1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Service sau Mecanic auto bun - Electrician Auto - Tinichigerie sau Vopsitorie in Timisoara

Discuție în 'Service' creată de orgonaskaroly, 29 Oct 2007.

1. CheGuevara

CheGuevara 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi a4 b6 2004
    dukuxxl Nu am auzit de el da sunt mulțumit cum a iesit masina facuta la Dinamo pe Calea Lugojului. Daca esti din Timișoara ne întâlnim sa o vezi sa iti faci o idee.

Ultima editare de un moderator: 31 Dec 2013
  2. Raducu

Raducu 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    S3
    Stau in tm dar momentan sunt la tara in cs.a vopsit-o asa cum e sau a dat jos fiecare element?te caut cand ajung in tm

3. colind 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    b8 avant,2.0 TDI,2009,cagb
    Salut,

am reusit ca un bou ce sunt sa-mi zgarii aripa fata ,e luata vopseaua pana la tabla pe catziva cm si e un pic indoita aripa....stie cineva un service/tinichigerie/vopsitorie in Timisoara mai ok? sunt negru de nervi..:(

4. marianmarian12 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    A4, 19tdi, 2002
    Vopsitorie Auto Profesionala Timisoara

cine vrea un vopsit calumea mergeti aicia cu incgredere si preturile sun fff ok
    http://vopsitorie-auto.ucoz.ro/

5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Unde e situat service-ul?

6. CS59DAN

CS59DAN 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    a4 b7,2.0TDI,2006
    Eu am fost la iesire din Mosnita spre Buzias undeva pe dreapta la niste hale,lucreaza foarte bine tipum ,doar ca are preturi mai mari...

7. edric

edric 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4, 2005, 116 cp
    Vopsitorie buna in Timisoara

Salut,

Am o aripa indoita, zgarieturi diverse. Imi puteti recomanda o vopsitorie ok (pret calitate) in Timisoara?

Multumesc,
    Alin.

8. mariobos

mariobos Bronze Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    AUDI A6 4F-A4 B8 Facelift
    Salutare,stiti un mecanic bun care repara cutii de viteze ? Cutie de golf 5 manuala trebuie un rulment schimbat ca huruie... Daca stie careva va rog sa ma anuntati mersi anticipat !

9. Airborne 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6 avant, 2.0 tdi, 2012
    Buna,
    O reprezentanta civilizata in timisoara, Arad, Oradea sau in Ungaria pentru un a6 avant 2012? unde imi recomandati? ar fi nevoie cred ca de reprezentanta deoarece pina in octombrie mai este in garantie,s au sa nu ma duc la ei?
    Mersi anticipat.

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Iti recomand la Audi Szeged, in Romania e bataie de joc.

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Airborne vezi cai ai adresa de la reprezentanta Audi Szeged aici in aceasta arie. Mergi acolo. Cauta cu putina rabdare adresa. Bafta

12. aurelrusu 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi | A3 Sportback | BLS | 1.9 TDI | 2007
    service cu plata in rate in Timisoara

salut colegi,
    trebuie sa schimb kitul ambreiaj la masina mea audi a3 2007 1.9 tdi - si singurul service despre care stiu ca pot plati in rate folosind un card de cumparaturi este Porsche Romania - dealer Audi.
    voi mai cunoasteti / recomandati un service de incredere care are utilajele si know-how-ul necesar sa schimbe kitul ambreiaj plus roata volanta ... si care sa accepte plata in rate?
    multumesc anticipat pentru fiecare raspuns,
    urri

13. Airborne 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A6 avant, 2.0 tdi, 2012
    Mersi mult.

14. aurelrusu 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi | A3 Sportback | BLS | 1.9 TDI | 2007
    salut colegi,
    va rog, imi puteti recomanda un service in TM unde sa schimb kitul de ambreiaj la masina din semnatura?
    multumesc mult pentru raspuns
    urri

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Uite aici la 0726364681, e userul Danubius.
    Diaconu Coressi nr 16.

16. K3nT Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4B6 1.9TDI AVF 2003 Berlina 155HP 1BV ; A6C7 Avant Quattro 2,0 TDI -DDDA-2018
    Ce părere aveti de service-ul PitStop de pe Rebreanu?a avut careva experiente pe acolo?:)momentan vreau sa imi schimb doar plăcuțele si discuri frana fata la ei,ca manopera mi-au cerut 170 RON....nu stiu daca e mult sau putin...nu am avut experiente prin service-uri pana acuma.
    Pe viitor as vrea sa imi schimb la ei si distributia.
    Daca aveti si alte recomandari.....in materie de service aștept pareri.

Mersi

17. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    tot ce tine de roti poti face la ei... altceva nu

18. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
    Eu am avut ceva treaba pe la ei, mai demult, e drept, cu fosta masina, si n-am avut probleme. Se intampla in urma cu 4-5 ani. Doar ca imi amintesc ca mi s- au parut cam scumpi.

19. K3nT Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4B6 1.9TDI AVF 2003 Berlina 155HP 1BV ; A6C7 Avant Quattro 2,0 TDI -DDDA-2018
    Pana acuma ca si service nu am luat contact decat cu auto ovarom la care am facut doar schimb de ulei si filtre,un alt service a fost bogmiradi la care am fost cu vechea masina(golf IV),problema:masina nu mai trăgea,aici am mers prin intermediul unui prieten care a lucrat acolo ca tinichigiu...am mers cu el intr-o sâmbăta dupa ce a sunat acolo si am stabilit sa ne întâlnim cu un mecanic bun de acolo sa vadă masina si sa o pună pe tester...am așteptat dupa tip cateva ore...bineînțeles nu a binevoit sa vina ...cu toate ca l-am sunat de cateva ori si a promis ca ajunge...in fine nu am plecat de acolo cu o impresie buna dar asta e.
    Programul de lucru nu imi permitea sa merg cu masina in service sa pierd timp pe acolo l-am rugat pe prietenul meu sa imi ducă masina...zis si facut.
    A dus masina luni acolo...a pus-o pe tester...verdict catalizator înfundat...ok imi zice pretul prin telefon...ii zic sa o repare....a zis ca durează ceva timp ca pune o soluție si trebuie sa stea cateva ore,am lăsat masina peste noapte acolo,a doua zi prietenul merge sa ia masina...mi-o aduce acasa dau o tura cu ea se aprinde martorul check engine,mecanicul l-a atenționat ca este posibil sa se aprindă dar nu e o problema...mergem la el si il stinge din tester..zis si facut am mers la el l- a stins,bineînțeles la scurt timp s- a aprins iarăși,nu am mai avut timp sa merg atunci si oricum nici el nu mai era acolo.
    L-am sunat si i-am zis ca ne întâlnim a doua zi.Masina a inceput sa tragă ca la inceput dupa reparatie,numai ca in afara martorului aprins se auzea si un fâsâit ciudat de la motor..zgomot care nu il mai auzisem pana atunci.A doua zi merge prietenul meu sa o pună pe tester si l-am rugat sa il pună pe mecanic sa se uite si de unde se aude acel fâsâit.pune masina pe tester si ce crezi:sonda lambda 1 defecta...hmm ciudat...ma suna imi zice...ce sa fac am zis o sa cumpar una si o schimb,dar totusi acel fâsâit de unde vine...dupa ceva insistente o ridica pe elevator se uita si ce crezi....galeria de admise fisurată....ce sa mai zic..ma gandeam frate cate probleme mai găsește asta asa deodată...in fine ii zic sa o repare,sa o sudeze...si cand termin lucrul trec pe acolo sa le platesc(200ron atât mi-au cerut).dupa ora 17 ajung acolo si ce crezi...masina era in curte,băieții reparau la alte masini,ii întreb daca e gata ..bineînțeles ca nu,răspunsul lor:ne-a fost frica sa desfacem suruburile care intra in chiuloasa ca risca sa se rupă si apoi alte probleme.deja începuseră sa ma ia dracii stăteam cu masina in service de 2-3zile pt. o problema mica dupa cum au zis la inceput.
    A încercat el sa imi arate ca nu se desfac...tot evita sa își asume o vina in cazul in care se rup..i-am luat cheia din mana si m-am apucat sa le desfac eu pe propria răspundere..le-am desfăcut pe toate,se uitau toti ca broasca la bariera cum ei 10 mecanici nu au reușit si le desfac eu,au inceput bineînțeles sa bage de la ei ca au dat cu spray si ca de aia am reușit eu sa le desfac..in fine.
    Era deja ora 19 si le-am zis sa se apuce sa demonteze ce trebuie si sa sudeze galeria,bineînțeles s-a găsit un mare mecanic care trebuia sa se ocupe de masina mea,frustrat ca eu am reușit sa desfac suruburile,ca el nu mai face nimic ca sa vin in alta zi si chestii de astea...ca e deja târziu si el pleacă acasa.
    Nu știam ce sa fac...sa rad sau sa il dau cu capul de masina..l-am rugat civilizat sa nu ma lase cu lucrarea rezolvată pe jumătate...dar tot asa ma lovesc de refuzul lui..ca daca vreau sa mai facă ceva ma costa 400ron...omul era si băut asa ca l-am lăsat in pace si am rugat un alt coleg sa se ocupe de lucrare..bineînțeles ca cel mai inainte menționat a mai avut ceva de comentat,el era un fel de minisef pe acolo...in fine pana la urma s-a apucat acel coleg de lucrare,a dat jos galeria,altul a sudat-o si haide rpd sa o punem sus...le zic sa se mai uite odată la ea sa nu aibă mai multe fisuri...se uita si ce crezi mai avea vre-o doua găuri mici....daca o puneam sus era super....o mai dădea odată jos:))
    In fine cu chiu cu vai strânge si ultimul șurub,il pun sa o pune pe tester din nou sa vedem daca între timp am mai apărut si alte probleme...zice ca nu....stinge martorul care bineînțeles la plecare se reaprinde...il întreb cat ma costa...nu imi ia nici un ban..a zis ca e lucrarea lu "sefu lui" si lui trebuie sa ii platesc..el plecase deja asa ca am zis ca trimit a doua zi pe prietenul care m-a dus la ei sa ii plătească,i-am dat 400ron la el sa ii dea la "miniseful " ala....am zis ca nu vreau sa se certe cu ei fiind foști colegi cu cei de la service,pana la urma nu i-a luat decat 200 RON spunând ca seara trecută a fost beat..bla bla
    Ziua următoare am mers si mi-am cumpărat o sonda lambda si m-am apucat sa o schimb singur,ce credeți cand o desfac pe cea defecta avea capătul ce intra in galerie strivit la propriu,exact cum ai da cu ciocanul in ea...in fine mi-am dat seama ca băieții au schimbat-o cu una defecta...dar ce rost mai avea sa merg peste ei ca oricum nu ar fi recunoscut.
    Nu mai zic ca pe lângă probleme mentionate mai sus am mai plecat de acolo si cu masina zgariata in cateva locuri,bineînțeles ca le-am zis de asta dar nicidecum nu au recunoscut....acolo se lucrează mult dupa program dar cel mai mult se bea ..toti sunt cu berile in bot si lucrează la masini....
    Cam lunga povestea mea...dar cred ca merita sa știm cu toții de care service-uri sa ne ferim,eu unul nu mai calc pe acolo nici gratis:)

Ultima editare: 22 Sep 2014
  20. bogdan_TM

bogdan_TM 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 | 2008 | 2.0 TDI (CAGA)
    Multumim K3nT! E bine de stiut. Deci BOGMIRADI e service-ul problema, nu?

La Auto Ovarom am fost si eu odata pt un schimb de ulei si mi se parea totul foarte organizat si ok.

O zi frumoasa la toti!

Distribuie pagina asta