Salutare. As avea nevoie de un sfat , vreau sa imi schimb actuala masina ( e46 318i ) cu un A8. Am gasit unul pe net destul de bine intretinut ( cel putin asa pare din poze ) dar mi se pare suspect pretul si nici de la "proprietar" nu am reusit sa aflu prea multe detalii. Masina e in Constanta , numere de Bacau , iar eu din Bucuresti .M-as risca sa dau o fuga pana la Constanta ca sa discut face 2 face cu proprietarul si sa vad masina.Eram curios daca e masina cuiva de pe forum sau poate stie cineva masina? Masina:
Cat costa masina si cati km are ? Bafta , am vazut-o pe autovit. Istoricul service ce zice ? O poti verifica la reprezentanta dupa seria de sasiu.
Am facut rost de seria sasiului. Stie cineva cat costa sa aflu mai multe date despre ea la Porsche? Sau aveti alte recomandari unde as putea incerca ?
Daca ai prieteni acolo se poate verifica. Nu recomand motorul 4.0. Trimete-mi seria de sasiu, cred ca te pot ajuta eu. Ceva becuri aprinse pe bord ? Distributia (chiar daca este pe lant se schimba intinzatoarele) a fost facuta ?
Consum mare, motor destul de rar, si nu are asa multa putere fata de 3.0 tdi (nu se simte). Maine dimineata dau seria la verificat. Din ce tara a fost adus ca sa stie unde se uita ?
De ce ti se pare suspect pretul,e prea mic sau prea mare? Omul o vinde din cauza impozitului.E foarte mare,in jur de 5.800 ron fata de 2.200ron la 3000cc.
Fa un studiu cat costa in Germania. Pune drumul Si taxa oricare ar fi ea( noua sau veche) si o sa vezi ca masina aia a costat maxim 15000 in Germania . Masinile bune de genul asta sunt scumpe, reparatia oricarui defect costa destul de mult,, obligatoriu mai trebuie inca o masina de tavaleala , eu am un a8 3,0 tdi si un passat pentru tavaleala.
3 iunie 2011 avea 210000km . Are reviziile facute la reprezentanta . Restul tu hotarasti, asta este problema care am intalnito si eu
Va salut!Dupa o lunga perioada revin pe acest forum datorita faptului ca am ramas fan al aceleiasi marci auto.In vara sau poate mai devreme am in plan sa achizitionez un A8 3.0 tdi 2008-2009 cu dotarile pe care le-as putea avea in limita banilor pe care sunt dispus sa-i investesc.De ceva vreme am tot cautat orientativ in Germania un astfel de model cu multitudinea optiunilor pe care le-as dori insa am observat ca vis-a-vis de sistemul audio, extraordinar de putine sunt dotate cu B & O.Este montat mai mult pe motorizarile mai mari sau pur si simplu s-a intamplat sa nu gasesc eu? O alta nedumerire-toate au suspensie pneumatica, reglabila? Ce dimensiune a rotilor va confera confortul optim dar clar nu vorbim de 17'' intrucat ar fi un minus pt design-ul exterior pentru acest model. E adevarat ca daca esti in S nu poti reveni cu schimbatul treptelor in mod normal daca nu te opresti?(mi se pare f ciudat, sper sa nu fiu penibil cu aceasta intrebare dar am auzit acest lucru de la un detinator de A8) Bixenon este optiune?Stiu ca adaptivul pe curbe e optional... Ar mai fi ceva intrebari dar sunt cu privire la modificarile pe care mi-ar placea sa i le fac insa e prematur sa le formulez si as fi off topic. O sa revin cu interes.Ms!
Buna. Vreau sa cumpar un a8 3.0tdi , data de prima inmatriculare este martie 2007 iar data de productie 15 dec. 2006 si pe geamuri tot 06 este scris. Din ce an o sa iasa in actele de romania? Stie cineva cat se plateste taxa auto? Sant multi 250.000km ? De la 160.000km nu sa mai facut nici o revizie la masina sau cel putin in cartea service nu e trecut nimic . La acest model cutia e multitronic sau tiptronic ? Cand o pun in manual imi afiseaza pe bord 6 viteze si are si padele la volan. Astept sfaturile voastre MS
Iese 2007. 250000 nu sunt foarte multi daca a facut reviziile facute cum trebuie Taxa aproximativ 3400e cred. Apropo ce pret are? Cutia este tiptronic
Depinde. Cam putin zic eu. Este adusa pe persoana sau firma. Daca pe factura scrie pretul netto s ar putea sa fii nevoit sa i platesti tva.
Salut, Vreau sa imi achizitionez un audi A8 D4 2011 cu motor de 3.0L si a-si vrea sa stiu si eu cum este cu aceea cutie automata. Imi scoate un consum mai mic, sau mai mare ? Va rog frumos informati-ma si pe mine. Va Multumesc.
Salut! Am mai multe intrebari la posesorii de A8 3.0 TDI si va rog frumos sa-mi raspundeti, deoarece intentionez sa-mi iau un A8 - 2006-2008, 3.0 TDI - dupa ce-mi dau A6-le. 1. Daca anuntul e pe mobile sau autoscout24, la handler, km sunt cei inscrisi in anunt? 2. Sunt anunturi cu A8 L. Care e diferenta intre modelul lang si cel normal? Doar la dimensiuni? 3. Credeti ca are importanta daca e 2006 sau 2008, in afara de revanzare (unde oricum se pierde)? Multumesc frumos