Ti se pare mult 240000km pentru A8 din 2007? Masina depinde cum a fost intretinuta nu neaparat anul. Da cateva exemple de masini si atunci ne putem da cu parerea.
Se poate cumva sa vad daca masina care vreau sa o achizitionez a facut reviziile la Audi sau a avut ceva reparatii majore ? adica stiu ca se poate dar trebuie cineva care lucreaza la reprezentanta sa bage VIN-ul in sistem.
Nu se poate afla decat la dealer. Poti afla doar cu interventia unei cunostinte, prieten, etc sau cu actele de proprietate in mana. La tipul de masina pe care-l cauti, sansele sunt foarte slim sa fi facut service-ul in alta parte decat la Audi. Vorbesc in calitate de fost proprietar de W12.
Nu ai de unde sa stii unde si-a facut omul reviziile, bine nu ma intereseaza foarte tare unde si-a facut reviziile cat ma intereseaza daca a avut altceva si s-a facut serviceul la Audi. Am gasit 2 masini una 11.000 din 2007 dar e in Bulgaria masina si alta 2008 in Germania lovita, etc., trebuie doar sa ma hotarasc.
A8 W12 2007 aproape full 160k km sau A8 W12 2008 extra full 90k km dar lovit dreapta fata ? Multumesc
Parca m-ar tenta cea lovita, Reparatia o sa o fac in Germania nu are airbaguri sarite + ca e cam greu sa gasesti o masina SH asa cum o vrei ma refer la optiuni, culoare interior / exterior, etc. Asta e masina : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...900&makeModelVariant1.modelId=11&pageNumber=2
E ok însă Sunt fărâmate cam multe acolo asa pare in poza dar real sigur daunele sunt mai multe ...eu zic ca vei avea nevoie de Trager far capota aripa Wbasto filtre aer debitele si din impact mare minune sa nu fi luat un plasticul pe admisie sa mai ai de schimbat si anexe pe la motor Si la motorul Ala totul e ff scump si greu de reparat Sa nu mainduc de lonjeron si faptul ca e greu cu sugarul si indreptatul in aluminiu ... Alegerea este a dat însă vei bagă multi banii in ea si o Masina lovită rămâne lovită ...
Am vorbit cu neamtul a zis ca in jur de 6000 euro costa reparatia si o sa imi trimita luni poze mai detaliate. Daca e cu indreptat nici nu ma mai intereseaza. Luni o sa aflu ce si cum exact. Multumesc.
Aripi spate ori le umpli de kit ori le schimbi la fel si uși Lonjeron contra aripa dreapta clar trebuie schimbat sudat Etc La noi o capota din Dezmembrari costa 700 euro Perna 400 tot Dezm articulația nu vrei sa știi .. Ai doar 2 elemente care depășesc 1 mie euro acolo prețurile îs mai mari Si îndreptarea daca nu se face in reprezentanta pe Bank special cu laser o faci degeaba .. Aceasta aparatura costa 80 de mii euro doar reprezentanta o are Costul la reprezentanta este extrem de scump Stiu cu ce se mănâncă si A8 este integral tot tot tot din aluminiu daca reparația nu se face in regim de reprezentanta nu va ieși bine si vei bagă bani ff multi si vei ajunge la un prost rezultat si vei fi dezamăgit asa ca ai răbdare tine banii caută una întreaga fara istoric cu avarii Dr astea sunt convins ca vei găsi facă ai răbdare o Masina in care nu trebuie sa bagi banii
isvaly mi-e greu sa cred ca in Germania sunt mai mari preturile mai ales la dezmembrari. am dat asa un sumplu search si fata completa de A8 W12 modelul nou costa 5.500 euro. http://www.ebay.de/itm/AUDI-A8-4H-W...cheinwerfer-/252041894277?hash=item3aaede1985 Nu vreau sa ma contrazic cu tine pentru ca pur si simplu nu ma pricep la mecanica si chestii de asemanatoare, dar eu cam tot ce mi-am luat la unele masini care le-am avut am luat din Germania si nu din dezmembrari. O sa imi dea luni mai multe poze , eventual gasesc un mecanic bun il urc in avion ii dau 100 euro pentru deranj , plec la 7 vin la 5 si aia e vad masina imi zice ce si cum si ma hotarasc daca da sau ba. Iar cu o masina lovita sa stii ca e foarte important cine o face si cum o face. Eu am avut masina personala care a fost lovita, si reparata in USA. Am fost cu ea aici la reprezentanta special sa o verific. Nu vrei sa stii ce mi-au zis astia, ca a fost putin lovita in fata dar masina avea aripi fata schimbate, capota, bara, faruri, radiator, bara spate, stopuri adica a fost lovitura la semafor a intrat unu in spate si a aruncat-o in ala din fata. Iar decat sa fac o masina aici la reprezentanta mai bine imi tai o mana.
Sa știi ca prețurile la a8 ul nou la piese este mai mic decat la acesta Pt ca cel nou momentan nu se vinde oamenii având asigurare Ce ai găsit pe eBay nu este nici măcar 60% din câta ar avea nevoie daca componentele ar fi fost Pt modelul tau Nu as vrea sa o lungim aici daca vrei te lămuresc in privat sa nu facem aici chat PS: fiecare știe mai bine ce vrea sa facă cu bani lui si mai ales cu timpul , eu mi am expus opinia este cam tot ce pot sa fac si daca ma ia cineva in considerare cred ca va avea de câștigat .
Si eu sustin ce a spus Vali, respectiv cea intreaga. Sunt adeptul unei masini cu mai multi km dar intreaga in detrimentul unei masini lovite si cu km putini. Mai ales in cazul de fata cand te uiti la o masina care a costat mult peste 150k euro noua. Cateva costuri rapide aferente acestui motor: Impozit: 8700 ron Ora manopera dealer Audi: 420 ron plus TVA Consum urban: 27% in Drive si 35% pe Sport Costul unui plin de benzina: 500 ron (Rezervor de 90L) Anvelope vara noi: 275/35 R20 Dunlop 4500 ron Anvelope iarna noi: 235/50 R18 Nokian 3600 ron Schimb ulei/filtre: minim 1500 ron plus manopera (nu la dealer) Schimb ulei cutie: 1100 ron cu manopera (ZF Faur Romania) Schimb placute frana fata/spate: 1000 ron plus manopera (nu la dealer) Timbru mediu: raportat la masina din 2007, aprox. 18000 ron Sper sa nu fii dezamagit insa cam asa sta treaba cand circuli cu motor de 6 litri. Confortul si siguranta insa sunt supreme.
wug nu am avut in viata mea masina cu motor mai mic de 3.000 cc. Consumul nu e problema pentru ca masina o sa fie mai mult pentru drumuri lungi undeva la 10-15.000 km pe an. In Bucuresti nu am nevoie de masina decat 1 data pe saptamana cand ma duc la cumparaturi, mai pe scurt in Bucuresti prefer sa merg cu taxi decat cu masina personala din "N" motive. Masina o inmatriculez direct pe Bulgaria, mi-am facut firma, etc., etc. si o inmatriculez acolo pentru ca in Romania nu se justifica nici macar 1 leut din banii care ii dai la stat. Pana anul trecut am platit cate 7.000 ron pe an la stat impozit fix degeaba. Reviziile nu mi se par extraordinar de scumpe adica nu am pretentia sa platesc ca la un Logan. Am gasit alta cu 300.000 km 2008 masina se vinde de Lukoil la 14.000 euro. Am mai intrebat pe forum daca 300.000 km e mult pentru un motor W12 si mi s-a zis ca nu. Eu de exemplu la ultima masina aveam 200.000 km din care 170.000 Km facuti in Romania + drumuri pe afara dar reviziile le faceam la maxim 10.000 km si masina mergea ca atunci cand am luat-o. isvaly luni o sa primesc poze detaliate cu masina lovita. Pot sa ti le trimit sa te uiti pe ele sa-mi zici o parere adica cat de rau a fost lovita ?
Desigur daca pot sa te ajut te voi ajuta in mod gratuit cat si in mod real fata de eventualele cheltuieli ce va trebui sa le suporti daca te decizi la aceasta Masina ...
Atunci esti in liga profesionista domnule. Ma bucur ca sti cum sta treaba si te felicit pentru asta. Daca masina de la Lukoil a fost servisata corect atunci merita atentia. Pretul e nitel cam mare dupa parerea mea. Primul A8 pe care l-am condus era din '96, motor 4.2 si avea fix 300k km. Pur si simplu fabulos se comporta.
deci am noutati raman la una care am gasit-o acum 2 saptamani si nu puteam sa ma inteleg cu vanzatorul pt ca nu stie engleza neam . 2007 , aprox 10.700 euro , 165.000 km , carte service , proprietarul sau fostul proprietar este doctor . ca si optiuni are sa zic 98% din ce poate fi pe un W12 mai putin monitoare in tetiere , lane change assist, frigidder ... in rest are cam tot inclusiv scaune individuale in spate , bang & olufsen etc ... am o singura problema si nevoie de ajutor ... sa verific cumva la audi VIN number sa dorm eu linistit ca nu are 325327932 km cam atat desi mi-e greu sa cred ca are miliarde de km pt ca mi-a dat vin number din prima cand i l-am cerut. asa ca daca cineva lucreaza la audi sau cunoaste pe cineva care lucreaza acolo si ma poate ajuta cu niste info pt WAUZZZ4E37N020907 multumesc anticipat. @wug cu ce anume sa fiu in liga profesionista ? ca vreau sa bag masina pe bg sau ca stiu cu consum , costuri revizie etc ? adica hai sa fim realisti cine vre sa aiba 6.000 motor , 450 cai si sa mearga cu 10% si sa-l coste o revizie 500 ron .... eu masina o iau cel mai mult si mai mult pt ca 1 . imi foarte plac motoarele mari doar benzina , 2. imi place sa am cati mai multi HP care chiar daca nu ii folosesc , cand imi trebuie ma ajuta la maxim , 3. pt fiimea si nevastamea cand mai plecam afara adica oricine stie ca soferul sta comod si in tico ... dar cine sta in spate , la drum lung nu sta foarte bine iar daca nici in masina asta nu ai confort in spate ...... legat de inmatricularea pe bg ... nu vad nici macar 1 singur motiv pt care sa o inmatriculez pe ro , daca din banii mei pe care ii dau anual pe impozit si asigurare as vedea ca se face ceva , as plati cu cea mai mare placere dar in conditiile in care nu se face absolut nimic pentru ce sa-i dau ? poate multi sar in sus ca vai bag masina pe bg ... si care e problema ? o bag pe firma mea , imi platesc taxele la bulgari si aia e .... ca sa nu mai spun ca multi zic vai bg saracie etc acum 5 zile am fost in bg sa-mi fac firma cum am intrat in bg culmea nu gropi , nu mizerie ... cand m-am intors in ro fix sub semnul unde scria mare Romania incepeau gropile si fix o banda ca la noi se pun borduri pe pod la giurgiu in loc de asfalt concluzie , saptamana care vine plec sa iau masina oricum ar fi .... sper ca pana atunci sa gassesc pe cineva care sa ma ajute cu o verificare in baza de date la audi . Multumesc
Liga profesionista => Motoare pe benzina peste 3 litri. La un impozit de 3000 ron si un timbru de mediu tot pe acolo, poate s-ar justifica inmatricularea in RO. In Germania impozitul la un astfel de motor este de 300 euro/an iar pentru un motor de 2 litri de 400 euro/an. Statul german stie ca de la un motor de 6 litri va castiga mai mult TVA numai prin simplul fapt ca mergi la benzinarie mai des unde vei alimenta mai mult decat un motor de 2 litri. Nu mai zic de TVA-ul incasat de pe urma intretinerii la service.
wug statul German stie multe Adica, mai pe scurt, eu am preferat 4 ani sa imi platesc taxe prin Germania cand faceam import din afara UE decat sa platesc in Romania. Mai pe scurt prefer sa platesc in orice alta tara, nu aici. Adica, atunci cand ajung prin tara respectiva si vad ca s-a schimbat una alta parca ma simt mai bine pe cand in Romania platesti, platesti dar pauza, nu se schimba nimic. In fine, nu ma mai consum ca nu are rost. Dobitocii la noi nu s-au gandit: ba daca am pune taxa mica si impozitul mic poate nu se mai duce lumea la bulgari sau in alte tari sa inscrie masin, ca de poluat tot in Romaina poluezi. Ei au zis: facem cumva sa nu-i mai lasam sa mearga dar nu prea au ce sa faca atata timp cat masinile sunt inscrise intr-o tara a EU. In schimb ce as vrea sa faca ar fi chiar sa verifice cumva masinile inscrise in Bulgaria pentru ca 95% au acte facute pe genunchi.