DPF, 2005.

2. danigotia 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A6, 2.0TFSI, 2007, 170CP(BPJ)
    am avut si eu la fel o problema.dar nu era de la senzor ci fire oxidate. verifica intai acest lucru.

3. IS55PRO

IS55PRO 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 4F 2.0 TDI 175CP
    am gasit controler 4F0 910 283 N .
    Nu gasesc nimic despre el pe net... dar daca ar fi sa fie cel cu 8 senzori si eu am numai 4, e posibil sa dea vreo eroare ?

4. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    a8 2006 3.0tdi stapanul inelelor
    am postat pe sectiunea a6 pentru ca la a8 nu este un thread cu o asemenea discutie si cum voi v-ati lovit de ele, si sa nu deschid un topic la a8 poate fara raspunsuri.iti multumesc de ajutor.am vag-com insa,sincer nu stiu exact unde sa intru;de fapt nici macar nu am incercat sa vad unde e.daca cineva stie cum se intra cu vag-ul in modul si ce valori trebuie schimbate il rog sa posteze.mutumesc anticipat

5. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    Intri la modulul 76 si acolo ai toate ajutoarele de conding... important e sa ai optiunea de grafic in soft

6. IS55PRO

IS55PRO 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 4F 2.0 TDI 175CP
    Am descoperit care e treaba cu 4F0 910 283 N - e ultima versiune, care inlocuieste 4F0 910 283 F

7. Angelxxx 1st Gear Member

Locație:
    Drăgășani
    Masina:
    Audi A6, 3000 TDI, 2005
    Si eu l-am avut ars, am fost la nurvil valcea si difuzorul a fost cam 80 ron iar manopera 160. E greu de ajuns la el pt ca este localizat in stalpul spate sub tapiterie - cel putin asa au zis ei - .Audi A6 din 2005. 3.0 TDI quattro.

8. bonsai 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A6 3.0 tdi quattro
    Salutare!
    Am un A6 3.0 TDI quattro din 2008. Am pe el cam toate alea, inclusiv optiunea avansata de asistenta la parcare. De cateva zile imi apare doar imaginea video, fara a mai fi avertizat sonor de proximitatea vreunui obstacol si nu imi mai apar nici acele zone gri care imi indica apropierea de obstacole. Repet, de display apare doar directia de parcare si imaginea video. Aveti idee de unde as putea incepe cu cautarile pt solutionarea problemei?
    Multumesc anticipat oricarui feedback!
    Toate bune!

9. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Un scan cu VAG-com s-a facut ? Daca da, ce erori au fost afisate ?

O zi buna

10. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Eu am stat langa ei. Din cauza unui surub din plafon, au rezolvat toata problema pana cand au plecat la pauza de lasa,...de la 9.30 incepand.

11. bonsai 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A6 3.0 tdi quattro
    senzori parcare

Salut!
    Multumesc in primul rand pentru feedback :). Azi am reusit sa pun mufa pe masina. PC -ul imi spune ca senzorii fata nu sunt alimentati. Luni o sa ii dea jos sa ii verifice.
    Intre timp mai am o eroare la xenonul stg fata, care se aprinde cand vrea flacara lui. Nu e o eroare permanenta, dar mi-a aparut de o saptamana. Pt asta, vag-comul nu spune nimic. Spune doar ca nu e alimentat. Imi spunea tipul de la service de ceva drifter ( daca am retinut gresit, rog corectii ) . Cica o sa il verifice si pe ala luni, prin inlocuirea cu cel de pe dreapta, cu care nu am pb.
    Incep sa nu mai am incredere in felul in care se face sau se intepreteaza diagnoza pe aici si cred ca iar o sa ii vizitez pe cei de la Audi Vienna, ca tot se apropie si revizia. ...Dar pana atunci, un pont, ceva?
    Toate bune !

12. popaalyn

popaalyn 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro 280 PS
    Pai cel mai bine

13. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    @bonsai daca spune ca nu sunt alimentati senzorii e posibil sa fie una din cele 2 sigurante sau daca nu e siguranta sa verifici mufa din bara in partea stanca sa nu cumva si fie cupla iesita

14. kosty

kosty 1st Gear Member

Locație:
    Scorțeni
    Masina:
    A6 An fab 2015 Motor 2.0 190 cp
    am si eu un audi a 6 din 2005 si nu mi merg senzori de pe spate ce sa fac?

15. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Pot fi mai multe cauze cand nu functioneaza senzorii. Daca ne spui cum se manifesta problema am putea deduce de unde e sau cel mai simplu ii faci o diagnoza si cu log-ul stim exact unde e buba

16. ylk 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a6/2000/2006
    Eu m-am uitat la mine si am - 4F0 919 283 A - dar eu am si pe fata si pe spate senzori si atunci ma intreb de ce am litera A .M-ar fi interesat si pe mine afisajul pe MMi a senzorilor de parcare.

17. paveltoc 1st Gear Member

Locație:
    resita
    Masina:
    a6
    va rog spuneti-mi si mie unde gasesc senzori de parcare care sa se potrivesca pentru:
    E. are optical radar display pentru fata/spate, asistat de camera video spate
    si cam la ce pret?

va mutumesc

Ultima editare: 17 Apr 2011
  18. aditzz23

aditzz23 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0TDI 2005; Q5 2.0TDI 2014.
    in aceasi situatie sunt si eu am A dar am si pe fata si pe spate senzori stie cineva de ce?

19. silkworm 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    A8 D3 3.0 TDI 2005 (210CP), A6 C6 3.0 TDI Quattro 2006 (224CP), A6 C5 2.5 TDI Quattro 2002 (180CP)
    Efectul "fish-eye" pe camera de marsarier OEM la A6?

Salut prieteni,

Acum cativa ani mi-am instalat pe masina o camera de marsarier after-market.

Din diverse motive, as dori sa comand acum modulul original (am inteles ca tot o mufa RCA are), adica acela care se monteaza in locul unuia dintre becurile care ilumineaza numarul din spate.

Modelele aftermarket pe care le-am vazut, copiate dupa camera OEM (adica acelea care se monteaza in acelasi loc ca si camera OEM) deformeaza foarte mult imaginea, creand efectul de "ochi de peste", pe care eu nu pot sa-l suport.

As dori sa aflu de la posesorii de A6 care au camera de marsarier din fabrica, daca acest efect este prezent si in cazul camerei OEM.

Nu de alta dar camera mea aftermarket este montata direct in bara din spate si "prinde" imaginea la un unghi mai mic (daca nu ma insel, undeva la aproximativ 120 de grade) si de aceea, efectul fish-eye nu mai este prezent.

Multumesc.

20. G@bryel

G@bryel Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Pai poti vedea si tu :
    AICI

Ultima editare: 18 Apr 2011

Distribuie pagina asta