1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sfaturi - Consiliere achizitie Audi A5 / S5

Discuție în 'A5 B8 (2007-2016)' creată de sammuray, 18 Iul 2007.

1. Andrei.tba

Andrei.tba 1st Gear Member

Locație:
    Vrancea
    Masina:
    Audi A5 2.0 TDI Quattro-2014
    Am inteles,multumesc pentru raspuns!

2. Vasile Vaska

Vasile Vaska 6th Gear Member

Locație:
    Braila
    Masina:
    Audi A3 Sportback 2.0 TDI 2008
    Nu imi dau seama de ce la stopuri, semnalizarile sunt simple cu led si nu cele cu banda neon, specifice facelift-ului...

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

3. Andrei.tba

Locație:
    Vrancea
    Masina:
    Din ce stiu banda neon este doar pe luminile de pozitie iar semnalizarile,stop frana sunt led.

4. Vasile Vaska

Locație:
    Braila
    Masina:
    La mine banda neon este pe semnalizare. E portocalie...

5. Andrei.tba

Locație:
    Vrancea
    Masina:
    Probabil te referi la poza asta,partea de jos reflecta spre portocaliu de la blitz.

Vasile Vaska apreciază asta.
  6. MiGo

MiGo 1st Gear Member

Locație:
    Viena
    Masina:
    Audi A5 SB, 2.0 TFSI Sport
  7. Vasile Vaska

Locație:
    Braila
    Masina:
    Eu nu as da 23.000 penrru simplul fapt ca e versiunea de 136cp. In aceeasi bani poti gasi la fel de bine optionata si cu s line dar 177cp. Eu as zice sa mai cauti...

8. Andrei.tba

Locație:
    Vrancea
    Masina:
    Salut,am condus A4 2.0 TDI 136CP si mi s-a parut destul de vivace ca si motor dar cu siguranta in anumite situatii cu masina incarcata de bagaje plus 2 pasageri o sa simti lipsa de putere,masina in sine are avantajul km putini dar la banii astia se pot gasi masini similare ca si dotari cu km sub 150 mii,bafta!

9. MiGo

MiGo 1st Gear Member

Locație:
    Viena
    Masina:
    Audi A5 SB, 2.0 TFSI Sport
    Vasile Vaska

Mersi de raspuns. Ai experienta cu aceasta motorizare ?
    Tin sa precizez urmatoarele:
    -masina trebuie neaparat sa fie inmatriculata in Austria (aici stam)
    -sunt in general mai scumpe decat in Germania (import din DE iese din discutie datorita taxelor de inscriere mari, nu merita)
    La cat m-am mai tot uitat in ultimele luni, asta pare pret/dotari cel mai ok. Singura necunoscuta pentru mine este fiabilitatea motorului de 2.0 TDI 136CP.

Andrei.tba
    Mersi de raspuns. Am incercat sa impun anumite criterii gen sub 100.000 km si sa aiba cat de cat dotari ok (scaune sport + alcantara de exemplu, senzori parcare fata + spate, etc) si totusi nu peste 23.000 ca pret. Combinatia actuala nu e rea, sar de la 100 CP cu un A3 SB de 1,9 asa ca sunt constient ca nu o sa fie racheta nici A5 cu 136 CP. :) Plus ca in general foloseste sotia zi de zi masina cu copilul la gradinita si servici. In rest, doar drumuri lungi. Daar, visam cu ochii deschisi la A5.
    Va multumesc pentru sfaturi.

10. Vasile Vaska

Locație:
    Braila
    Masina:
    @MiGo in legatura cu motorizarea, depinde si ce anume vrei tu de la masina. Stiu ca in Austria sunt mai scumpe masinile dar cu putina rabdare vei gasi una pt tine la pretul corect. La banii astia iei quattro optionat decent in DE. Am mers cu 2.0 143 de cai si mi s-a parut un pic lenta si greoaie (poate fi si multitronicul de vina) asa ca am ales 2.0 177cp care, dupa parerea mea (nu sunt expert) e cam minimul necesar pt o masina de gabaritul A5-ului. Mergi si fa un test drive, pe mine nu m-au multumit cei 143cp, dar tu poate nu ai aceleasi cerinte ca mine, ai alt stil de condus. Nu sunt vitezoman dar intr-o depasire imi place sa stiu ca am pe ce ma baza iar 143cp nu mi-au inspirat asta. Repet, sunt subiectiv. Dar sunt multi de aceeasi parere ca si mine.

11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ca sa fie treaba clara ca vad pe aici numai piloti de curse = "raceri" care, daca erau nevoiti sa conduca masini de acum 30-40 ani (unii din noi am condus din astea si mai conducem si acum) cu doar 50 cp maxim 75 cp, li se parea ca stateau pe loc.
    Sa nu mai aduceti in discutie faptul ca o masina de 136-150 cp pe o caroserie de doar 1.500 kg nu sunt suficienti.

Terminati odata cu tampeniile din capul vostru si terminati cu tampeniile spuse de toti prostii care spun ca nu sunt indeajuns 130-150 cp putere pentru o masina de aproximativ 1.500 kg

Ca sa va dau un exemplu si cu asta am incheiat: masina mea din profil are fix 1.645 kg si 140 cp care va spun eu ca sunt arhisuficienti si pentru oras si pentru autostrada inclusiv cu 4 adulti si bagaje. Cred ca voi astia mai tineri aveti o obsesie cu caii putere dar care trebuie sa v-o scoateti din minte.
    Nu cumparam Audi pentru asta si daca nu invatati asta inseamna ca nu meritati masina asta. Sa nu va prind cu nici o replica la acest mesaj ca sa nu degenereze discutia pentru ca tot voi aveti de pierdut.

Lucian-Arad și borsy apreciază asta.
  12. mav 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A5 2014 / 2.0 Tdi CGLC / Multitronic
    Aveți grija si in Germania la accidente si întrebați dealerul câte accidente a avut si care a fost devizul de plata. Am găsit mașini impecabile in poze care aveau avarii de 7-8000€ si chiar daca sunt reparate cu piese oem tot lovită a fost, depinde cat de rau..

13. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    136 cp pe A5 sunt ca Logan ul de 1.2
    Merge," se târă", te va duce din punctul A in punctul B și cam atât.
    Bucuria și plăcerea de a conduce egala cu 0
    As fi preferat sa merga singura și sa dorm...

Nu e nimeni racer, eu dacă am 3oo cp pe A5 crezi ca zbor ca Boeing ul?? Sunt colegi cu mult mai mulți

Sau aia cu 450 cp ce cumpăra S uri si RS uri sunt toți pusti sau se duc la liniuțe??

Nicidecum din punctul meu de vedere A5 ul este o masina grea pe care nu as fi montat un motor sub 170 CP ca dacă as fi zis nu as fi pus motor sub 2.7oo cmc ziceați ca exagerez

Fiecare își are propria opinie @Cristi

Lasă oamenii sa se exprime liber, am avut prea multa cenzura sau drept la replica

Altfel închid și eu toate topicurile și vorbim de cai verzi pe pereți, ce filme rulează la cinema sau ce pampersi punem la copii :)

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Ultima editare: 26 Mar 2018
    0218cristian și sel apreciază asta.
  14. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Aveti dreptate amandoi... chiar toti, dar ce nu este la locul lor sunt opiniile personale. Multi, prea multi, incearca sa impuna altora ce sa isi cumpere. Din pacate nu suntem toti la fel, nu folosim masina in acelasi scop, si ne alegem masina dupa anumite criteri care ne priveste doar pe noi.
    Cel mai bine este ca la consiliere, raspunsurile sa fie argumentate si sa priveasca masina in cauza, nu "cai vezi pe pereti" altfel mai mult incurca decat ajuta !:)

15. Vasile Vaska

Locație:
    Braila
    Masina:
    @Cata_ADC acelasi lucru i-am spus si eu...
    Fiecare isi exprima parerea pe subiect

16. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Fiecare trebuie sa își facă propria părere despre ce vrea sa cumpere

Cum? Simplu te duci la test drive și vezi dacă e de tine sau nu...
    Părerile sunt subiective, e normal
    Suntem oameni nu roboti

Si încă ceva frumos ar fi sa isi dea o părere posesorii nu cei ce citesc în cărți sau mai știu eu ce Mafalda ii învață

Altfel nu ajungem nicăieri,
    VA ÎNCHID ȘI TOPICUL :)

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

0218cristian apreciază asta.
  17. Vasile Vaska

Locație:
    Braila
    Masina:
    @MarianMaxx am subliniat la sfarsitul postului meu ca parerea este pur subiectiva. Asa am considerat de bun simt. Ca si o discutie putin mai libera in ceea ce priveste experienta personala legat de masina/motorizare! Lumea asta cauta in general... experienta personala a altora, nu pareri de expert.
    P.S.Scuze de off-topic.

18. Andrei.tba

Locație:
    Vrancea
    Masina:
    Salutare tuturor,revin cu o nedumerire referitor la masina postata ieri cu intentia de a achzitiona-o,ulterior am vorbit cu vanzatorul care mi a spus ca nu a fost implicata niciodata intr-un accident,masina fiind impecabila estetic si tehnic dar poza asta imi da de gandit:
    Este doar o reflexie pe usa dreapta spate sau a fost revopsita prost,in celelalte poze nu se vede nici o diferenta,va multumesc!
    Stima.
    [​IMG][​IMG]

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Este doar reflexie. Oricum, ca idee, o poza degeaba o vezi si iti faci o parere, pentru ca in realitate lucrurile pot sta altfel.

20. mav 3rd Gear Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    Audi A5 2014 / 2.0 Tdi CGLC / Multitronic
    @Andrei.tba daca nu a fost implicată niciodată in vreun accident, de ce nu este trecută cu accident free? Poate e doar o greșeala sau reparații minore, poate nu, de obicei nu prea greșesc in defavoarea lor. Ai verificat seria la reprezentanta? Daca nu a făcut reviziile la timp la cutie e nasol, ultimul service e făcut de curând?

Distribuie pagina asta