1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Service sau Mecanic auto bun - Electrician Auto - Tinichigerie sau Vopsitorie in Timisoara

Discuție în 'Service' creată de orgonaskaroly, 29 Oct 2007.

1. pheee 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A6, 2.5TDI (AKE), 2001
    Inlocuire injector cu fir

Salut,

Am injectorul cu fir defect, mi-am cumparat unu nou si nu gasesc pe nimeni disponibil sa mi-l schimbe decat ... peste o saptamana.

Poate cineva sa-mi recomande un mecanic care sa-mi schimbe acel injector si eventual sa-mi si repete diagnoza dupa schimbarea lui?

Masina: Audi A6, 2.5TDI, motor AKE

Multumesc.

2. mr_x4you 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A6 2.5 TDI 2002

Multumesc, nu au la Vinga, iar la Alesd au, dar...800 euro pt un motor fara accesorii...sa imi fie cu iertare.

3. Koss30 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara / Paris
    Masina:
    Audi A4 Break S-Line, B7, 2.0TDI 136cp, 2006, BRF
    Ok acum sunt in Tm, imi puteti spune ceva service-uri pt schimbat distributia? am sunat la Ovarom si ei nu vor sa imi faca daca am eu piesele ca nu pot sa imi dea garantie. Deci la cine ma pot duce care sa imi faca cu piesele luate de mine?

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nesimtitii de la Ovarom vor sa faca profit si pe magazin, nu numai pe service.
    In fine, cate zile ai la dispozitie? Posibil sa te rezolv saptamana viitoare la mecanicul meu.

5. Koss30 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara / Paris
    Masina:
    Audi A4 Break S-Line, B7, 2.0TDI 136cp, 2006, BRF
    Merci mult dar am vorbit deja cu Zoli si imi face el. Nu am mai intrat pe forum o vreme si nu am vazut ca mi-ai raspuns ca te contactam. Multumesc oricum pt sfaturi si pt dorinta de a ma ajuta.

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Bun, ii spusesem de tine saptamana trecuta cand am avut ceva reparatii la atelier insa a ramas sa suni. Daca ai vorbit deja, si v-ati inteles e bine, Bafta! ;)

7. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    NU recomand autocolizion de la iesire din dumbravita. sa-l ocoliti cat puteti.

Recomand in schimb Saverox Ad Garage www.saverox.ro
    Lucreaza foarte bine baietii si timpul de asteptare este minim. Preturile sunt decente atat pe casco cat si in regie proprie si personala. Se ajunge la el iesind din Timisoara pe sagului, iar la reprezentanta Mercedes faceti dreapta si mergeti cam 1 km. Este pe stanga.

La Coco design pe care-l recomandati, se vopseste bine, dar am avut probleme cu cei care monteaza/demonteaza... nu prea lucreaza bine si rup plastice, suporti, nu acorda importanta detaliilor. De asemenea pretul pe casco a cam fost umflat.

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Am fost la Saverox pentru o oferta de pret. Am plecat de acolo cu o oferta aproximativa (aprox 400-450 ron piesa) - nu stia sa imi spuna exact cat costa, urmand sa ma sune maine altcineva care e posibil sa ma cheme din nou sa vada si el masina.
    Nu mai zic ca s-a uitat la masina o persoana, care nota fiecare piesa apoi a intrebat in repetate randuri 2 vopsitori daca o sa iasa piesa sau nu. Raspuns: "nu stiu... cred ca da..."
    Apoi mi-a aratat 2 X3-uri care erau la vopsit... ori nu e primul service care lucreaza la masini de 50.000-80.000 euro si care la final face o lucrare de cac*t.
    Am intrebat cu ce vopsea lucreaza si mi-a spus ca depinde de pret. L-am intrebat care e cea mai buina vopsea a lor si un alt vopsitor mi-a spus ca nu au decat "dintr-aia buna"... Cand am insistat cu marca de vopsea mi-a spus Autocolor. Eu nici nu am auzit de marca asta... Mia zis ca e la acelasi nivel cu Standox si Glasurit.
    Personal, nu m-au convins sa imi las masina pe mana lor.

9. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    eu am dus 3 bmw-uri acolo si au iesit perfect, ca din fabrica, fara defecte si pretul pe piesa a fost 300 sau 400 RON, in functie de piesa/culoare.
    eu am discutat acolo DOAR cu persoana de la receptie care facea receptiia/predarea/pretul lucrarii si nu a intrebat pe nimeni, fiind capabila sa-mi raspunda la absolut orice intrebari.
    la tine nu stiu ce s-a intamplat, probabil ai fost cand erau ei la inceput cu personal nepriceput... eu am fost in toamna anului trecut si am fost foarte multumit.

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    robytza, intamplarea e proaspata, am fost azi si am discutat cu persoana de la receptie.

11. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Ciudat.Eu nu am avut astfel de probleme cu ei. Cazuri si cazuri se pare la orice service. Oricum, ei sunt singurii la care mai am incredere sa merg.

12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Am vopsit si eu la Foxpaint. E ok, au tarife bune si lucrarea a iesit bine, personal sunt multumit.
    Singura chestie care nu imi place e ca la vopsirea barilor nu obisnuiesc sa le demonteze. Pentru mine asa ceva e inadmisibil, insa le-am demontat in proportie de 90% si le-am lasat ca sa nu munceasca la demontare. Evident remontarea (ma refer la suruburi ca de montat pe masina s-a montat), le-am facut eu.

13. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ai vopsit barile si pragurile? Ma bucur ca esti multumit, ti-am zis ca raport pret/calitate sunt foarte OK.

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Da, barile si pragurile.

15. 4AUDI Silver Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 Avant, 2003, 1.9TDI, 131CP
    In 25 iulie am depus cererea pt. dezpagubire si in 7 sept. mi-au virat banii. Teoretic ar fi trebuit sa mi-i vireze in maxim 10 zile...
    Totusi, cica sunt norocos ca a durat asa putin... poate si pt. ca am facut o reclamatie la CSA acum 3 saptamani cand am vazut ca au depasit cele 10 zile.
    Acum as mai putea sa cer 0.2% pe zi penalizari pt. depasirea celor 10 zile dar nu-i poate obliga nimeni sa mi le plateasca decat instanta si pt. 400 lei cat ar fi penalizarile alea nu ma complic cu judecati, avocati, etc...

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu te complici pentru 400 ron? De ce, aia nu sunt banii tai? Da-mi si mie 400 ron daca ai atatia bani incat faci cadouri de genul asta.
    Am 2 prieteni care au patit exact la fel. Si ei stau cu mainile incrucisate dupa ce au primit banii cu intarzieri. Daca toti stati si le inghititi intarzierile atunci vom fi tratati in continuare la fel - ne vor lua banii (din ce in ce mai multi) si ni-i vor da inapoi... cand au ei chef si cat au ei chef.
    Daca la tine e gresit ceva in asigurare, sau daca ai avut cauciucuri altfel decat omologate sau daca ala ce te-a lovit a fost beat, asigurarea se spala pe maine imediat si iti impinge in fata detaliile asigurarii si legea. Chiar si pentru reparatii de 200 ron. Iar tu nu te complici sa iti ceri drepturile? Chiar nu pot sa te inteleg...

17. 4AUDI Silver Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 Avant, 2003, 1.9TDI, 131CP
    ovidiu, iti inteleg opinia si o respect dar, pt. banii astia am dubii ca voi gasi un avocat care sa ma reprezinte... si avocatul trebuie platit si chiar nu mai vreau sa stau cu bani blocati cel putin 1 an cat dureaza un proces.
    uite, de ex. pt. taxa de inmatriculare am apelat la avocat si mi-am cerut dreptul, dar acolo era totusi o suma...

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sa stii ca nu toti avocatii cer banii inainte, ca si fetele de la periferie.
    Eu am impartit venitul meu procentual cu avocatul de la bun inceput. Tot ce am platit inainte au fost timbrele, adica aprox 70 ron. Restul, conform contractului DUPA ce primeam banii. Pierdem procesul, pierde si avocatul onorariul. Pai nu? Ne asumam riscuri reciproc, nu doar unul din noi!

19. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    baieti unde sa schimb si eu ambreiaj, volanta, in conditii de profesionalism si competente multumitoare ?
    nu ma intereseaza autorizatii rar sau facturi ... doar sa stie meserie si sa lucreze atent si ca la carte.

20. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Pot sa iti dau nr de tel a celor doi mecanici de care stiu eu ca fac treaba buna. Daca esti interesat lasa un PM.

Distribuie pagina asta