Marius ca bine le zici, nu stiu cum dar in Ro toate masinile au max 120-150.000 km... Ok insa vezi ca si dotari sunt departe de ceea ce cautai tu ( b&o , navi 3g , drive select etc) Iti spun din experienta pentru ca am cautat /achizitionat cu ceva vreme in urma o masina asemanatoare iar pretul a fost cu mult peste ceea ce vrei tu sa gasesti in banii de care dispui acum. Mai mareste putin bugetul si cu siguranta vei gasi ceva bun. Sau mai taie din lista de dotari, ori mergi spre un 2.0 tfsi Iti recomand in plus fata de dotarile pe care le cauti cutia de viteza s-tronic si pachetul interior exterior s-line alaturi de jantele r19 Succes
am si eu o intrebare.. oare merita renuntat la cutia automata pt una manuala cu mai multe dotari ? ce parere aveti ? pe germania sunt multe 3.0 tdi aproape full numai ca manuale la pretul unor 2.7 automate cu dotari pe jumatate
Desi mereu zic ca urmatoarea va fi automata sigur as renunta la acest gand pentru dotari mai multe ... Din punctul meu de vedere automata nu mi-as lua decat daca iau masina noua sau o masina cu istoricul service complet ...
Salut, am si eu nevoie de un sfat. Tocmai ce am dat comanda la un a5 sportback si am indoieli in ceea ce priveste ornamentele interioare selectate in comparatie cu culoarea interioara. Mai am 3 saptamani in care ma pot razgandi. Culoarea exterioara este lavagrau perleffect. Culoarea interioara este maro, scaunele sunt din piele bej, iar ornamentul interior este un lemn numit Beaufort Oak. Problema mea este daca se potriveste sau nu cu interiorul - mai am un walnut brown ca alternativa. Astept orice sugestie (pozele sunt de la un a4, iar lemnul celalalt nu l-am gasit in combinatie cu maro)
Eu as fi optat pt lemnul din prima poza desi nu sunt fan . Sau as fi mers spre alu look ori daca se poate carbon look-ul de pe rs5
http://cc.porscheinformatik.com/nwa...&F=W1W1&P=QE&M=N2R7HB@PQG@WQS&APP=MOBILE#home Ce parere aveti? Am facut o configurare. Cu ceea ce am exact acolo , pot iesi mai ieftin din afara?
am si eu o intrebare, ma gandesc sa imi iau un audi a5 dar pe benzina ca nu sunt un fan al diesel-urilor si as vrea si eu cateva sfaturi despre masina. De decis m-am decis sa iau unul dar problema mea este ca nu vreau un s5 ca are suspensie sport si nu sunt un fan , chiar deloc. Iar la motorizatie sa nu depaseasca 2.0, deoarece o motorizatie mai puternica are cutie automata si nu vreau asa ceva. As vrea sa-mi spuneti cei care aveti ce parere v-a creat masina.
Atunci ia-ti un 2.0 tfsi s-tronic quattro...ce e asa mare bataie de cap? oricum e cea mai buna combinatie sub un S....
La bugetul pe care il ai nu o sa gasesti un A5 bun. Incearca sa iti ridici bugetul undeva pe la 25-26.000 Net ca sa gasesti o masina buna cu dotari bune. Te sfatuiesc sa alegi urmatoarele dotari: s-line exterior, jante pe 18 sau 19 (19 sunt cam mari pentru Romania = mi-am strambat una saptamana asta), EURO5 (neaparat, taxa 400E), clima pe 3 zone, Audi DSP Soundsistem sau B&O, Panorama, PDC Plus cu afisaj pe display, scaune sport din piele, Navigatie, eu am ales cutie automata si sunt foarte multumit. Cumpara masina doar din Germania, i-ati gandul de la Italia. Alege Autohausuri neaparat, cel mai bine e sa cumperi de la reprezentante Audi. Masina cea mai buna ca dotari, care sa fie si ieftina pe care o gasesc momentan pe mobile este urmatoarea, chiar daca are mai multi km tine cont ca a fost rulata in Germania si ca e la reprezentanta Audi, deci e in regula. http://suchen.mobile.de/auto-insera...PORT&emissionClass=EURO5&categories=SportsCar daca vrei ceva cu km mai putini, dupa cum ti-am zis si mai sus ai nevoie de 25-26.000 cel putin. Inainte sa cumperi o masina, verifica neaparat seria de sasiu la o reprezentanta Audi si ei iti vor spune absolut tot ce s-a intamplat cu masina. Daca mai ai vreo intrebare te ajut cu placere. Spor la cumparare!
Salut ! Am de gând să mă duc în DE pentru un Audi A5. Nu sunt pretențios la dotări. Singura mea dorință este să aibă cutie automată. Nu am un buget foarte mare așa că cea mai bună variantă ar fi un Audi A5 Sportback 2.0L TDI. Una dintre cele mai ieftine mașini la prețul ăsta pe mobile.ro văd că este una la 21.900E, la 180.000km. 21.900E clar nu merită. Întrebarea mea ar fi dacă credeți că o să lase 2000E din preț ?
Nu 2000 e mult prea mult la o simpla negociere. Vezi cum se prezinta si mai apoi poti decide daca e ok pretul sau nu
Salut, am citit aproape jumatate din thread, dar nu am gasit foarte multe despre 3.0TFSI, vreau sa imi iau un a5 cabrio, dar inca nu m-am hotarat intre 2.0TFSI quattro sau S5. Voi face pe an undeva la ±10k km cu ea, bugetul este undeva la 35-40k Euro. La 2.0 stiu cam la ce sa ma astept legat de costuri de intretinere consum, asigurari etc, dar la S5 nu chiar. Poate printre posesori se gasesc cateva sfaturi utile. Am vazut un S5 pe autovit din satu mare, dar e importat din SUA si pretul pare cam suspect de mic pentru 2011 si 25k km. Care sunt dezavantajele masinilor pentru SUA, exceptand diferentele optice?
daca faci doar 10-20k, atunci ce diferenta are s5 sau 2.0 tfsi? oar daca ai buget restrans, de ce mai pui problema unui s ???
Pai am plecat cu ideea de 2.0 si eventuale modificari pentru o putere mai mare. Dar ma gandesc ca mai bine investesc de la inceput intr-un S5, diferentele de pret nefiind extraordinar de mari, am vazut ca un 2.0TFSI quattro dotat ca un S5 ajunge cam cu 10k mai putin. Bugetul se poate suplimenta, masina nu va fi achizitionata cash.
poate mai bine 20k vrei sa zici.... iar acesti 20k inseamna intre 30 si 40% , ceea ce procentual e enorm...
A5 cabrio 2.0TFSI quattro nou stock e cu 15k mai ieftin ca un S5 nou stock, daca le punem aceleasi dotari nu cred ca are cum sa ajunga S5 mai scump cu 20k pentru ca S5 ar trebui sa aibe in standard unele dotari care trebuiesc adaugate la 2.0TFSI. Luand in calcul faptul ca S5 s-ar vinde mai greu decat 2.0, deprecierea ar trebui sa fie mai mare. Cu bugetul ma descurc eu, de fapt ma interesau alte detalii legate de costuri de intretinere ca si diferenta fata de 2.0, si punctual care sunt diferentele intre modelele europene si cele americane.
Scuze, scriam de pe telefon si s-a inteles gresit primul mesaj, dar ce voiam sa zic, este ca daca ai 35-40k e f greu sa iti iei un S5. Cele mai decente incep undeva la 44-45k in DE cu TVA-ul de acolo de 19% si fara sa mai pui in calcul aducerea lor, inmatricularea, drumul, etc.... Deci un S5 cabrio decent, adus si inmatriculat te ajunge 50K minim.... In timp ce un A5 cabrio 2.0 TFSI bine echipat il aduci cam cu 40k... EU cand ziceam de diferentele de pret, citisem de pe tel si credeam ca vorbesti de masini noi, nu rulate. Totusi, daca faci undeva la 10, chiar si pana in 15k km pe an, eu zic ca merita sa iti iei S5-ul...
Spre S5 trag si eu, ramane sa ma interesez cum e cu finantarea la masini din DE, pot lua oare direct, sau trebuie sa vorbesc cu o firma sa imi aduca masina si sa o iau in leasing de la ei ? Si totusi de masinile din SUA nu zice nimeni nimic? am vazzut ca sunt cateva si in Germania de vanzare si as vrea sa stiu care ar fi diferentele, din ce am vazut ar fi cateva diferente la dotari. Dar pot fi probleme si cu ceva piese diferite? in afara de faruri si stopuri. Multumesc.