1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sfaturi achizitie Audi A8 D3

Discuție în 'Audi A8 D3 (2003 - 2010)' creată de razvan215, 12 Iul 2008.

1. radulescu george 1st Gear Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    a6 2000cm 2011
    Salut Zoe! referitor la intrebarile tale, un audi a8 este o masina frumoasa (1) Da este o diferenta intra audi a8 si a8 Long, pt ca un audi a8 are un motor de 3L si un Long are un motor de 4200cm chaiar 5000cm benzinar , intelegi daca doresti audi a8 ar trebuie sa alergi dupa unu simplu nu long......

2. zoe 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    bmw 730 d
    Multumesc frumos de raspuns George. Ti-am trimis un PM

3. radulescu george 1st Gear Member

Locație:
    Drobeta-Turnu Severin
    Masina:
    a6 2000cm 2011
    Zoe as zice ca ar da mai bine un audi A8 negru cu jante pe 20 cromate. Oricine intoarce capul dupa una ca aia.

Ultima editare de un moderator: 17 Ian 2012
  4. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    A8L exista pe toate versiunile cu exceptia 2.8. Diferenta intre L si normal este sesizabila doar la locurile din spate, volumul portbagajului fiind identic. Vorbim doar de interior. Eu unul nu vad rostul sa-ti cumperi L daca nu ai sofer si cum toti care scriem pe aici avem sofer ... trageti voi concluziile.

On topic!

A8 3.0 diesel, fabricat 10/2005 si inmatriculat in 06/2006. In serie e 2006. Km 142k. Masina e la Audi deci nu cred ca se pune problema de km reali sau accidente grave. Ei sustin ca masina e "Unfalfrei" Cateva optiuni spicuite: suspensie pe aer, culoare quartz grau metal, roti pe 19" model BBS (frumoase zic eu), keyless, clima 4 zone, plafon alcantara, PDC fata si spate, Bixenon adaptiv, Webasto, scaune normale piele neagra cu memorii, Bose ...

Ultimul service la 120k in 11/2010 facut tot la ei. Masina a fost vanduta de ei in 2006 la pretul de 81000 euro.

Pareri?

Ultima editare: 29 Mar 2012
  5. RomanA8 1st Gear Member

Locație:
    Neamt!
    Masina:
    Dacia 1300:X
    Sfaturi in legatura cu A8!!!

Hello tuturor iubitorilor de A8 deci cum spuneam doresc sa imi achizitionez un A8 D3. Ma intereseaza doar motorizarea care ar fi ce-a mai buna pentru masina De ales dintre 4.2 V8 benzina, 4.2 v8 diesel, 4.0 diesel. Astept raspunsuri.

Ultima editare de un moderator: 7 Iun 2012
  6. Step 2nd Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 tdi 163 cp, vw t4 caravelle 1.9 td 68 cp
    Eu , sa fiu in locul tau, nu as lua 4.0 tdi.E un motor ok, dar taxele depasesc 5000 de lei si nu e cu mult mai rapid decat un 3.0 tdi.
    Eu unul m-as orienta spre un 4.2 tdi.Am mers cu un q7 cu motor de asta. SUPERB!!Cara ditamai magaoaia fara niciun stres, un sunet super pentru motor diesel , si cel mai important :un cuplu magnific.
    Eu recomand 4.2 tdi.

7. alesu07 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A8 4.0 disel
    sfaturi achizitie audi A8 4.0 diesel

As dori sa achizitionez un audi a8 motor 4.0 diesel din 2003-2004 din germania. As dori sa stiu ce consum are si cam cat duce intretinerea tinand cont ca fac cam 15000 km la 3 luni sau in mai putin timp. Este o masina fiabila ? motorul daca este bun sau nu sa nu am probleme cu cutia de viteze sau alte piese mai scumpe. Nu prea stau prin tara decat 3 luni pe an asa ca nu o iau pentru drumurile dezastruoase din Romania. :scared2:

Ultima editare de un moderator: 20 Iun 2012
  8. dodo_xd90

dodo_xd90 2nd Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, CAG, 2009
    A8L este si 3.0 TDI ... singura diferenta este ca au lungit partea din spate adica cea a pasagerilor daca te uiti vezi diferenta la usa din spate si la picioare..

9. drid

drid Silver Member

Locație:
    Buzău
    Masina:
    Audi A8 3.0 Tdi 2012**Audi A3 Sportback 2.0 Tdi 2011**Vw Touareg 2.5 Tdi 2006
    Daca vezi cat loc este in spate la un Audi A8 L ramai surprins este extraordinar de incapatoare, parerea mea sa iti iei L ca este mai spatioasa mai mare si mai frumoasa, te ajuta si la vanzare.

10. radaghin

radaghin 1st Gear Member

Locație:
    Costanta
    Masina:
    A6,3.0.TDI,QUATTRO/2005
    Parere achizitionare Audi A8

Salut la toata lumea de pe forum.
    In primul rand dupa cum se vede foarte bine si nu vreau sa fiu off-topic sunt un user de 1 zi si as vrea sa stiu o parere despre achizitionarea unui Audi A8 3.0 Quatro.
    Nici nu stiu cu ce sa incep pt ca in primul rand trebuie sa recunosc ca nu am avut o astfel de masina mai exact nu am detinut nici una dintre creatiile Bavarezilor de la Audi.
    Asadar as incepe cu cateva masini pe care le-am avut si as fi foarte interesat sa ma mut cu tot bagajul intr-un A8 3.0 Quatro 233 CP.
    Mai intai ca tot Romanul am inceput cu faimoasa Dacie dupa care am continuat cu:
    Passat 2002,2004,2006,Skoda octavia 2006 pe care o am si in prezent,Wolsvagen Touareg 2006 ,Seat Cordoba 2007 noua si Un Seat Leon 2008.

In prezent din Toate astea am apreciat cel mai mult Skoda Octavia si Touaregul....restul....sunt masini...dar nu mi-au placut mie..In fine...nu vreau sa plictisesc.
    Deci as vrea sa cumpar acest Audi.
    Nu vroiam pana sa dau din greseala peste acest forum si sa am ocazia sa fac cateva ture cu un S8-4.5L. 300 si nu mai stiu cati cai.
    Vreau sa va spun cu mana pe inima ca imi taia respiratia si acum fac orice sa cumpar un A8 macar, nu mai vb de S8 ...poate gasesc unul cu chit de S8 macar

Deci m-ar interesa mai exact :
    --Cat ma ajunge revizia la aceasta masina?
    --Cat este impositul si daca este vre-o solutie sa evitam plata acestui impozit?
    --Care este consumul la aceasta masina?
    --Ce fel de condus ar trebui sa aplic tinand cont ca eu conduc sportiv si as vrea sa o am pe o durata cat mai lunga...nu sa inceapa sa imi cada nu stiu ce piese din cauza fortei turatiilor?
    --Ce fel de probleme apar la acest tip de masina?
    Si ar mai fi multe dar cred ca pt inceput sunt destule intrebari si astept macar un raspuns pt fiecare.
    Am vazut o masina exact asa cum imi place mie.
    Vreau sa va da-ti cu parerea despre pretul ei si dotarile pe care le are si daca se merita sa dau banii astia sau care credeti ca ar fi valoare ei de piata...nu vb ca preturile sunt umflate la ora actuala.

Audi A8, Berlina

Fabricatie:
    2005
    Rulaj:
    185,000 km
    Combustibil:
    diesel
    Motor:
    2967 cm³ (Putere 233 CP / 171 kW)
    Transmisie:
    automata
    Norma Euro:
    euro4
    Culoare:
    negru-metalizat
    Numari de usi:
    4/5
    Tara de origine:
    Germania
    Tara inmatricularii:
    Romania
    -Pachet S8 2009
    -DayLight LED
    -Stopuri pe LED
    -4X4 Permanent
    -BI-XENON Adaptiv+Corner Light
    -Follow me home
    -Suspensie Pneumatica 4 nivele
    -Telefon+Bluetooth-Comenzi vocale
    -Sistem Navi-MMI-DVD
    -Radio CD+MAG CD
    -Sistem BOSSE
    -Scaune electrice si incalzite+Memorii
    -Volan Mahon+Comenzi pe volan+Padele F1
    -Pilot Automat+DISTRONIC
    -Senzori-ploaie-lumini-oglinzi-parcare
    -Portbagaj cu inchidere la buton(SOFTCLOSE)
    -JANTE 19"
    -2 Chei+Cheia Service

Pret 15500

11. CristianM

CristianM 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A8, 3.0 TDI S-Line, 2008
    Ultima revizie, motor 3.0 TDI, an 2008 = 1400 RON.

Aprox. 2400 RON. Nu retin virgulele.

In afara, 8-9L/100Km mers normal ne-sportiv, 130Km/h. 6.5-7L/100Km mers normal ne-sportiv, 70-80 Km/h.
    In oras, 12-18L/100Km, in functie de oras si orele de varf (aglomeratie).

Daca mergi sportiv o tii constant in mod S sport (nu D, drive), si nu scazi sub 1800 ture. In partea superioara in functie de cat de brutal accelerezi, schimba aprox. in 3500 ture. In mod D o sa mergi frecvent in sub 1800 ture.

Ca la orice alt Diesel. Nu are nimic special, in afara de motorul 3.0 TDI dovedit a fi extrem de fiabil in grupul VAG.

12. radaghin

radaghin 1st Gear Member

Locație:
    Costanta
    Masina:
    A6,3.0.TDI,QUATTRO/2005
    Sfaturi achizitie A8

Multumesc mult pt raspunsurile pe care le-am primit.
    Ce pot sa zic...tinand cont ca am un salariu mediu destu de consistent nu mi se pare foarte mult costurile intretinerii acestui auto.
    24 de milioane impozitul este destul de mult iar reviziile nu sunt mult sau cel putin asa mi se par mie, au cam acelasi pret ca si la celelalte masini.
    Cam atat se incadreaza o revizie completa intre 10-15 mil .
    Astept si alte pareri.
    Cu respect pt toti posesorii. :friends:

Ultima editare de un moderator: 28 Iul 2012
  13. cristi1977 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    audi a8 3000 d an 2006
    razvan215 La 15500 ala nu mai este a8, este ce a ramas din a8, revizii unde facute,?la reprezentanta 3000ron in alta parte 1500-1700ron.impozitul nu prea ai cum sa l fentezi doar daca ai un handicapat pe numele cui sa o treci

14. MMA8 5th Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    S8. 5,2. 2008 B&O,ceramic.
    Sfatul meu este sa ai tot timpul 1000€ pusi deoparte pt masina! Just in case..

15. radaghin

radaghin 1st Gear Member

Locație:
    Costanta
    Masina:
    A6,3.0.TDI,QUATTRO/2005
    cristi1977 Oare chiar asa sa fie ? Sa se vanda de 15 mii de euro doar ce a mai ramas dintr-un A8 ?
    Cat crezi ca ar valora un A8 din 2005 ? 20-30 mii euro ?
    Pai cu 20 000 cumpar multe masini dupa 2009 destule de perfomante.
    Nu vreau sa critic sau sa fac polemici vizavi de valoarea si puterea unui A8 dar nici sa exageram preturile pentru ca nu ar fi corect.
    Eu cred ca cine a avut un A8 nu a facut reviziile la Nea' Costica in garaj si a tinut putin mai mult la el si nu cred ca ar fi vrut cineva sa aiba un A8 neingrijit sau zgariat sau cu vreo piesa stricata pe el.
    Parerea mea...

16. CristianM

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Masina pe care o consideri este probabil aceasta http://www.autovit.ro/audi-a8-C25310926.html.

Parerea mea este ca acel pret este mult prea mic pentru a primi un automobil bun.

Mai mult decat atat, masina are aproape 200.000 km (probabil mai mult).

De ce ti-ai lua un Audi A8 la 200.000 km, cand iti poti lua un A4/A6 la 100.000 sau mai jos.

E aceeasi poveste antica cu "cat platesti, atat primesti"

17. radaghin

radaghin 1st Gear Member

Locație:
    Costanta
    Masina:
    A6,3.0.TDI,QUATTRO/2005
    Referitor la anunt ai dreptate. Aceea este masina si cred ca este un pret cam mare pt anul de fabricatie.
    Nu cred ca este inca o masina de colectie care sa ii creasca valoare odata cu trecerea timpului.
    Eu nu spun ca "fiecare Cioara isi lauda puiul" si ca fiecare avem impresia ca masina noastra ar valora mai mult decat cred altii.
    Este adevarat...valoareaza mai mult...dar numai pt tine. Pretul pietei nu o sa fie niciodata cu pretul pe care il vrei tu sa il dai masini tale.
    Sa fim sinceri si realisti.
    Daca tu crezi ca 15 mii de euro este un pret mic sa primesti in schimb un automobil bun...atunci ma faci sa rad:):). Cam cat crezi ca ar trebui sa platesc pt un automobil bun?
    Spre surprinderea ta daca arunci o privire pe toate site-urile de masini din Europa ai sa vezi ca pretul real al unei masini il faci in functie de optiunile pe care le are,Km reali ai masini anul de fabricatie si starea in care se afla la momentul vanzarii autoturismul.

Si nu este nici o poveste antica. Atat platesc atat primesc ca nu suntem la piata...platesc 5 lei vreau 5 kg de cartofi.
    Este vb ca trebuie sa platesti intradevar bani pt o masina de teapa lui Audi A8 sau chir pt el dar nu atat de mult pe cat cere fiecare.

Este o masina foarte fiabila,cu o putere extraordinara,eleganta si rafinament ..+ plus spatiul destinat confortului. de asta nu vreau A4-2009 sau A6.
    Inca odata spun ca este parerea mea...si chiar daca nu o sa gasesc A8 in Romania o sa gasesc in alta tara in maxim 2 -3 saptamani si o sa vezi ca am sa cumpar o masina buna si cu mai putini bani contrar celor spuse de tine.
    Am sa o postez pe forum exact asa cum e +poze si optiunile pe care le are.

Eu am intrebat care ar fi pretul lor si daca se merita banii pt acea masina nu ma asteptam sa spui ca este un pret mult prea mic.
    Inca odata...cat crezi ca ar valora aceea masina?

O seara buna tuturor.:icon_thumright:

Ultima editare de un moderator: 29 Iul 2012
  18. CristianM

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ai intrebat:

Am dat cu parerea. Daca te fac sa razi prin exprimarea parerii personale, atunci de ce o mai ceri ?

Sanatate si drumuri bune.

19. radaghin

radaghin 1st Gear Member

Locație:
    Costanta
    Masina:
    A6,3.0.TDI,QUATTRO/2005
    Nu o lua personal. Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Pur si simplu nu ma asteptam la o astfel de problema. Atata tot.:o:

20. zoe 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    bmw 730 d
    Ma uitam pe site-urile de afara si am observat ca un a8 din 2006, cu motor de 3 l si pana in 200.000 km costa de 14.800 - 15.900 euro. Si, din cate stiu eu, km aia sunt reali. Asa ca un A8 din RO, la 15.500 km din 2005 poate sa aiba un pret real de 15.500 euro. Ceea ce am vazut la masina prezentata e ca are triplele schimbate - cel putin asa cred ca modelul apare de la sfarsitul lui 2007- si multe dotari.
    In februarie, cand am fost in DE dupa un A8, avea 100.000 km, era din 2007 cu facelift si costa 21000 euro. Numai ca avea un zgomot ciudat la motor si am renuntat.
    Acu, masina fiind din CT, e usor de vizionat si de discutat cu proprietarul.
    Pana la urma, parerea mea, e ca la km aia - reali sau nu - pretul e corect.
    Cat despre ingrijirea masinii, mie mi se pare ok, dar nu de faptul ca e A8, ci de faptul ca depinde de utilizator.

Distribuie pagina asta