1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Sistemul de franare la Audi A4 B8 - inlocuire lichid frana - discuri si placute - upgrade frane

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de traian si decebal, 3 Iul 2008.

1. CristianTM 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B8 AVANT, 2.0TDI CAGA 105KW, 2010, Manual
    Sa ma lamureasca VA ROG cineva si pe mine. Am cautat peste tot aceasta combinatie pe care o am eu acum si nu gasesc aceste discuri. Am pe masina 320 mm cu 25 mm. Conform seriei trebuiau sa fie 314 mm x 25 mm SAU am mai vazut ca exista 320 mm x 30 mm
    Pe acest site --> https://www.kunzmann.de/shop/en/products/audi/brake-discs/ NU am gasit niciun 320 mm x 25 mm de Audi / VW.

2. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    @CristianTM Colegu' pune pozaa masinii tale (a sistemului de franare) sa vedem ce etrieri ai ca sa putem identifica empiric ce sistem de franare ai. Variantele sunt putine. Fara asta, n-ai decat sa demontezi si sa vezi daca exista vreun cod si sa o iei pe fir inapoi.

3. Nicolae Crîșmaru

Nicolae Crîșmaru 1st Gear Member

Locație:
    Chișinău
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI (CAGA) 143CP 2008
    Salutare,
    La masina din profil Audi A4 B8 an 2008 la care am montat/inlocuit sistemul de franare fata cel vechi cu unul provenit de pe Audi Q5, am o problema ce constă în faptul că atunci cand franez, de la viteze mari, discurile pe față încep să se încălzească tare și este/exista senzația de patinare, nu vibrează nimic doar se aude. Țin să menționez că am schimbat deja 5 producători diferiți pentru discuri și face la fel. Mă ajută și pe mine cineva cu un sfat căci nu mai știu cum sa rezolv problema.

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu stie nimeni. Revin-o la setarile de/din fabrica (etrieri, port etrieri, placute, culisante originale si burdufuri culisante) si daca NU se mai manifesta acea problema ai gasit raspunsul.
    NU iti poate spune nimeni din fata calculatorului unde este problema. Invatati ca NU se poate raspunde = gasi raspunsul corect, pe net, la niste probleme pe care le rezolvati doar la mecanic prin incercari repetate si schimbari repetate de piese si bani cheltuiti. Pana NU faci ce ti-am spus eu NU rezolvi nimic. Bafta.

Distribuie pagina asta