1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Stopuri LED la Audi A4 B8 - modificare - montare ulterioara - cum procedam

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de luk2011, 16 Mar 2009.

1. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Eu de stopurile cu leduri rotunde vorbeam si nici mie nu imi plac :)
    Astept poze daca ai cum pentru ca m-ai facut curios. Merci

2. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
    Primele trei poze sunt pozitiile si in ultimele 3 frana.. Ledurile sunt tot atatea la numar cat si la cele originale.. Pe numarate! :) Scuze de calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul si a trebuit si sa le micsorez..
    Ei bine, cum ziceam.. :) Pozele:

3. Valemoto81 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    A4 2.0tdi 2009 & 406 Coupe V6
    Vlad iti multumesc pt mail dar eu am cumparat deja stopurile cu led , urmeaza doar sa le montez si sa le fac sa functioneze corect
    Problema e ca am vorbit cu cineva de la Audi Timisoara si mi-a spus ca nu imi poate seta calculatorul sa functioneze corect.

4. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
  5. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Nu e greu de facut aceasta codare; se face online cu serverul de la fabrica si pe VIN-ul masinii tale va apare ca ai stopuri cu led.

6. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    sunt la un pas sa-mi comand stopuri led de A4 2012 avant.
    aveti idee daca se potrivesc pe caroserie fara sa schimb haionul ?

7. alex4ever

alex4ever Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530xD (231cp) 2006 AUDI A4 2.0tdi quattro (170cp) S-line 2010 Bmw 330xD (245cp 520Nm) 2011.
    Nu trebuie sa schimbi haionul. Se potrivesc asa pe avant. Trebuie doar mufe. Verifica pe kufatec. Numai bine!

8. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    multumesc de raspuns ! e excelent atunci :)

9. benyse 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    A4 8K
    Recodare BCM2

Salut ! Ieri am montat stopuri cu Led si am facut resoftare de BCM de la versiunea 0145 la 0252 apoi am facut codare pentru varianta de stop si e perfect . Totul dureaza 30minute . Daca vreti va pot ajuta cu cea mai mare placere daca veniti in Satu Mare . :)

10. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    cat a costat resoftarea BCM-ului ?

mi-au venit si mie stopurile cu led ieri.
    aveti idee de unde pot sa-mi cumpar adaptoarele pentru mufe (doar adaptoarele, fara alte chestii pe care le ofera kufatec, etc) ?

11. benyse 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    A4 8K
    Salut,
    Resoftarea costa 200 ron. Mufe nu stiu de unde sa faci rost dar trebuie cele ce vin doar pe haion, cele doar de exterior le poti modifica, trebuie doar doua urechi sa tai jos .

12. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    mi-am luat stopuri cu led de facelift 2012... nu se potrivesc nici cele de pe caroserie.... mufele de pe masina au 4 pini, iar pe stop sunt 5 pini.
    dar nu-i asta o problema. ca o sa cumpar mufele noi de la audi.

ai idee cu ce soft ti-a facut resoftarea ? cu VAS-ul ? ma gandesc daca exista ceva sanse sa-mi faca si mie cineva acea codare la timisoara fara sa fiu nevoit sa traversez jumate de tara :)

13. ... Guest

Resoftarea se face numai la reprezentanta Audi online cu fabrica.

14. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Exista anumite BCM-uri care merg resoftate si altele care nu ?

15. benyse 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    A4 8K
    sebasbicu si daca eu il fac ofline in 2minute ce zici ? Punem pariu ?

robytza Toate BCM-urile se poate resofta , e recomandat sa aiba un soft mai nou dar nu este obligatoriu.

16. ... Guest

Pai daca il poti resofta, nu ne spui si noua cum? Cu ocazia asta raspunzi si la intrebarea lui robytza.

17. benyse 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    A4 8K
    Defapt sa clarificam lucrurile : Resoftarea este doar un update pentru modul . Daca se face doar resoftare cu aceasta inca nu s-a transfera masina cu optiuni in plus de exemplu nu va accepta stopurile cu led. De fapt ca sa aiba masina optiune cu led trebuie facut o codare ce inca nu este disponibil pentru VCDS sau VAS offline .
    Eu am o scula cu care pot face si resoftarea si codarea - exact ca si la reprezentanta.

sebasbicu Exista o scula oficiala cu care se poate face . Nu pot zice numele.

18. ... Guest

Aha... In concluzie: ori gasesti pe cineva care are acea "scula" (mici sanse probabil) ori mergi la reprezentanta (cel mai probabil).

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    benyse si de ce ma rog nu se poate spune cum se numeste ceea ce folosesti tu ? Este vreun secret de stat cumva ? Daca nu vrei sa mentionezi asta atunci mesajele tale, in care mentionezi ca ai acea interfata si prin care dai de inteles ca o faci contracost, se pot considera mesaje publicitare si vor fi sterse fara alte explicatii. Ok ?

Ultima editare: 17 Oct 2012
  20. benyse 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    A4 8K
    Probabil am incalcat regurile de site , nu am vrut . Pana cand avem doar 6 persoane din romania aceasta scula e secret pentru ca poti face bani . Daca pun in public numai pierd trebuie sa ma intelegeti. Eu va ajut cu informatie cu cea mai mare placere si daca aveti drum in satu mare pot ajuta cu recodare. Oricum nu merita pentru hobby sa detineti o interfata din asta pt ca e destul de scump.

Distribuie pagina asta