1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sfaturi - Consiliere achizitie Audi A5 / S5

Discuție în 'A5 B8 (2007-2016)' creată de sammuray, 18 Iul 2007.

1. vibeup

vibeup Silver Member

Locație:
    Stuttgart
    Masina:
    A3 8Y 2022, 2.0TFSI Quattro
    am deschis capota la motor si pe partea dreapta este un material de protecte mancat de soareci. sa imi fac griji mari ? interiorul este putin cam zgariat si neingrijit. in storicu de service nu apar probleme doar incarcat bateria la fiecare an zicea ca uita ala motoru aprins...

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    In Germania este "sport national" mancatul firelor sau mai stiu eu ce pe la motoare de catre jderi/alte "lighioane" :) Banuiesc ca stii, doar locuiesti acolo si ai auzit asemenea povesti. Nu mi-as face griji din cauza asta pentru ca oricum iti da garantie reprezentanta la achizitie. Interiorul se curata. Bafta.

3. marius.adrian 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    nu detin
    Buna seara,
    De cateva ore bune tot citesc pe acest topic dspre audi A5. Ma cam sochez, pentru ca in luna iunie as vrea sa imi achizitionez si eu un audi A5. Fiind a doua mea masina dupa un audi A4 B5 an 2001 si avand in vedere ca nu ma trag dintr'o familie bogata iar masina mi'o cumpar pe "barba mea", am vazut cateva modele pe autovit la pretul de 12k - 13k.
    Sincer as vrea sa imi spuneti daca pretul unei masini de asemenea este corect. Va voi lasa 3 exemple care imi par ok. Acum va rog frumos sa va dati si voi cu parerea, pentru ca voi vorbiti aici de cifre de 15k si eu mai mult de 12, 13k nu imi permit.
    http://autovit.ro/anunt/audi-a5-ID7GguOz.html#0860f81ced
    http://autovit.ro/anunt/audi-a5-ID7Gg6Q1.html#0860f81ced
    http://autovit.ro/anunt/audi-a5-ID7Gghbr.html#0860f81ced
    Va multumesc !! :hi:

4. Logitech

Logitech Bronze Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4 B7 | 2006 | BRB |DPF| 1.9 TDI
    Ce poze la anunțul numărul 3 wtf :))).

Cat despre preț,vezi și tu media pe site-urile externe la o mașină în condiții asemănătoare (dotări/km/motorizare) și după tragi concluzia.

Și sa te hotărăști ce vrei,intre 1.8T și 3.0TDI sunt diferențe destul de mari taxe/mentenanță etc.

5. marius.adrian 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    nu detin
    Da, stiu. Sincer, as prefera un 3.0 TDI chiar daca stiu ca o sa ma rupa asigurarea, impozit, etc. dar daca nu as reusi, m-as rezuma si la un 2.0 benzina. Acum nu stiu ce sa fac dar voi vedea la fata locului. Sper doar sa nu am probleme cu ea, asta imi este frica. As vrea totusi sa stiu daca cineva a achizitionat o asemenea masina dupa un site de Romania la aceiasi bani, 12-13.000 Euro.

6. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Oricum la o asemenea masina este bine sa ai de rezerva 1000-2000 euro pentru lucruri neprevazute. Nu iti doreste nimeni raul sau sa iti dea emotii dar sfatul meu este sa nu dai ultimii bani pe o masina ca in cazul in care apare o defectiune nu ai vrea sa o tragi pe dreapta 1 luna, 2, 3 luni etc pana faci rost de bani sa o repari...

marius.adrian apreciază asta.
  7. Mocanu Mihai 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi a5
    Salut! Doresc sa achizitionez un audi a5, suma de care dispun este 16.500 €. As dori motorizarea 2.0 tdi. Am gasit unul ce-mi place mult. Sa imi spuneti va rog ce pareri aveti si pareri despre motorizare, cai putere, km, eventuale probleme frecvente la acest model. Va las atasat linkul cu masina. Va multumesc!
    Audi A5 2.0 tdi 170cp S-line
    http://olx.ro/oferta/audi-a5-2-0-tdi-170cp-s-line-ID5NnD2.html

8. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Ca pret, este unul real. Masina este accesoriata, nu chiar full cum spune in anunt, dar destule care sa iti serveasca. Nu vad daca are si cruise control, dar poate nu te intereseaza aceasta optiune. Dupa uzura scaunelor din fata as mai adauga 50.000 km. Trebuie vazut cum sta cu partea tehnica si daca are toate service-le la zi si in timp. Pentru mai multe detalii despre motor, vezi dupa seria lui in aria altor modele unde sunt mai multe informatii. In general este un motor bun. Bafta in alegerea masinii.

9. Mocanu Mihai 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi a5
    Multumesc frumos.

Unde ma sfatuiti sa merg sa verific masina total? Din cate am citit reprezentanta nu e o solutie

10. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    La un mecanic de incredere, daca ai.
    Reprezentanta, de obicei, este de acord cu unii vanzatori.

Mocanu Mihai apreciază asta.
  11. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    de A5 acela am fost si eu interesat,am vorbit cu el si nu stiu daca tie ti-a recunoscut ,mie da,ca are 210000 km in bord.,dar cred ca are si mai multi,vezi un ultim servis cind a fost facut in reteaua audi
    nu te baza unde te duce el la verificat masina,sunt intelesi.
    du-te cu cineva priceput si ridic-o pe un elevator si fa-i o diagnoza.spor

12. Mocanu Mihai 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi a5
    La atatia km renunt la ea. Esti sigur ca asta era masina ?

13. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    100% ,cautam a5,eu am vb cu el si i-am oferit 15000 si nu a vrut, dar intre timp mi-am gasit facelift apropiat de pretul cerut de el,m-a atras interiorul si motorizarea .dar ce are la 210000?am avut a4 la 240000 si totul era original pe ea ....

14. Mocanu Mihai 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi a5
    marianu Mi se par multi km. Cat ai dat pe a ta, cu cati km ai luat-o ?

15. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Mocanu Mihai este ultima oara cand iti mai editez mesajele scrise pe forum. Este interzis Quote/Raspuns la mesajul anterior. Ca sa scrii foloseste doar functia Posteaza Raspuns. Citeste si respecta regulamentul. Multumesc. Daca nu respecti ce ti-am spus, data viitoare mesajele vor fi sterse. Ai mai fost avertizat de nenumarate ori pana acum.

FLV apreciază asta.
  16. nyk.alex 1st Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    A5 , 1968 , 2010
    Salut,

Am gasit in Germania un Audi A5 facelift la 11.000 euro din 2013 , mentionez ca masina a fost inundata serios, apa ajungand pana la nivelul bordului... fiind afectata instalatia electrica si cred ca si cutia automata...
    Oare reparatia sa faca mai mult de 5000-6000 euro?

Dupa voi se merita achizitionarea si schimbarea electronicii?

vladmeister apreciază asta.
  17. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    De ce vrei sa te complici atat? Pretul masinii + transport + o reparatia neprevazuta, cati kilometrii are = o masina functionala si de care te folosesti imediat.

18. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Cunosc pe cineva care a bagat intr-o Corsa D aproape 1200 euro(in calculatoare si display)....absolut tot ce era electronic se arsese de la inundatie. In plus, galeria de admisie era plina de apa si noroi. Per total din ce facusem socoteala cu el cred ca bagase peste 2000 euro numai in piese. Crezi ca la un A5 din 2013 scapi doar cu 5-6000 euro? :)

19. Dobritan sorin

Dobritan sorin Bronze Member

Locație:
    Belgia
    Masina:
    A 5, 3.0 quatro, 2011
  20. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina: