1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Service sau Mecanic auto bun - Electrician Auto - Tinichigerie sau Vopsitorie in Timisoara

Discuție în 'Service' creată de orgonaskaroly, 29 Oct 2007.

1. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    La Ovarom ducem noi masina de firma, nu vrei sa stii preturile practicate, si de fiecare data cand am fost, erau oameni nervosi, ba ca la unul i-au schimbat un injector, ba la unu ceva cu computerul de bord, etc. Au camere video peste tot, dar nu stiu cu ce ne-ar incalzi. De exemplu dupa schimbul ultimul de ulei si filtre, tot curgea motorina...cica nu ar fi fost de la ei (desi inainte nu a existat problema). Au schimbat ceva furtune, si uite asa au mai scos un ban.
    Si la ulei si filtre au ei inclusa si manopera, exemplu: filtru polen pe forum 40 ron, la ei e 90 ron.

Ce ma dispera pe mine e ca dupa o reparatie, apar inca 100 de probleme la scurt timp. Paraca ne-ar face abonament dupa prima vizita.

La PitStop a fost cineva sa isi faca distributia, nu a iesit prea bine.

Eu unul nu mai las masina singura la nici un service/mecanic. Nu mai am incredere.

Ultima editare: 23 Sep 2014
  2. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B9 - 2016 - 2.0 TDI 190 CP - avant - S-Tronic, DETA
    Io am programare la reprezentanta la Porche pt vineri, la schimbarea uleiului din cutia multitronic. Tineti-mi pumnii! :)

3. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Pai cand mi-am schimbat eu uleiul la cutie, mecanicul mi-a spus ca mai intai sa vorbeasca cu colegii sa vada cat au si ei strans. Iti imaginezi de unde strang baietii...
    Porche de pe Lugojului, nu?

4. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Da, dar altundeva mi-a fost frica sa merg. Si multi nici nu se baga din cat am intrebat.

5. bogdan_TM

bogdan_TM 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 | 2008 | 2.0 TDI (CAGA)
    Daca ai putin timp de 'pierdut' pe drum, eu zic sa mergi la Szeged. Am auzit numai lucruri bune despre reprezentanta Porsche de acolo. Eu inca nu am reusit sa merg, dar la urmatoarea lucrare care necesita reprezentanta, eu acolo voi merge cu siguranta.

6. midsummer

midsummer 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2011, 2.0TDI CAGA, Multitronic
    Eu pana acum am incercat asa:
    - Ciclop pt revizie de ulei motor si filtre (preturile au fost decente, calitatea lucrarii buna desi n-a fost nimic complicat)
    - Reprezentanta Suzuki (pe iesirea spre Lugoj) pentru verificare generala, curatare EGR si clapeta de acceleratie. Au un mecanic foarte priceput si deschis la minte. Tipul lucrand in trecut la Skoda si Audi stia destul de bine care ar fi posibilele bube ale modelului. Foarte multumit per ansamblu de calitatea serviciilor si de cum arata service-ul. Singurul dezavantaj e ca nu prea e in oras.

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Reprezentanta Suzuki e chiar aproape. Iar despre schimbul filtrelor eu iti recomand sa o faci personal. Hai, fie uleiul sa o faci undeva dar restul, cum ai spus si tu, nimic complicat.
    Despre Ciclop am numai pareri negative.

8. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Gata, am scos masina din service si sunt fericit ca e intreaga. Pt cei care n-au fost pe faza, am avut programare la reprezentantza pt schimbul de ulei si filtru la cutia multitronica (cel de la 180,000 km).
    Au fost ceva probleme cu pretzul. Aveam o oferta mai veche de la ei (cam de juma de an) in care-mi ziceau 1250 lei. Acu o saptamana am sunat si mi-au zis 1370, ok, am facut programare. Azi dimineata am dus masina, mi-au zis ca de fapt o colega de-a lor mai noua mi-a facut oferta si a uitat sa puna ceva si pretzul real e 1430, iar cand m-au sunat pe la 12 sa merg dupa masina mi-a zis ca totalul e 1493 lei pt ca au mai pus nu stiu ce surube si un o-ring si un sprei pt frane, de parca le-am zis sa se uite la frane. Stiam ca in general sunt angajati tot felul de ametiti la reprezentantze, asadar nu m-am mirat foarte tare.
    Ce m-a enervat a fost ca nu mi-au resetat mesajul din bord, cel cu SERVICE DUE. Am vorbit pana si cu directorul de service si mi-a zis ca daca reseteaza chestia aia e ca si cum el si-ar lua responsabilitatea ca mi-a facut o revizie completa care include nu stiu cate chestii si el nu se baga la asa ceva, nici chiar daca platesc suplimentar. I-am zis "si vi se pare normal ca pt chestia asta sa merg la un alt service?", le-am batut obrazul si am iesit de la ei. Nici nu cred ca o sa ma mai prinda pe acolo.
    Asadar, Ovi, crezi ca ma poti ajuta cu resetarea mesajului ala? Merci!

9. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Daca nu poate el, iti resetez eu. Numai sa fiu prin zona (Lipovei)

10. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Perfect, mi-ar conveni si mie f tare pt ca stau pe aproape (Aradului). Te caut pe privat.

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Se poate, cum sa nu. Acuma apelezi si tu la care doresti. :) E bine sa ai mai multe optiuni.

12. Alinboldea

Alinboldea 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A4 b8 Avant 2.0 TDI 143 CP 2011 caga
    Salut Ovidiu,trebuie sa schimb sapt viitoare distributia la masina si am luat kitul de la ciclop,ei au zis ca imi schimba ei distributia dar nu prea stiu nimic de service-ul lor,daca poti sa-mi dai un sfat sau unde sa o schimb.....ms

13. M3K

M3K 4th Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Eu mi-am schimbat distributia la un baiat care lucra la un service in zona Mehala, la iesirea spre Jimbolia, acuma si-a facut service acasa, la Sacalaz.
    Se pricepe foarte bine si are preturi mici. Daca te intereseaza iti dau nr lui.

14. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Salut baieti,

Nevasta unui amic tocmai a luat carentul, asa ca mi-a tras un sut cand facea manevre de parcare pe langa masina mea.

Pe cine recomandati pentru putina tinichigerie si vopsit cateva (bari, usa spate, aripi fata) componente?

15. Valemoto81 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    A4 2.0tdi 2009 & 406 Coupe V6
    Mi-am cumparat faruri originale cu calculatoare xenon si leduri , si becuri d3s , cine ma poate ajuta cu un sfat unde le pot monta in Timisoara

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ai avut xenon din fabrica pe masina? Daca da, sunt plug and play si te pot ajuta eu sa le montezi. Daca nu ai avut, vei avea niste erori intrucat dupa codare, centrala electrica nu va vedea calculatorul de xenon, respectiv senzorii de autoleveling.

P.S. este topic dedicat farurilor, aici e vorba de recomandari mecanica/vopsitorie Timisoara.

Ultima editare: 8 Dec 2014
  17. cristy_sorin

cristy_sorin 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    a6 c7 177cp
    astept si eu sa ma ajute cineva cu un mecanic bun in Tm da nu Zoli ca am fost la el si nici nu s-a uitat la masina,are un baiat Razvan care nu are habar!!!!!

18. Hilfiger

Hilfiger Platinum Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Nissan QQ J12
    Mai poti incerca la Adi , sta in Ghiroda. Are atelerier si acasa, ziua lucra la reprezentanta Audi. Problema e ca nu lucra cu tester, si aduce nu stiu ce coleg care iti ia aiurea 100 ron.
    Mai mult de atat nu am ce recomanda in afara de mers la Unguri.

Tel 0741112574

19. cristy_sorin

cristy_sorin 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    a6 c7 177cp
    am fost si la Adi in ghiroda!ma poate ajuta cineva cu adresa si un nr de tel de la unguri?

20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP

Distribuie pagina asta