1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Senzori de parcare - buzzer senzori - camera marche-arriere la Audi A6 C6 - montare ulterioara

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de bogdan.garleanu, 2 Apr 2008.

1. CT09EDC 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    A6 2.7TDI 2006
    Salut baieti.Eu am un A6 2.7TDI 2006 si tot asa nu mai se aude nimik,dar si cand intru in setarile masini,nu imi da voie sa setez nimik din car setup.Cred ca trebuie sa ma duc la un tester,nu?
    Multumesc anticipat pentru orice sfat.

2. audia6tdi Guest

Locație:
    bd
    Masina:
    momentan in cautare,fara graba
    am si eu o problema la parctonic-ul original.cand bag in marsarier imi tiuie cca 3 sec incontinuu dupa care nu se mai aude nimic,chiar daca dau cu spatele si ma apropii de un obstacol.ce sa fie?senzor sau buzz-er defect?

3. sab197

sab197 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 tdi multitronic, MY 2009
    la tine e un senzor sau centrala defecta. Fa o scanare cu vag com.

4. 31EUR

31EUR 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6, 2.0 TDI, 2005
    Am si eu o problema cu senzorii de parcare de pe spate. A6 2.0 TDI din 2005, senzori fata & spate cu MMI Plus.
    Prima data cand s-a defectat un senzor a fost simplu. Am cumparat unul SH in aceeasi culoare cu masina si l-am inlocuit. Operatiune ce a durat 40 min. :)
    Acum insa imi da aceeasi eroare in VAGCOM. Open or Short to Ground.. Mentionez ca nu stiu exact codul de eroare, pentru ca testarea am facut-o la un service. Am cumparat alt senzor si dupa ce l-am inlocuit, surpriza... Aceeasi eroare.:banghead: Chiar daca schimb senzori intre ei de pe aceeasi bara imi da aceeasi eroare. Am verificat cablajul si totul este ok pana la modulul 4 F0 919 283 A.
    Trebuie oare sa-mi cumpăr alt modul? Are cineva pe forum?
    Ms mult

5. mitu83mdr

mitu83mdr 5th Gear Member

Locație:
    Drăgășani
    Masina:
    A6 C7
    Se poate sa fie de la difuzor (buzzer) defect.

6. tipoval 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a6 3.0 TDI
    Am si eu eroare la sensori,

1 Fault Found
    01625 - Front Parking Aid Warning Chime (H22)
    009 - Open or Short to Ground
    Freeze Frame:
    Fault Status: 01101001
    Fault Priority: 3
    Fault Frequency: 1
    Reset counter: 192
    Mileage: 144343 km
    Time Indication: 0
    Date: 2010.02.22
    Time: 21:46:02

7. 31EUR

31EUR 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6, 2.0 TDI, 2005
    Am si eu o problema cu senzorii de parcare de pe spate. A6 2.0 TDI din 2005, senzori fata & spate cu MMI Plus.
    Prima data cand s-a defectat un senzor a fost simplu. Am cumparat unul SH in aceeasi culoare cu masina si l-am inlocuit. Operatiune ce a durat 40 min.
    Acum insa imi da aceeasi eroare in VAGCOM. Open or Short to Ground.. la alt senzor. Mentionez ca nu stiu exact codul de eroare, pentru ca testarea am facut-o la un service. Am cumparat alt senzor si dupa ce l-am inlocuit, surpriza... Aceeasi eroare. Chiar daca schimb senzori intre ei de pe aceeasi bara imi da aceeasi eroare. Am verificat cablajul si totul este ok pana la modulul 4 F0 919 283 A.
    Trebuie oare sa-mi cumpăr alt modul? Are cineva pe forum?
    Poate sa fie un defect temporar? Intr-o luna a mers o singura data si dupa si atat. :((

8. sniper67 1st Gear Member

Locație:
    Alexandria
    Masina:
    A6 , 2.0tdi , 2005
    salut, am si eu o problema cu senzori de parcare dupa spate, nu imi merg mereu , difuzorul imi merge, daca ma duc la fiecare senzor in parte si pun mana pe ei merg dar nu merg cand dau cu spatele

9. sniper67 1st Gear Member

Locație:
    Alexandria
    Masina:
    A6 , 2.0tdi , 2005
    salut, am si eu senzori de parcare pe spate dar nu merg mereu, difuzorul merge, cand pun mana pe fiecare senzor in parte merg dar cand dau cu spatele nu imi merg mereu...ce naiba au

10. mariusel86 4th Gear Member

Locație:
    tg-jiu
    Masina:
    audi a6 2.0tdi 2005
    senzori parcare spate a6 2005

Buna ziua. Ce senzori de parcare imi recomndati aftermarket pentru a6 2005. As vrea sa nu se vada iesiti din masca cum am vazut la unele masini.daca si a pus cineva il rog sa puna poza..ms

11. SlayeRC 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6 3.0 224CP S-Line
    Am eu centrala de parcari de A6

90 Euro centrala.

Calin

12. dodo.a6

dodo.a6 1st Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    A6 C7
    sunet senzor

Poti sa imi spui si mie cum ai rezolvat problema cu sunetul pentru aceeasi simptoma o am si eu dupa ce am schimbat un senzor in bara din spate? Multumesc !

13. Taur caddy

Taur caddy 1st Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    A6 avant,3.0 tdi quattro,2005
    Salut! Voi aveti problemele astea la senzorii de parcare:)...sa stiti ca problema mea este si mai grava, masina mea are o multime de dotari,dar nu are parctronic, dotare care imi lipseste foarte mult. Am mai vazut pe piata niste chituri(100€) dar nu stiu daca se merita...Pina una alta, umblu cu carligul lasat.....:p.........Parccarlig!!!:laugh:

14. tipoval 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a6 3.0 TDI
    la mine a fost ars difuzorul de pe spate l-am schimbat singur vezi ca este explicat detaliat cum se ajunge la el si gata

Samoil apreciază asta.
  15. dodo.a6

dodo.a6 1st Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    A6 C7
    difuzoare senzori

Imi poate spune si mie cineva de ce s-a schimbat sunetul la difuzoarele parctronicului. Acum difuzoarele emit un sunet ciudat ca si cum ar fi sparte.. Multumesc !

16. catalinboss

catalinboss 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6, 3.0 TDI, 2006
    eu am seria asta 4F0 910 283A si 8 senxori . Cine ma poate ajuta cu un controler care sa imi permita si afisaj grafic?

17. ionutt 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a6 2.7 multitronic 2009
    sal eu am senzori doar pe spate si am facut update la mmi cu versiunea noua si am codul 4F0 907 289F ce trebuie sa faca sa imi apara pe display

Ultima editare: 10 Apr 2010
  18. gicu

gicu Silver Member

Locație:
    Gropești București
    Masina:
    Audi Allroad biTDI 2014, Audi RS3 Greta
    Ionut iti mai trebuie cel mai probabil centralina de parcare pe care sigur nu o ai si o codare pe care ti-o pot face eu, lipsita de obligatii tin sa precizez.

19. ionutt 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a6 2.7 multitronic 2009
    ms frumos ai idee de unde sa cumpar centralina? sau cum arata poate o fi in portbagaj

20. SlayeRC 5th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6 3.0 224CP S-Line
    800 RON de la Reprezentanta.

Distribuie pagina asta