Salut Csaba, ma bucur ca le-ai primit si ca iti plac, sa le porti cu placere Oricum esti singurul care mi-ai multumit , cat despre ceilalti, despre unii nu pot sa spun decat
Bai, nu era vorba de voi, cei care le-au primit de mult sau cei din Bucuresti care le-am dat personal Lasati, ca mai sunt si altii care bat tastele pe aici toata ziulica si isi dau o mare importanta
asa e din pacate unii mai uita,dar de fapt sunt cei 7 ani de acasa stiu cum e,e norml sa multumesti cuiva care a avut de umblat destul ptr ca noi sa ne mandrim cu sepciile: la banca,sa dai comanda,sa le ridici sa le trimiti etc asta e din pacate.......
Merci frumos Florin !! Sunt supermisto sepcile pe care mi le-ai dat . Sper ca pe viitor poate facem si ceva tricouri Sa traiesti 1000 de ani !
Nu stiu la cine faceti referire insa eu unul "m-am simtit" blamat asa ca,... imi cer mii de scuze ca nu am reusit sa intru mai devreme sa va multumesc, dar va rog sa ma credeti ca in zona in care ma aflu chiar nu am avut acces la internet pana acum; Sepcile nu le-am vazut inca, dar stiu ca au ajuns, drept urmare tin sa va MULTUMESC FOARTE MULT pentru efort si sper sa am ocazia sa dau si o bere pt. asta.
Si ale mele au ajuns ... cu putine peripetii pt ca pe colet era "deocamdata" ca si destinatar si fetele de la birou habar nu au avut cine e "deocamdata" Le-au dat inapoi, le-au luat mai tarziu ... din astea ... Nu multumesc pana nu le vad ... Cat despre apropouri-le lui Florin ... nu va mai faceti probleme ... la mine se refereau ...
Multumesc si eu lui Florin ... in cazul in care fratele meu nu a facut'o deja pt mine cand le'a platit. Am inteles ca le are acasa deja, peste o saptamana sau doua ajung si la mine in Italia, abia astept sa le vad Salutari la toti colegii !
Salutare din nou la toata lumea ! Au ajuns sepcile intr'un final....si sincer am fost placut surprins...ca material si tot, sunt super tari,imi vin bine amandoua, ms frumos A mai sosit si un Radio Cd Audi Concert 2 care l'am luat tot dupa forumul nostru, maine ma duc sa vad daca merge sa il pun pe TT'ul meu, daca nu, il pun la vanzare Eu sper sa reusesc sa il instaleze tipu. O seara faina.
O vreau eu!Si poate o pui in colet cu placa aia cu club audi daca o mai ai si mi le trimiti.SI imi spui cat costa sa iti pun banii in cont sau pui ramburs,cum vrei!sa imi spui cum facem>Mersi