1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Service auto - specializat AUDI

Discuție în 'Servicii din domeniul auto' creată de packard, 15 Noi 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. zaietz 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4, 1,8, 20V, 1995
    tinichigerie

Salut! Oferiti servitii de tinichigerie pt un Audi A4 B5? Ma intereseaza indreptatul si vopsitul aripii fata si a portierei spate, ambele pe partea dreapta. Cam cat m-ar costa?

2. Nepotu66

Nepotu66 4th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    A4 B6, 2.0 ALT
    Packard as vrea sa stiu daca te bagi la lucrari mai complicate, am avut accident cu masina roata dreapta mi s-a rupt, stalpul indoit etc. daca raspunsul este afirmativ astept un id de mess sau un mail sa iti trimit poze sa-ti poti face o idee.

3. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
    Promotie!!!

Verificare de iarna gratuita!

Pentru detalii si programari: 0747 099 009

P.S. Am revenit cu forte proaspete. Ne cerem scuze tuturor ce nu le-am raspuns in timp util dar am fost foarte ocupati. Daca mai exista o cerere valabila va rog sa intrebati din nou, va vom raspunde cu cea mai mare placere.

Ultima editare de un moderator: 24 Oct 2011
  4. b0n3s

b0n3s 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi Allroad, 2.5 TDI, 2001
    Salut, cat costa o verificare tehnica totala la un Audi Allroad 2001 2.5tdi?

Multumesc.

5. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
    salut, verificare este gratuita in aceasta perioada.

da-mi un telefon la 0747.099.009 cand te hotarasti ca vrei sa ne vizitezi.

6. b0n3s

b0n3s 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi Allroad, 2.5 TDI, 2001
    Acum 2 seri am trecut si eu pe la baietii de la LA SERVICE pentru o verificare gratis la masina din semnatura.
    Am ramas placut impresional de profesionalismul de care dau dovada, respectul fata de client, cunostintele auto f vaste.
    Multumesc lui Marian si Ionut.

7. energy82

energy82 2nd Gear Member

Locație:
    BUCURESTI
    Masina:
    AUDI A4 B8 multitronic S4 look,A4 B7 2.0tdi BPW S-Line
    ce pot sa zic ca in cazul meu cand am fost a fost un kix complet ! un singur baiat a fost dibaci , cel care a verificat turbina si a zis ca mai merge si sa stau linistit! seful insa mi-a gasit cu acel tester o grava problema, presiune infinita in concluzie trebuia sa reparam ! de atunci a trecut 1 AN si masina merge super, si nici nu a crapat turbo,concluzia o trage fiecare cum vrea. Sa nu mai zic ca am plecat cu geometria zob si a trebuit sa o refac dar aici e discutabil ca trebuia caseta schimbata deci nu se pune,e ok sa zicem. Cost 180 ron pt un deviz care nu era real , ulterior am dus masina la midocar vitan si la inca 2 testere. NU FAC ANTI-RECLAMA, NU AM INTERES DAR VERDICTELE ASTEA UNEORI AFECTEAZA BUZUNARUL CLIENTULUI FARA A FI NEVOIE ! SUCCES ! :)

8. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
    @ energy82

De dragul discutiei sa stii ca masinile pot merge si cu un piston fisurat / biela indoita etc. Faptul ca masina merge super e o chestie foarte relativa si apreciata din ochi ca sa ma exprim asa. Cel mai probabil si in cazul tau ca in cazul majoritatii e vorba de un overboost pe care turbina il face. Motivul pentru care e recomandata o reparatie imediata a acestei probleme este unul foarte simplu: turbina lucreaza la o presiune mai mare decat cea pentru care a fost gandita dar nu e neaparat problema ca lucreaza la o presiune mai mare ci ca lucreaza mai mult decat trebuie la presiunea asta ceea ce evident streseaza componentele interne ale ei. Acest overboost se produce in anumite circumstante dar in nici un caz daca masina e condusa subturat, subturarea fiind chiar cauza care duce la aparitia fenomenului de overboost.

Nu stiu in ce masura te-am lamurit sau poate ca explicatiile mele nu s-au ridicat la nivelul celor primite de la Midocar sau pe unde zici tu ca ai mai fost, nu stiu ce ti-am recomandat sa faci la momentul respectiv ( cel mai probabil am zis o curatare a turbinei fiind de fapt vorba de geometria variabila).

Referitor la geometrie , pana la urma nu a fost vina noastra ca trebuia schimbata caseta dar totusi ai adus si subiectul asta in discutie :) e bine ca merge masina in continuare si iti uram sincer sa mearga la fel de bine pana cand o vei schimba :)

9. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
  10. puiagaia 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6. 1,9TDI, 2001
    Salut "packard". Am citit acest topic si am ramas placut impresionat despre parerile celor ce au fost la service-ul tau. As dori sa-mi dai un pret pentru schimare de ulei, filtre, placute de frina (manopera + materiale)
    Audi A4 model 2001-1.9TDI 96KW serie sasiu WAUZZZ8E12A060574.
    Multumesc anticipat

11. mihai_antony 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi 80 b4 7A 20V
    salut

pentru audi 80 b4, 2.3NG executati lucrari?

12. puiagaia 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B6. 1,9TDI, 2001
    Astazi am fost "La Service" pentru schimb ulei si filtre. Mi-a placut modul cum lucreaza, atitudinea fata de client. Am sa revin la acest service ori de cite ori o sa am o problema la masina.

13. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
    audi80.coupe desigur, daca se gasesc piese, noi lucram

@puiagaia - multumim

Ultima editare de un moderator: 29 Dec 2011
  14. gr0dt77 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi B8 , 1.8 TFSI ,2009
    Am schimbat ulei cutie multitronic , ulei motor + filtre . ma declar multumit si recomand tuturor acest service .Voi reveni cu siguranta cand o sa am nevoie

15. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
    Multumim pentru aprecieri :)

16. Scorpiono

Scorpiono 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7, 2008, S-Line
    packard, statie ITP in service aveti? Expire pe 18 acum, si mai am cateva operatiuni pe langa.

17. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
    in service nu este , dar avem prin externalizare :). da-mi un telefon si rezolvam 0747099009

18. Scorpiono

Scorpiono 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi Q7, 2008, S-Line
    Packard, multumesc pentru raspuns. Am decis sa fac ITP in Targoviste dar vreau sa vin la Bucuresti pentru urmatoarele:

1. Placute de frana fata + daca e cazul si spate
    2. Difuzorul de la senzorii de parcare de pe fata. Am testat cu VAG insa aici nu stie nimeni cum sa demonteze si sa inlocuiasca.

Lasa-mi un PM cu adresa si cand as putea sa vin saptamana aceasta. Eventual si costurile.

19. annabudala

annabudala 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8P BKD
    Imi puteti spune si mie pt masina din semnatura cat costa un kit ambreiaj + manopera ?

Seria sasiu: Wauzzz8e52a001737

Ultima editare de un moderator: 13 Iun 2014
  20. packard 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1,9 TDI
    1093 de ron cu tot cu manopera: SACHS - placa disc rulment

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta