Diferente la piese nu sunt. In afara de faruri, stopuri si cadrane de bord, altceva nu e diferit. Asta datorita legislatiei de la ei. Ceea ce este diferit fata de EU tine de dotari. Ei nu au dotari individuale cum e la noi, ci au nivele de echipare (Prestige, Premuium, Premium Plus). Ca si ideea, Premium Plus este cel mai bine dotat la care se adauga alte pachete de genul Driver Pack care include diferential quattro sport, suspensii reglabile, directie dinamica,etc. La leasing iti spun din propria experienta ca este mult mai usor si cu mai putina bataie de cap sa o iei pe credit la de noi de la o banca de la noi, astfel incat sa ai banii si sa o platesti cash acolo. Dupa, te ocupi tu de CASCO si impozit ca la leasing. Si mai este treaba ca la plata cash, nemtii mai lasa la pret. (nu foarte mult, dar ca idee iti amortizeaza drumul, cazarea si inmatricularea) Multa bafta si sa ne faci o prezentare pe forum dupa ce o iei. P.S. Am vazut ca ai zis intr-un alt post de un S5 cabrio de pe autovit si ziceai tu ca e suspect de ieftin. Gandeste-te ca la ei (SUA) masiniile sunt mult mai ieftine si se depreciaza mult mai mult. Deci la un pret de 40k care il avea respectivul, el isi scoate un profit frumos, crede-ma. Un S5 aproape nou adus din SUA (3.0 TFSI) te duce undeva la vreo maxim 35K EUR, asta ca sa nu mai vorbim de V8, care se vinde mult mai ieftin.
Din cate stiu La credit auto banca nu imi da mie banii cash, decat sa fac pentru nevoi personale, si suma e mai mica si dobanda mai mare M-am interesat si din SUA, dar nu am gasit cine stie ce oferte sa ma dea pe spate.se pare ca isi tine pretul si la ei. Plus ca se mai adauga transport, tva, vama etc.. Pana luna viitoare cand revin in tara mai analizez variante. Multumesc
indecis audi A5 Va salut, sunt nou pe acest forum, nu sunt inca posesor de audi 5 insa as vrea sa achizitionez unul cat de curand. Bugetul meu este undeva in jur de 20.000 Euro, evident vreau un SH insa nu sunt decis intre 2,7 TDI automat si 3.0 TDI automat. As opta totusi pentru 2,7 fiindca este mai accesibil ca pret insa nu as vrea sa fac o alegere gresita doar pentru cateva mii de euro in plus. As vrea cateva pareri cu privire la cutia multitronic de pe 2,7 vs cea de pe motorul 3.0. Totodata as dori sa stiu si fiabilitatea motorului 2,7 vs 3.0. Precizez ca anul fabricatiei va fi 2009, daca crede-ti ca ma puteti ajuta si cu alte informatii care imi pot fi folositoare... va multumesc foarte mult!.
Aceasta in care a fost mutat mesajul tau initial si unde trebuia sa scrii de la inceput. Citeste integral incepand de la prima pagina acest topic. Mai sunt si alte topicuri pe care ar trebui sa le consulti pe acest forum ca sa iei decizia cea mai buna in privinta achizitiei. Citeste forumul cateva zile si o sa te lamuresti. Inca ceva: este interzis Quote la mesajul anterior. Ca sa scrii foloseste functia Post Quick Reply. Bafta la achizitie.
Multumesc, am citit o parte din acest topic insa nu am complet edificat. Scuze daca am postat gresit.
ce parere aveti de aceasta masina? http://cautare.mobile.ro/automobile...portsCar&minConstructionYear=2008&tabNumber=2
Va salut, ca un buget de 23.000 Euro pentru un a5 3.0TDI automat dotari minime dorite: scaune piele incalzite, senzori parcare, pana in 120.000km, credeti ca pot gasi in Germania o masina buna in acest buget. Multumesc
Am gasit cate ceva, dar voiam sa va intreb din experienta voastra daca vi se pare un pret corect pentru un a5 3.0TDI automat din 2009 ori este cam ieftin...
Prețul este bun...depinde ce vrei de la masina , ce dotări ? Cati km? Un A5 cu dotări normale si cu minim 150 k km....din 2009 gasesti la 23000... Acum depinde cum achizitionezi masina ( cu TVA , fara TVA ) ....23000 fara TVA e o suma buna si gasesti sigur ceva frumos....
Am gasit o masina in Germania 2010, 24.000 Eur cu 130.000 km si foarte bine dotata. 130.000 km pentru un 3.0TDI rulati in Germania cum vi se pare? E o afacere buna? http://cautare.mobile.ro/vehicule/details.html?id=172608944
Euro 4 PLUS Salutare, E pt prima oara cand sunt pe acest forum,asa ca va rog frumos sa ma ajutati,o sa incerc sa imi explic cat mai bine situatia ! Doresc sa achizitionez un audi a5....am cam gasit masina care imi place,dar din pacate eu nu sunt ro..intentionez sa vin special sa cumpar masina. Prin am gasit-o ma refer la un audi a5 2.7...full masina ,dar cica este 2008/12,m-am inteles cu vanzatorul eu va trebui sa dau un 525d la schimb si diferenta...si pana sa imi iau biletul de avion mi-a spus ca cica nu ar fi sigur daca este euro5..pt ca pe oala scuze ca zic oala nu stiu cum se cheama ar fi seria si EURO 4 PLUS,as dorii sa stiu ce inseamna euro 4. Vanzatorul este meserias in ale vanzarilor de masini...adica din numaru de tel bagat pe google apare ca vinde multe masini , si mi-a spus asa... ca cica ar avea cunostinte care la alte audi i-a iesit euro 5,a spus ca o sa-mi dea in dimineata asta seria...ca sa pot afla mai multe,dar sincer habar n`am cum sa aflu nefiind in tara sa ma pot informa pe la rar... Va rog sa-mi spuneti ce inseamna euro 4 plus,exista vreo sansa sa iasa euro 5? sau chiar sa fie euro 5?? Si ash vrea sa mai stiu se merita 2,7? sau sa mai astept sa gasesc o masina asemanatoare ma refer la optiuni..culoare an bun euro 5 cu motor de 3.0... Imi cer scuze daca par analfabet sau dobitoc sau etc...si ca folosesc .... Sunt putin nervos ca imi facusem planuri de venit in graba acasa... Va multumesc ..va urez o noapte buna !!!