1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzori de parcare - buzzer senzori - camera marche-arriere la Audi A6 C6 - montare ulterioara

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de bogdan.garleanu, 2 Apr 2008.

1. bogdan f

bogdan f 2nd Gear Member

Locație:
    Bârlad
    Masina:
    A6 S line 3.0 2005
    Mai cercetează mufe la senzori cablaj chiar senzori !

2. Al Bundy

Al Bundy Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    ID.3 1st PLUS 2020
    Ai un senzor in scurt, care provoaca aceasta eroare, scoate cate un senzor pe rand si vezi cand se poate sterge eroarea.

3. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Nu când se va șterge ci când îți va apărea Open circuit. Am întâlnit și 2 sau mai multi senzori cu probleme așa ca sa fii pregătit sa ai de schimb....

4. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Si mie daca imi apare deja open circuit ? In ideea ca senzorii si cablajul sunt noi.
    Ramane sa dau bara jos sa vad ce nu-i in regula. Am
    Impresia ca la montajul barii, ranforsarea preseaza un senzor, ma gandesc ca s-a ciupit firul sau a miscat mufa.

5. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Exact. Poți face altfel: scoți senzorii cu cablaj cu tot și îi alimentezi în centrala. Sau vii cu un cablaj de schimb sa elimini faza cu senzorul defect.

6. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    E vorba de senzorii pe fata, senzor stricat nu are cum ca sunt noi. La fel si cablajul. Am montat totul corespunzator, buton, mufe, tot.
    Am pus bara S-Line de facelift si nu stiu daca te-ai lovit de problema asta dar cine a facut retrofit-ul asta stie, ca sa montezi bara S-Line facelift cu senzori trebuie fortata un pic pe pozitie cand strangi suruburile din cauza a 2 senzori (cei din lateralele nr. de inmatriculare) care ating in bara de ranforsare. Cred ca la facelift e alta ranforsare, sau doar la S-Line, nu m-am interesat.
    Oricum, ramane sa dau bara jos si sa vad care e treaba, mufa din unul din senzori nu cred ca a iesit, au clipsurile alea si nu iese asa usor, probabil s-a prins vreun fir intre senzor si ranforsare si s-a taiat.

7. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Eu am bara cu senzori facelift și nu am întâlnit probleme la montaj.

8. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Ai bara cu proiectoare patrate tu. La mine e cea S-Line cu proiectoare rotunde, probabil sa fie diferenta, nu stiu, am sa ma uit in ETKA.

9. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    În afară de diferența de poziționare a senzorilor, de la normala la facelift sau Sline nu am văzut sa fie vreo diferența. Data viitoare o sa fiu mai atent și o sa urmăresc special chestia asta.

Ultima editare: 12 Apr 2015
  10. AlexP 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6, 2010, 2.0 TDI 170hp
    cablu portbagaj

Salut! Azi am desfacut capacul acela textil de pe interiorul portbagajului (nu stiu cum se numeste exact) si desfacandu-l am observat un cablu taiat care atarna acolo. Primul gand a fost ca l-am rupt eu dar uitandu-ma mai bine nu era nimic rupt pe acolo iar cablul arata ca si cum ar fi fost taiat, in nici un caz rupt. Am observat si ca acesta venea pe acelasi tub de cauciuc prin care trec si celelalte cabluri(pt stopuri si pt becurile de la nr de inmatriculare.
    Pe VCDS acum ceva timp cand i-am facut o scanare tot imi aparea eroarea din poza, au vreo legatura ?
    Pe cablu scrie "High quality coaxial cable RG 174 A/U.
    Are cineva idee de la ce ar putea fi?
    Multumesc frumos.

Ultima editare: 16 Apr 2015
  11. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AlexP Ai avut camera video pentru marche-arriere si cineva te-a lasat fara ea.

Ultima editare de un moderator: 16 Apr 2015
  12. AlexP 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6, 2010, 2.0 TDI 170hp
    Si de la asta sa fie si eroarea? Ciudat e faptul ca pe calculatorul pentru senzori de parcare am litera B la sfarsit si asta stiu ca inseamna senzori de parcare spate fara afisaj pe display, corecteaza-ma daca gresesc!

13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ce legatura are camera video pentru marche-arriere cu afisarea (OPS) pe display-ul MMI ? Iti spun eu, ca nici una. Ai avut camera care a fost scoasa. Citeste acest topic unde ti-am mutat mesajul si unde trebuia sa scrii de la inceput. Bafta.

14. AlexP 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6, 2010, 2.0 TDI 170hp
    Ce vroiam eu sa spun e ca am observat ca la sfarsitul fiecarui cod al modulelor pt parcare, exista cate o litera ( A, B , C, D..etc) care semnifica senzori spate cu afisaj, fata spate fara afisaz, etc. Si din cate stiu pt al meu (B) nu exista posibilitatea camerei video. M-am uitat acum si am urmarit in portbagaj unde duce cablul acela. Dupa ce intra in caroserie, in compartimentul din dreapta e taiat si e legat de un alt cablu mai gros(cu banda izolatoare), iar cablul acela nu intra in modulul de parcare, intra singur printr-o gaura prin caroserie care duce spre fata.

15. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Si ce te face sa crezi ca nu ti-a schimbat si modulul de parcare? :)

16. AlexP 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6, 2010, 2.0 TDI 170hp
    L-o fi schimbat dar din ce stiu eu...camera intra in modul...nu cred ca avea cablu separat pt camera, aia ma intriga pe mine.

17. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Este cablu separat ptr. camera, cum vroiai sa trimita imaginea video modulul ? Pentru asta era folosit cablul coaxial.

18. calin90mm

calin90mm 1st Gear Member

Locație:
    baia mare
    Masina:
    audi a6 ,2006 ,2.0
    buna am audi a6 an 2006,senzori parcare doar spate,si nu imi ticaie tot timpul cand dau in marsh aleer.stiti vreo rezolvare?a mai patit cineva?multumesc

19. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Da, faci o scanare si vezi ce nu e in regula.

20. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    Pentru cine cauta senzori de parcare originali si noi.
    Eu am luat de pe eBay, de aici, cu 29€ si transport gratuit.
    Eu am luat ptr. fata, dar are si ptr. spate.

Distribuie pagina asta