1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Service sau Mecanic auto bun - Electrician Auto - Tinichigerie sau Vopsitorie in Timisoara

Discuție în 'Service' creată de orgonaskaroly, 29 Oct 2007.

1. Songoku17

Songoku17 3rd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A 6,2500 TDI-163 hp,2004
    Salutare ,
    Despre reprezentanta AUDI de pe Lugojului pot sa va recomand sa nu mergeti,arata bine ,constructie relativ noua ,dotari excelente doar personal care lasa de dorit ,si asta pe banii nostri daca gresim cumva si apelam la servicile lor ,am fost cu TT-ul si nu mai merg acolo nici daca imi executa manopera GRATUIT !!!

Nici cu AUTOCLUBUL nu e mai bine ,din pacate :(

2. flavio28 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    Audi A4, 1600 benzina, 2003
    Sa va spun ce am patit..desi nu ma asteptam
    Am avut ceva probleme cu masina..si inca mai am
    Furtun recirculare gaze ulei..rupt( bucata acordeon) si pierdere antigel
    Merg la Autoclub, deoarece am mai fost si desi au fost mai scumpi...mi-a placut cum au lucrat..insa de data aceasta
    Am comandat furtunul..costa 205 ron
    Merg sa duc masina la reparat, intreb cam cat costa..."cat sa coste..cu montaj , nu mult, intr-o ora e gata"
    Dupa o ora mi se spune ca nu se poate monta furtunul decat daca se da jos galeria si ca asta dureaza cateva ore, plus ca pretul va fi cam 530 ron.
    Le zic ca nu imi permit ca nu ma asteptam la asa pret, ca sa imi zica ca ei deja au demontat galeria si ca sa nu-mi fac probleme ca mi se ofera reducere si la manopera si la piese.
    Bun..da-ti bataie, si daca tot faceti..vedeti ca pierd antigel si nu stiu pe unde, verificati...mecanicul..un nene carunt..am vazut ca pierzi antigel..pe la flansa din spatele motorului( nu stiu care; pe factuar e trecuta flansa antigel)
    ..cat ar costa flansa..?? cam 20 ron..dar nu avem si daca vrei poti lasa masina pana vine piesa..si oricum ca sa schimbam flansa iarasi trebuie demontata galeria, si daca tot demontam galeria sa iti montam furtunul, rezolvam si flansa.
    Am lasat masina, si vin sa o iau cand e gata
    Si acuma surpriza: pret factura 829 ron..pe factura: multe furtune, 2 flanse, demonat si montat galeria de 2 ori, 1,5 litri antigel..factura umflata la greu
    DAR..da-i romanului mintea de pe urma..nu verific sa vad ce au facut decat cand ajung acasa..cand ajung acasa...vad ca FURTUNUL nu era schimbat ci adaugat...peste bucata lipsa din furtun, au pus un alt furtun mai gros si l-au prins ion coliere...antigelul era sub minim, deci ma indoiesc ca au completat ceva, si evident ca pun sub semnul intrebarii toate operatiunile trecute pe factura...TEAPA pe fata
    Azi merg sa intreb ce fel de furtun e ala care e pus pe masina, pentru ca nu este furtunul cumparat de mine...si eventual s-ar putea sa dau cu cineva de dulap pe acolo..
    incerc sa pun si o poza sa vedeti lucru de reprezentanta..sper sa reusesc..si revin cu detalii

L.E.

Tocmai am venit de la service. Explicatia: cica asa trebuie sa fie furtunul..adaugat..asa vine de la constructor..vezi doamnne are o eticheta pe el si atesta ca e ok asa. :( O sa merg la o reprezentanta sa comand un alt furtun si daca nu este la fel...daca este..o sa imi cer scuze. Dar ma indoiesc ca din fabrica vine cu adaugituri, cu prindere in coliere.

Ultima editare de un moderator: 19 Sep 2011
  3. Songoku17

Songoku17 3rd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A 6,2500 TDI-163 hp,2004
    TE-au pacalit si sigur nu pe putini bani :Flush:

4. flavio28 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    Omul din greseli invata...sa-mi fie invatatura de minte:)))

5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Deci prima oara ti-au spus ca nu costa mult, apoi ti-ai spus 500 ron apoi te-au taxat 800 ron. Nu inteleg cum ai putut accepta 500 ron, e enorm... ce sa mai zic de 800... iar apoi, stai ca nici antigelul nu era completat si nici furtunul nu e cum trebuie. Cum sa fie din fabrica adaugat cu coliere?
    Si acum pe bune, nu stiu exact cum arata locul in care vine montat furtunul insa, chiar trebuia demontata galeria de admisie?

Si inca 2 intrebari:
    - de ce s-au apucat de demontat galeria daca nu au primit inca acceptul de reparatie din partea ta? Trebuie sa ii pui sa o monteze sus, bineinteles fara plata.
    - de ce ai platit demontarea galeriei de 2 ori daca tu ai lasat masina acolo pentru rezolvarea ambelor probleme TOCMAI ca sa nu se demonteze galeria de 2 ori? Deci nici nu te-ai folosit de masina pana ti-a venit flansa si ai platit si 2 manopere...

Si acum un sfat gratuit in legatura cu reparatia furtunului: ia diametrul furtunului si du-te la un magazin de piese Dacia/ARO si cu circa 18 ron poti cumpara o bucata de circa 1 metru de furtun de care iti trebuia tie, astfel ca iti schimbai tie furtunul si la inca vreo 3 benzinare ca ale tale... si aici pe forum sunt 2 persoane care pot sa confirme cat de bine le sta lor pe benzinare un astfel de furtun.

6. flavio28 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    re service

Ai dreptate in ceea ce zici..dar tinand cont ca am mai foist la ei si am fost super multumit..nici macar nu m-am uitat ce scrie pe factura decat dupa ce am observat ca este ceva in neregula cu furtunul
    Referitor la ceea ce ai zis de cumpararea unui furtun...e corect..dar am zis sa ii pun piesa originala , sa nu "carpesc" masina cu tot felul de improvizatii romanesti..dar mai bine ascultam instinctul si pe cei care m-au sfatuit asemeni sfatului tau.

La service a fost in "halul " urmator

Cand am fost sa fac programarea.cel ce se ocupa de programari ma intreaba pe mine cum se monteaza furtunul?? usor sau greu;). Cel care a preluat masina a zis ca dureaza o ora si ca manopera nu e mare si oricum mai imi face reducere. Dupa o ora vine si imi zice ca montajul furtunului se face destul de greu, ca nu ai cum sa il montezi fara sa dai jos galeria, are un capat ce se monteaza in partea superioara a blocului motor, si un capat in partea inferiaora a motorului.

Nu sunt mecanic sa stiu daca se putea monta si fara demontat galeria insa cand m-am dus sa vad care e treaba, mecanicul deja a dat jos de pe masina..erau toate imprastiate. Ora de manopera este de 178 ron pe ora..total piese m-a costat 250 ron restul pana la 823 ron a fost manopera si tva.

Cand am fost sa ridic masina am fost pus in fata faptului implinit si datorita celor 7 ani de acasa si bunului simt ..am acceptat in speranta ca desi am platit niste bani destul de multi, mi s-a facut o lucrare de calitate.

Nu ma deranjeaza ncii ca am dat atattia bani, nici ca a stat masina 2 zile in service (cu acordul meu desigur, pentru ca nu aveau pe stoc o piesa si pana a venit) ma deranjeaza doar faptul ca am fost pacalit si luat de fraier cu zambetul pe buze si cu un tupeu fantastic. Dar imi este invatatura de minte. Omul cat traieste invata si tot prost moare. :)

Ultima editare de un moderator: 27 Sep 2011
  7. Dr0ps2000 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 2005
    Se poate sa imi recomandati un mecanic priceput care sa imi schimbe/repare Pompa de ulei la un A4 2.0 TDI (nu vreau sa intram in discutii ca se repara , nu se repara , ca se strica repede ca nu se strica) ?
    Este o operatiune destul de dificila cei care au avut problema asta stiu despre ce este vorba . Va rog daca ma puteti ajuta cu un numar de telefon , o recomandare ceva ... Multumesc anticipat !

8. modotm 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A3, 1.6 benzica, 2000
    Salut. Are cineva detalii despre Dan (Danubis)? Vreau sa fac o diagnoza la un A3 benzina 2000. Am o problema cand accelerez imi da rateuri ma zguduie ca si cum s-ar ineca motorul. Ieri s-a aprins un martor in bord. Am inteles de aici ca Dan se ocupa cu diagnoze. Merci

9. mariobos

mariobos Bronze Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    AUDI A6 4F-A4 B8 Facelift
    Salut,

Uite aici numarul lui de telefon este super ok tipul: 0728 988 279

Ultima editare de un moderator: 13 Oct 2011
  10. Dr0ps2000 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 2005
    Unde pot sa duc turbina la reconditionat in Timisoara ? Stie cineva ceva despre K-Turbo ? Am gasit pe google ... Multumesc

11. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Toata lumea la ei reconditioneaza/curata turbina! Eu de doua ori am curatat-o la ei. Recomand!

12. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Exact.Nenea e priceput;si eu duc una saptamana ce vine.

13. Dr0ps2000 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 2.0 TDI, 2005
    Multumesc , luni o sa sun sa vad daca poate sa o faca si pe a mea. Multumesc mult pentru sfat

14. gabriel2012 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    a4,1.6,adp,1995
    Salut, stiti cumva unde pot sa schimb si eu uleiul din cutie(A4B5 ,95),am vorbit cu 3 mecanici si nici unu nu are cheia,daca se poate undeva unde nu-i asa aglomerat?

15. markosss

markosss 1st Gear Member

Locație:
    moldova noua
    Masina:
    AWX, 1.9, 131 cp, 2001
    Vopsitorie buna in Timisoara

Am mare nevoie de o vopsitorie auto buna in Timisoara,,cine cunoaste il rog sa mi recomande. Am lovit un caine si trebuie schimbata aripa dreapta fata si bara si vreau sa iasa bine lucrarea:anbet:

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Iti recomand Auto Coco Design insa si pretul e pe masura.

17. markosss

markosss 1st Gear Member

Locație:
    moldova noua
    Masina:
    AWX, 1.9, 131 cp, 2001
    Reprezentanta Porche mi-a facut o factura proforma in valoare de 3.471,58 lei. :(

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Doar vopsitul barii si a aripii? Sau si piesele?

19. markosss

markosss 1st Gear Member

Locație:
    moldova noua
    Masina:
    AWX, 1.9, 131 cp, 2001
    si cu piesele

iar cei de la auto coco design mi-au facut calculatie la 3.782 lei cu piese cu tot. :(

Ultima editare de un moderator: 8 Dec 2011
  20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Vezi si la Cibatex, str. Horia.

Distribuie pagina asta