Da, nu se vede decat de pe telefon. Despre masina in schimb nu prea stiu ce sa spun. Kilometrii nu are multi, dar are ceva ce nu convinge. Asa o vad eu. Nu are scaune sportive, dar in rest are ceea ce serveste. Nu are ecran color intre ceasuri,dar se poate remedia. Pretul este unul in medie, avantajat de motorul de 3.0TDI, si tractiune quattro.
Mersi fain de sfat Marian.Îmi cer scuze pt postarea mea, dar folosesc doar telefonul. Cat despre km aia, și mie mi se par exagerat de putini. Mai am o întrebare, cat despre S-tronic, se găsește și pe motorul de 2000? Ca nu prea am văzut decât multitronic. Care e diferența? Sincer sunt cam afon în domeniu. Am acum un Golf 4, și sunt forțat sa îl vând și cel mai mult tind spre un A5. Chiar asa mare e diferența între motorul de 2000 și cel de 3000?
Sunt multe de explicat la intebarile tale. Cel mai bine este sa citesti despre fiecare lucru in parte, in topicul sau, asa iti faci o idee despre ce inseamna si cum se intretin. Nu ai de ce sa te scuzi, nu esti singurul care posteaza de pe telefon. Cutia S-tronic se gaseste doar pe motorul de 2.0 TFSI, dar nu este exclus sa gasesti si pe un 2.0 TDI.
Salutare, ce parere aveti despre asta? O stie careva? http://autovit.ro/anunt/audi-a5-ID7GgkB5.html#4be8a12f73
@dr_dumi Masina de samsar, cauta pe google nr de telefon si o sa vezi cate anunturi are/a avut. Anuntul e din Constanta si masina are numere de Galati...
Asa si? Am avut nenumarate masini cumparate de la samsari si au fost ok, treaba ca omu e samsar nu e musai sa se interpreteze ca masina ar fi rea. Ideea era despre masina, daca o recunoaste careva, treburi de genu. Masina imi place f mult, atata tot ca e 2.7, mi-ar fi placut sa fie 3.0 TDI.. Mai cautam
dr_dumi, daca nu te sperie vanzatorul, masina nu este asa scumpa, este accesoriata, este s-line. Diferenza intre motorul de 2.7 si 3.0 nu este asa mare, singurul dezavantaj este ca asta are cutie multitronic. Interiorul este ingrijit bine, din poza, la scaunul din dreapta unde este scris s-line, apare de alta culoare, lucru care ma insuspecteaza putin. Daca o vezi pe viu este alceva. Bafta la cautare si in alegerea masinii potrivite!
Multam pt info. Revin cu o intrebare, vad ca nu toate masinile precum asta de ex: http://autovit.ro/anunt/audi-a5-ID7GgH1j.html#d9aead1484 au Auto Hold, stiti daca se poate monta ulterior, este o operatiune la fel de facila precum cea cu montarea butonului de ADS? Asta cu Auto Hold-ul mi se pare foarte tare, mai ales la traficul din Bucuresti unde nu ar mai necesita sa stau cu piciorul pe frana la fiecare stop..
http://m.mobile.de/auto-inserat/aud...-s-tronic-s-line-bad-krozingen/223502416.html nici asta nu se vede? Dacă nu , rog pe cineva care o poate face vizibila, și cer niște păreri despre aceasta mașină. Va multumesc
Pretul este foarte interesat, asta daca nu are ceva probleme ascunse. Modelul mai nou, este accesoriata si se prezinta bine. Kilometrii nu are multi, dar la un motor de 3.0TDI, nu se simt. Trebuie verificata daca are reviziile facute la timp, motorul si cutia.
Dobritan nu mai atasa link-uri de pe telefoane mobile. Link-ul de mai sus nu se deschide la pagina cu masina respectiva. Nu avem timp intotdeauna sa rectificam atasamentele userilor. Daca vrei un raspuns fa un efort si pune un link normal, nu de pe telefon adica asa cum iti este tie mai comod. Multumesc.
Da domnu Cristi, scuze dacă te deranjează comoditatea mea. Oricum cine vrea sa facă o fapta buna, adică un sfat, o face. Încă o data scuzați deranjul.
Salutare. sunt pe punctul de a cumpara urmatoarea masina si doresc unele pareri din partea voastra despre ea. Am fost sa o vad ieri dimineata, masina arata si a fost intretinuta impecabil. pe langa asta mai am si un an garantie la ea un an de zile de la garajul respectiv. Fostul proprietar a fost un belgian si singurul al masinii. Sper ca acuma se vede linkul, e postat de pe laptop. http://nl.ww3.autoscout24.be/classified/286849261?asrc=pl|as
Masina arata foarte bine intretinuta, pretul este bun, foarte multe accessori, deci este o buna ocazie. Ai cerut dovezi, cum ca are toate service-ele facute si sa depistezi eventuali numarul de kilometrii?
A fost primul lucru ce lam facut si dupa aia mam uitat la masina mai bine.Are car pass pt km plus cartea service la audi pt fiecare interventie. la 50000 a schimbat uleiul in cutia de viteze. nu era cam devreme? in schimb nu imi lasa nimic din pret decat 500 de euro, bani care iam lasat deja ca garantie. chiar e frumoasa, am un sentiment de incredere in aceasta masina. la sfarsitul saptamani cred ca o sa fiu proprietarul acestei masini
Sa o stapanesti sanatos ! Apropo, la masinile bune, nu se negociaza cate 1000-1500 cum vor majoritatea romanilor. Totusi, te mai agati de o revizie, un cauciuc, etc. Dar daca totul este ok si omul stie ce masina vinde, multumeste-te si cu aia 500€ castigati.
Cam ai dreptate din cate am văzut referitor la bani. Am avut 3 posibilități, asta de acuma, încă una de la un garaj dar fără sline și a treia de proprietar care mia lăsat direct 2000 din prețul cerut, ciudat ... Îmi face schimburile înainte sa mi-o dea, și cauciucurile sunt aproape noi, made in Olanda, nu rețin firma, oricum nu ceva firma cunoscuta. Va mulțumesc pt păreri și sfaturi și sa ne auzim cu bine mereu